majka23x
Fanka BB :)
Ja tez sie zastanawialam, ale zaszczepilamHej Dziewczyny... Proszę o radę bo tak się bije z myślami i nie wiem co zrobić Szczepicie dzieci na rotawirusy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez sie zastanawialam, ale zaszczepilamHej Dziewczyny... Proszę o radę bo tak się bije z myślami i nie wiem co zrobić Szczepicie dzieci na rotawirusy?
Ja nie z forum mam grudniowych ,ale tak wyszukiwałam sobie ten temat torbieli. Mój syn ma torbiel przegrody przezroczytej w główce i lekarze mi mówili ,że nic się z tym nie robi, że normalnie się żyję , że każdy z nas starszy może go mieć , bo kiedyś nie robili usg przez ciemiączko, ale czytam ,że u ciebie też jest ok. Mój synek ma już 5 lat zastanawiam się czy robić jakieś badania żeby jeszcze to sprawdzić, bo ja tak lekarzom nie wierzę zawsze , a ty sprawdzałaś jeszcze córci może przez tomografie czy coś?Moja corka miala torbiel przegrody przezroczystej i ma wodniaki mozgu. Nic jej nie jest, madre dziecko [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hejHej dziewczynki! Co tam u Was słychać? Jak tam Wasze grudniowe Skarby? Tak sobie o Was myślę czasami macie jakieś wieści o "naszym" Maciusiu? Pozdrawiam Was serdecznie! Mam nadzieje że ktoś tu jeszcze zajrzy
napis mi na priv twój fejsNo właśnie mnie nie ma.. Może dołączę hmm..