reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj hormony robia swoje. Cale szczesxie nie mam bolow glowy, za to przez pierwsze 4 miesiace sie ocierpialam przez wymioty i okropne , napraaaawde okropne bole glowy.... Teraz jedynie co to bym mogla przespac caly dzien a w nocy nocny marek ze mnie, ZGAGA i kregoslup. . My kobitki to sie omeczymy

reklama
A moze tylko nowy wątek z dzieciaczkami i kazda niech swoje wpisze, chyba na listopadowym tak maja

a8doqqmz725nh9h0.png

Hehe ja tam mam wrazenie ze w ogóle nie spalam. Mamu już 3 karmienie. A i tak sie ciesze ze 3 bo przy synu juz kolo 6 bylam. :)

km5s8u69dm9dsszh.png
podobno kobieta pod koniiec ciazy budzi sie tyle razy ile razy bedzie sie dziecku budzilo...ja sie klade o 22 i budze 3 razy ok. 00:15-00:30, 4:15-4:30 i 6:00-6:30 idealnie. ciekawe czy Zosia bedzie sie tak samo budzila?;)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

No nadrobilam Was;)

Współczuję Wam dolegliwosci kochane. Trzymajcie sie jakos na tej końcówce. Nie do wiary ze ja dwa tyg temu tez tak stekalam i było mi ciężko. Czekam az zaczniecie sie wypakowywac ;)

Dzieci unyte wycycane i uśpione. Kolacje zjadalm w lozku i popijam herbatka na laktacje. Dobra jest ;)

Byłam z małą na kontroli bilirubiny i na szczęście jest na stabilnym poziomie 15 i nie wzrasta. Ma duzo cycac lezec na słoneczku przy oknie i ma miec odslonieta gondole na spacerku. Smoka nie mamy bo ladnie spi i regularnie je wiec nie ma po co jej go wciskac. Polozna ją wczoraj wazyla i prawie ma wage urodzwniowa wiec ładnie przybiera. Poleca mi dac jej na noc butle mm zeby ta bilirubina szybciej spadala ale sie waham. Lekarz mówił ze nie ma takiej potrzeby i moje mleko jest najlepsze nawet jak trochę dluzej będzie miala zoltaczke. Musze to przemyslec jeszcze. Nie jestem zwolennikiem karmienia butelką. No zobacze jak będzie sie czuła.

Mi troche pomagaja te lekarstwa. Nie ma szalu ale nie zwijam sie z bólu. Zobaczymy jak jutro bedzie jak dalej bede miała bóle to mam isc jeszcze do innego lekarza.

Co do waszych postów. Ja czułam ze urodze w tamten weekend jeszcze na zamknietym pisalam ze mam taki plan na weekend:D
Magnez odstawiłam w 35 plus 0. Od razu tak mi kazał lekarz.
Nie ma co sie bac porodu. Jakos da sie go przeżyć. Jak widac po nas wielorodkach nie jest tak zle skoro decydujemy się na kolejne maluszki :) dla mnie gorszy gorszy jest chyba ten połóg.

Creativo a Ty krwawisz że skrzepami? Co tam sie dzieje u Ciebie? Tyle tych postow ze troszke sie pogubilam.

Aneta w którym tygodniu urodziłas? dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków :)

podobno kobieta pod koniiec ciazy budzi sie tyle razy ile razy bedzie sie dziecku budzilo...ja sie klade o 22 i budze 3 razy ok. 00:15-00:30, 4:15-4:30 i 6:00-6:30 idealnie. ciekawe czy Zosia bedzie sie tak samo budzila?;)

A to ciekawe...ja ostatnio bardzo często się budzę i kiepsko śpię.. no właśnie jest po 4 a ja siedzę na forum :unsure:

To moje dziecko lepsze jest ;)
Klade sie o 22
Wstaje o 1:30 i 4:30
Pozniej budze sie kolo 8 chyba ze juz spac nie moge

Skurcze mam cala noc najpierw bylo co 2h teraz co jakas godzine, pol godz ... Nie wiem czy to to czy nie to ??? Oszalec mozna czekam co dalej
Chyba zaczne mierzyc ....
O 1:30 poszlam siusiu sie cieszylam bo podtarlam sie i bylo czysto wstalam juz wracam do lozka i czuje jak mi cos po nogach leci .... Sluz z krwia szybko zawrocilam do lazienki ... Ja juz wymiekam mam dosc nie wiem co myslec bo nikt tak nie mial w rodzinie wszyscy mieli czop, skurcze a wody odchodzily albo w szpitalu albo przebijane byly ... Masakra :/
Tesciowa mowi, ze ona tak z lubym miala najpierw krew a po 24h rodzila

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry