reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Boże jak dziewczyny się męczą, jak krzyczą, drą się. Dzisiejsza noc ciężka, nie ogarniam.
Ciekawe co postanowią w mojej sprawie, mam nadzieję że założą mi balonik.
Czas pokaże...
Wspolczuje sluchania ... Ja to bym sie pewnie nakrecala, ze to tak boli haha

U mnie to przepowiadacze jednak ... Przechodzi jak pozycje zmieniam ale juz mam dosc mam nadzieje, ze przez to pozniej zrobie pryk i mala wyjdzie haha

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
To moje dziecko lepsze jest ;)
Klade sie o 22
Wstaje o 1:30 i 4:30
Pozniej budze sie kolo 8 chyba ze juz spac nie moge

Skurcze mam cala noc najpierw bylo co 2h teraz co jakas godzine, pol godz ... Nie wiem czy to to czy nie to ??? Oszalec mozna czekam co dalej
Chyba zaczne mierzyc ....
O 1:30 poszlam siusiu sie cieszylam bo podtarlam sie i bylo czysto wstalam juz wracam do lozka i czuje jak mi cos po nogach leci .... Sluz z krwia szybko zawrocilam do lazienki ... Ja juz wymiekam mam dosc nie wiem co myslec bo nikt tak nie mial w rodzinie wszyscy mieli czop, skurcze a wody odchodzily albo w szpitalu albo przebijane byly ... Masakra :/
Tesciowa mowi, ze ona tak z lubym miala najpierw krew a po 24h rodzila

thgfflw1k3inkyc3.png
No ja mam podobnie z pobudkami.. dziś się męczyłam boli mnie wszystko od pasa w dół. :baffled: brzuch plecy miednica biodra i nogi dretwieja...byle do końca. :tak: no to u Ciebie pewnie rozwiązanie już niebawem skoro masz już takie oznaki. Ale ta krew...kurcze dziwne. Oby wszystko poszło szybciutko:)

No ja mam podobnie z pobudkami.. dziś się męczyłam boli mnie wszystko od pasa w dół. :baffled: brzuch plecy miednica biodra i nogi dretwieja...byle do końca. :tak: no to u Ciebie pewnie rozwiązanie już niebawem skoro masz już takie oznaki. Ale ta krew...kurcze dziwne. Oby wszystko poszło szybciutko:)
Moze taka noc po prostu ...
Ciagle bym spala ale te skurcze mi nie daja ... Od przedwczoraj mam problem zeby sie ubrac bo biodra mnie bola

thgfflw1k3inkyc3.png

Moze taka noc po prostu ...
Ciagle bym spala ale te skurcze mi nie daja ... Od przedwczoraj mam problem zeby sie ubrac bo biodra mnie bola

thgfflw1k3inkyc3.png
Noooo druga noc z rzędu u mnie z bólami jak na okres. Pewnie wszytko się tam przygotowuje do porodu. Jutro o wszystkim powiem Pani doktor i zobaczymy jak wyjdzie ktg. Wstaje z łóżka bo się tylko mecze a jeść się też chcę :tak:chyba Franio się domaga :D miłego dnia dla wszystkich :):):)

A takie twardnienie brzucha (calego) jak ja mam to co to za skurcze? Nic mnie przy tym nie boli tylko taki dyskomfort czuje bo taki twardy ten brzuch ze ciezko siedziec.

Oooo i ja tak mam chwilami...
Mnie jeszcze piecze pod piersiami pół nocy i wieczorem że spać to dziecko nie daje :/

podobno kobieta pod koniiec ciazy budzi sie tyle razy ile razy bedzie sie dziecku budzilo...ja sie klade o 22 i budze 3 razy ok. 00:15-00:30, 4:15-4:30 i 6:00-6:30 idealnie. ciekawe czy Zosia bedzie sie tak samo budzila?;)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Kurrrrr to ja bede miala przerabane
Dzis wstawalam co godzine!!!!!
Rowniotko jak z zegarkiem.
Nie wiem czemu .nie tyle co siku co po prostu sie budzilam [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry