reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzisiaj obleciałam dwie galerie w poszukiwaniu stanika do karmienia. I powiem Wam, że to co znalazłam to woła o pomstę do nieba. Czy producenci tego widzą później te kobiety w stanikach, które im proponują? Przecież w większości piersi wyglądają jak uszy jamnika. Nie wposminając, że atrakcyjne dla oka to też one nie są.... Ja rozumiem połóg, i tak kisi sie kobita w domu etc. Ale kurcze nawet dla własnego dobrego samopoczucia miło coś ładnego na siebie włożyć!

Czy tylko ja tak wybrzydzam?
Ja zakupiłam dwa w smykolandzie z firmy BabyOno. Były dość drogie bo jeden 80 zlo_O to są jakieś sportowe staniki oczywiście bez żadnego usztywnienia...no piersi nie będą wyglądały w nich korzystnie ale póki co postawiłam na wygodę;)zobaczymy jak będą się sprawdzać i czy w ogóle będę karmila piersią. .ale bardzo bym chciała. ..:)

reklama
Ja zakupiłam dwa w smykolandzie z firmy BabyOno. Były dość drogie bo jeden 80 zlo_O to są jakieś sportowe staniki oczywiście bez żadnego usztywnienia...no piersi nie będą wyglądały w nich korzystnie ale póki co postawiłam na wygodę;)zobaczymy jak będą się sprawdzać i czy w ogóle będę karmila piersią. .ale bardzo bym chciała. ..:)

No ja też nad takimi myślałam, i nawet próbowałam się przekonać, ze to wygoda etc. ale choinka nie mogę, no po prostu nie mogę. Nie umiem w takich bezszwowych latać i juz!

No ja też nad takimi myślałam, i nawet próbowałam się przekonać, ze to wygoda etc. ale choinka nie mogę, no po prostu nie mogę. Nie umiem w takich bezszwowych latać i juz!
Ja nigdy w takich nie chodziłam..zawsze usztywniane push up;)bo moje piersi zawsze nie wielkich rozmiarów... :zawstydzona/y: w więcej staników nie inwestuje nawet nie wiem czy rozmiarowo będą dobre jak najdzie pokarm no ale wzięłam większą miseczke. jak się nie sprawdza to będę szukać czegoś co będzie wyglądało normalnie ;):p

O słodyczach mowa, a ja właśnie szamam kiwi i zaraz chyba wyjmę lody z zamrażarki :D

U mnie podobnie pierogi ale ruskie albo frytki. Najczęściej słyszę frytki, ja też je lubię mega i mąż też ale staram się za często nie robić bo zdrowe raczej nie są. A mąż to też wszystko zje, ale najlepiej " kawał mięcha" jak to On mówi;) A jak mówię, że np. rosół dzisiaj na obiad to czasem mówi " po zupce to nawet nie pierdnę ":p
Moj mowi ze Zupka to zaraz wyleci I dalej glodny bedzie [emoji23]
Faceci

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A nie zgadniesz jakie skłądniki kupiłam dzisiaj i czekają w lodówce do zrobienia na jutro! Moje +16 to też Twoja zasługa moja droga!!!! Zwalę na Ciebie!!! I Twoje przepisy!!!
Ta co moja ta co moja !ta nie zryj tyle [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A tak na powaznie kochana a co Tam [emoji23] Ja teraz se tlumacze ze w ciazy jestem I mi wolno. Pozniej bedziemy sie martwic co dalej [emoji23][emoji23][emoji23]

Jej dajcie spokoj codziennie jem slodycze jak i w pierwszej ciazy codziennie chce odstawic ale nie ma bata 12- 13 kg na plusie i dodam ze zjem np. Drozdzowke, czekolade i jogurt z cukierkami lub i wiecej takze no haha jestem pozeracz slodycz gdy w ciazy nie jestem slodycze moga nie istniec w ogole

Ja teraz bede miala wymówkę przez te 3 tyg ze niby bede zrec co by waga malego podskoczyla.
Czarno to widze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zeby z tych 11 na plusie zaraz 20 kg sie nie zrobilo [emoji23]

no a u mnie cos waga nie idzie w gore, tyle co pol kg i mam tylko 6 kg na plusie

reklama
Do góry