reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny mam głupie może pytanie. Czy Wy myjecie same okna? Ja muszę, mąż za granica, siostra też w ciąży i nie mam kogo poprosić. Siostra mi mowi, że w ciąży się nie powinno. To jakiś niemadry przesąd, czy jak?

0d1ycsqvyoi9w9m1.png
Nie myje, moj maz umyje. Ale na teoimiejs u dalabym sobie spokoj. Okna to tylko okna a ty jestes w ciazy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak tak ie rano chwalilyscie testami to i ja sie pochwały swoimi. Wczoraj sie obkupilam w.rozna to i rano.2 zrobilam

1491390902-aaaaaa.jpeg
1491390904-aaaaaa.jpeg

Wg moich obliczen ok 4tyg. I yermin ny ok 13/14 grudnia byl. Ale to musi jeszcze dokladnie lekarz potwierdzic bo nie jestem 100 pewna jak po ivf wiek.ciazy i termin porodu sie liczy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super kreseczki. Mi wychodzi termin 11Grudnia. Mam już syna z Grudnia.Także fajnie się złożyło.

M@gda zostały mi dwa testy wiec na pewno na dniach powtórzę żeby były ładne krechy [emoji7][emoji4] twoje są piękne i cieszę się z Wami wszystkimi [emoji4] ja jestem z 11 grudnia i takim moim marzeniem jest aby Dziszius urodził się blisko tej daty [emoji7] hehe [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@katie7 no ja też widzę kreskę [emoji6] trzymam kciuki za betę [emoji6]. A owulacja lubi sobie z nas żartować [emoji6]

@Zinc ja idę do poleconego przez moją sąsiadkę [emoji6] sprawdzę go na wizycie prywatnej, a potem bym chciała na nfz chodzić do niego [emoji6]. Mam jeszcze w zanadrzu 2 innych lekarzy w razie gdyby ten mi się nie spodobał [emoji6]. Ale ten przyjmuje w nowej przychodni i ma podobno dobry sprzęt do usg.. Ocenię we wtorek [emoji6].

@M@gda po wczorajszym cieniu czułam, że będzie coraz ciemniejsza kreska [emoji6]. Zaciskam kciuki za wysoką betę i aby obie kropeczki bezpiecznie u Ciebie zamieszkały [emoji6]. No i od razu czuć zmianę nastawienia - to mi się podoba [emoji16]. Kiedy masz wizytę u lekarza?

A w tym tygodniu jeszcze ktoś się wybiera na wizytę? Bo trochę nas wizytujących w przyszłym tygodniu jest [emoji6]. Mam nadzieję, że będą same pięknie bijące serduszka [emoji7]. Aby stresy trochę odpuściły [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo wam dziewczyny dziekuję za kciuki i tańce wygibańce. Chyba bardziej wierzyłyście niż ja sama. Czekam z niecierpliwością na tą betę, bo póki co jeszcze nie wierzę do końca, że po tylu latach starań się udało.

Co do wizyty to muszę najpierw bety porobić i zadzwonić do mojej kliniki, jak już potwierdzę ciążę. Pójdę do mojego lekarze, który mnie do ivf prowadził i podpytam, czy on może w którymś szpitalu leczy jeszcze i czy nie poprowadziłby mojej ciąży dalej.

reklama
A w tym tygodniu jeszcze ktoś się wybiera na wizytę? Bo trochę nas wizytujących w przyszłym tygodniu jest [emoji6]. Mam nadzieję, że będą same pięknie bijące serduszka [emoji7]. Aby stresy trochę odpuściły [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom[/USER]

A może ktoś by się podjął prowadzenia kalendarza? Ja na forum ivf prowadzę taki, do którego każdy może się wpisać i jedna osoba codziennie rano publikuje.

Do góry