reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczynki mam pytanko... Śpicie na brzuszku? Bo kurcze póki co tak mi najwygodniej ale nie wiem czy można...?
Czy to nie zaszkodzi bobaskom?
Bo tak jak wam już pisałam kilka razy czasem mnie ten brzuszek boli i jak się położę na brzuszku to przestaje...

Moja psychika tak zadziałała że gdy tylko dowiedziałam się o ciąży to nie umiem spać na brzuchu :-) :)

reklama
Tak, w Anglii. Też tam pracowałam kilka lat, ale ciążę wolę prowadzić tutaj. Myślałam, ze lepiej zniosę tą rozłąkę, ale jednak nie. Widzieliśmy się ostatnio 7 marca, a teraz, oprócz tego tygodnia, gdy przyjeżdża, wróci dopiero ok 10 października.
Wiem dobrze co to znaczy rozłąka... u mnie może nie wygląda to tak drastycznie bo sama jestem cały tydzień a na weekend mój mąż przyjeżdża. czasami zdąży się ze nie ma go dwa tygodnie. wiec mogę sobie wyobrazić Twoja sytuacje.

Ja też na każdej USG plus krótkie badanie na fotelu.
Powiedzcie mi czy możliwe jest że na tym etapie dziecko już uciska jakiś nerw czy coś? Boli mnie prawa pachwina, biodro, albo półdupek sama nie wiem. Cały dzień było spoko dopiero przed chwilą zaczęło boleć a jak sprawdzałam detektorem to dzidzia jest po prawej stronie, ale bliżej środka.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie boli lewa pachwina :p

Zdarza wam się zapominać wziąć leki? Progesteron i witaminy? czy jakoś już macie zakodowane że trzeba brać? Czy tylko ja jestem taka lewa i zapomniam ;)

......:::::::::12t. i 6d::::::::.........
Szczerze mówiąc mam ustalone godziny brania tabletek i mam ustawione przypomnienia albo budzik w telefonie :-D

reklama
Skończyłam czytać i nadrabiać zaległości z ostatnich dni ☺ teraz idę spać bo padam. Swoją drogą macie ekspresowe tempo pisania :-) :)

Do góry