reklama
koralinakato
Fanka BB :)
po 7miesiącach zaglądam u nas wszystko super jednak zahaczyliśmy o listopad a dokładnie 30listopada mały rośnie jak na drożdżach i rekompensuje cały ciążowy stres jaki miałam z tymi wszystkimi testami pappa nifty srifty jest pięknym dużym słodkim chłopcem mam nadzieję,że u was też wszystko dobrze! buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!
czesc, my wszystkie siedzimy na zamkietym fajnie, ze napisalaspo 7miesiącach zaglądam u nas wszystko super jednak zahaczyliśmy o listopad a dokładnie 30listopada mały rośnie jak na drożdżach i rekompensuje cały ciążowy stres jaki miałam z tymi wszystkimi testami pappa nifty srifty jest pięknym dużym słodkim chłopcem mam nadzieję,że u was też wszystko dobrze! buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!
skazawisla1
Aktywna w BB
Ja tez się przypomnę. Synek skończył 6 mies, raczkuje jak szalony. Próbuje wstawać, chustujemy się czekając na pierwsze zabki
elifit
Moderatorka
Pozdrowionka dziewczyny i uściski dla dzieciaków :*
izabella49
Początkująca w BB
Cześć kobietki, jest tu jeszcze ktoś? Moja maleńka, jak wiecie z historii porodu, została listopadowa. Wiem, że mało się udzielalam, ale chciałabym wstąpić do grupy na fb. Czy jest to możliwe? Potrzebuję wsparcia mam, które mają dzieci w podobnym wieku...
elifit
Moderatorka
reklama
Cześć wam :-) Mój Arturek dziś skończył roczek. Szkrabek jak się urodził miał 52cm a teraz 80, ważył 2,74 a teraz 11,5kg. Potrafi już chodzić, ma 6 ząbków i jest bardzo wesołym chlopcem. Jestem ciekawa jak tam wasze roczniaki :-) Chciałabym do was dołączyć na FB. Próbowałam wysłać zgłoszenie na tym linku powyżej ale jakoś bez żadnej odpowiedzi. Z FB zbytnio nie korzystam (właściwie to wcale) ale mam go i chciałam być w waszej grupie by moc zobaczyć jak sobie radzicie