reklama
gratuluje, super wiesciDziewczynki urodzilam dzis o 21:10. Marysia ma 51cm i waży 2970g pozdrawiamy ciocie
dobry, witamy sie z dyskoteka w brzuchu moj maly przystojniak jak zaczal wieczorem tanczyc tak mu do rana zostalo wczoraj az sie poplakalam, bo co mysmy gadali do niego i glaskali to nam odpowiadal, kocham to uczucie ♥ moj kochany synus ♥ mamy zime na calego, bialo, slisko i ogolnie super, kocham zimowe klimaty Tomek ma dzis wolne i jechal do dentysty zrobic zabki bo cos go tam pobolewa na dole
patrzylas na te moje fotki tego materaca? patrzylas czy Twoj dol gondolki duzo sie rozni od mojego?Karelka ogromne gratulacje malutka musi być słodka z taka czuprynka. Kolejny raz zazdroszczę....
Hmm to mój Franio z moja zgaga chyba nie bedzie mial bujnych lokow, ewentualnie malutki meszek
u nas na osiedlu, malego tego, pod naszym blokiem zaginelo wczoraj dziecko o piatej rano...
Link do: Policja i straż pożarna poszukują zaginionego dziecka
Link do: Policja i straż pożarna poszukują zaginionego dziecka
Grun
Fanka BB :)
Szczęściara !!!!Dziewczynki urodzilam dzis o 21:10. Marysia ma 51cm i waży 2970g pozdrawiamy ciocie
Gratulacje dziewczyny ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Dziewczynki urodzilam dzis o 21:10. Marysia ma 51cm i waży 2970g pozdrawiamy ciocie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Moj chyba bedzie lysy jak Kolano.Karelka ogromne gratulacje malutka musi być słodka z taka czuprynka. Kolejny raz zazdroszczę....
Hmm to mój Franio z moja zgaga chyba nie bedzie mial bujnych lokow, ewentualnie malutki meszek
Bo ani razu zgagi nie mialam [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tuiles
Fanka BB :)
Dzien dobry kto dzis rodzi?
Ja się zgłaszam na ochotnika. Tylko obawiam się, że tylko ja. Mój syn niekoniecznie