reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Nasza Pani pediatra doradzała, że napewno zaszczepic na pneumokoki, a na rota tylko jeśli dziecko pójdzie do żłobka. Jeśli planuje się zatrudnić nianię albo samej zajmowac dzieckiem to nie ma sensu, bo szczepionka działa tylko 3 lata. Więc my szczepic nie będziemy :)

cześć drogie Mamy, ja z lipcówek 2016 ;) mam dużo nowych, oryginalnych rzeczy firmy La Millou, z likwidacji sklepu. nie bede tu wklejac linka zeby nie spamowac, ale jesli ktoras bylaby zainteresowana oferta, to zapraszam na priv! pozdrawiam ;)

Moja corka miala torbiel przegrody przezroczystej i ma wodniaki mozgu. Nic jej nie jest, madre dziecko [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie z forum mam grudniowych ,ale tak wyszukiwałam sobie ten temat torbieli. Mój syn ma torbiel przegrody przezroczytej w główce i lekarze mi mówili ,że nic się z tym nie robi, że normalnie się żyję , że każdy z nas starszy może go mieć , bo kiedyś nie robili usg przez ciemiączko, ale czytam ,że u ciebie też jest ok. Mój synek ma już 5 lat :) zastanawiam się czy robić jakieś badania żeby jeszcze to sprawdzić, bo ja tak lekarzom nie wierzę zawsze , a ty sprawdzałaś jeszcze córci może przez tomografie czy coś?

Hej dziewczynki! Co tam u Was słychać? Jak tam Wasze grudniowe Skarby? Tak sobie o Was myślę czasami :) macie jakieś wieści o "naszym" Maciusiu? Pozdrawiam Was serdecznie! Mam nadzieje że ktoś tu jeszcze zajrzy :)

Hej dziewczynki! Co tam u Was słychać? Jak tam Wasze grudniowe Skarby? Tak sobie o Was myślę czasami :) macie jakieś wieści o "naszym" Maciusiu? Pozdrawiam Was serdecznie! Mam nadzieje że ktoś tu jeszcze zajrzy :)
Hej hej
U Maciusia dobrze. Rośnie chłopak. Mama @madzia.ch.1995 więcej może powiedzieć.

Nasze szkraby też rosną i niektóre już próbują nowego jedzonka. Niektóre mają już ząbki. :)
A co u was?

[emoji813] Lili 18.12.2016r ♡♡ Zuza 08.07.2014 ♡♡ Aru 28.09.2011 [emoji813]

U nas dobrze... Na razie tylko cycamy i powolutku przygotowujemy się do skosztowania nowych smakołyków. Ząbków jeszcze nie mamy tylko ślinotok i rączki non stop w buzi. Czeszemy już kucyki i nawet jeden warkoczyk się udał :D pozdrawiamy z Marysią wszystkie grudniowe dzieciaczki :*

reklama
Do góry