reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Czy udostępnienie linku nie daje dostępu?

yuudhqvkh0cpri5e.png
nie, musisz być na liście

reklama
Dziewczyny jestem w szoku. Rozmawiałam z teściową i powiedziałam, ze już z rok marzę o takich płóciennych obrusach wykańczanych koronka na szydełku i w końcu jutro jadę je sobie sprezentować na urodziny. A ona żebym kupiła, ona odda mi pieniądze i będzie od niej prezent. Niby to tylko 100 zł, ale bardzo miło mi się zrobiło. Ogólnie po genetycznych teściowe jakoś inaczej do mnie podchodzą. W końcu ja zaczynam być ważna [emoji4]

Dziewczyny jestem w szoku. Rozmawiałam z teściową i powiedziałam, ze już z rok marzę o takich płóciennych obrusach wykańczanych koronka na szydełku i w końcu jutro jadę je sobie sprezentować na urodziny. A ona żebym kupiła, ona odda mi pieniądze i będzie od niej prezent. Niby to tylko 100 zł, ale bardzo miło mi się zrobiło. Ogólnie po genetycznych teściowe jakoś inaczej do mnie podchodzą. W końcu ja zaczynam być ważna [emoji4]
Oska, nie rywalizuj z nikim o swoją wagę, bo możesz rywalizować ze swoimi wyobrażeniami.
Teściowa nie jest taka zła. Inna dzidzia się urodziła, teraz na twoje wnuki czeka :)

Oska, nie rywalizuj z nikim o swoją wagę, bo możesz rywalizować ze swoimi wyobrażeniami.
Teściowa nie jest taka zła. Inna dzidzia się urodziła, teraz na twoje wnuki czeka :)
Nie rywalizuje, ale mój mąż zawsze był gdzieś obok dla swoich rodziców, bo sobie radził w życiu. Jego brat wiecznie u nich w kieszeni. Wiecznie oczekujący wsparcia i pomocy. Ile nam winien jest pieniędzy już nie liczę, bo i tak nie ma szans, ze odda. A oboje z zona zarabiaja niezle, tyle tylko, ze spłacają kredyt na dom. Uwaga moich teściów to dla mnie i męża coś zupełnie nowego. I fajnie być w końcu przez nich zauważonym.

Ku**a dziewczyny, aż się we mnie zagotowała jak mi koleżanka wysłała link do artykułu na pudelku, jak to znana blogerka mama ginekolog straciła dziecko.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ku**a dziewczyny, aż się we mnie zagotowała jak mi koleżanka wysłała link do artykułu na pudelku, jak to znana blogerka mama ginekolog straciła dziecko.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
nie ma przyzwoitości... prywatne tragedie powinny zostac prywatne, a takie dupeli niech piszą o gołych cycach i kto co był zjeść na obiad.

Nie dawno wróciłam do domu z dzidzia wszystko ok jak to lekarz powiedział ciąża książkowa miałam jeszcze pobrana krew na test papa i wynik za tydzień aż w szoku byłam bo myślałam że tylko usg a tu szok. Jutro idę do swojego lekarza l4 się kończy trzeba przedłużyć
Ok uciekam spać zdjęcia jak coś jutro rzucę

reklama
Takie portale żywią się ludzkimi tragediami. Wszystko dla jak największej ilości czytelników. Mam nadzieje, ze mama ginekolog się o tym nie dowie...

Do góry