reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Przepraszam ,że to napiszę bo ja nir jestem od oceniania,ale Twój facet jest świnią. Dlatego właśnie nie jestem ze swoim ex "moja byla jest jak kolega." bla bla bla. Tylko ten "kolega"pozniej dawal dupy mojemu ex. Boże jak czytam takie rzeczy to bierze mnie na wymioty

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

no właśnie.. sentyment, kumplowanie..ze za nia teskni,ze go to boli..za chwile tej rozpaczy i jej dziecko zrobi.. tak to widze..

reklama
@karolinakato ale chore klimaty. Ja bym nie zdzierżyła i pogoniła kolesia szybko. A na dziecko na pewno bym się nie zdecydowała. Ale wiadomo, nie zawsze ciąża zaplanowana...

No właśnie u nas to skomplikowane... Jesteśmy razem pół roku..ją zna od 5 lat około i byli ze sobą prawie 2lata... Dziecko.. nie można powiedzieć, że wpadka bo byliśmy świadomi realnego 'zagrożenia'... Było cudownie do półki nie wyszło że ta szmata się zaczyna w nasz związek wbijać i interesować.. i zaczęły się awantury a przez awantury jego kłamstwa i uciekanie do niej. No i oczywiście pakowanie winy we mnie, że to moja wina...

Ja się strasznie boję, że nie dam rady sama.. nie pracuje bo mnie wywalili jak wyszła moja ciąża, mieszkam jeszcze u matki gdzie nie mam warunków na wychowywanie dziecka..czasami mam wrażenie, że jestem totalnie uzależniona od niego...

Ona wie o ciąży i nie robi jej to różnicy skoro dawała mu do zrozumienia by do niej wrócił a on jej nie wyprowadzał z błędu... :(
Serio? I ty sobie na to pozwalasz? On powinien biegac za Toba ,a to ,że ona znala babcie i co z tego? To ja mam teraz każdego ex zapraszac jakby co? No kur... Żenujące: /. Mi to sie w glowie nie miesci. Chodz sama tak wybaczalam 2 lata i uwazam ze to byla najgorsza glupota jaka moglam zrobić. Kopnij go w dupe. Moze on chcialby posłuchać o jakims twoim ex? Świnia no !!! Co to Ty z nim robisz? A moze umow sie z jego ex i niech ona Ci przedstawi sytuacje miedzy nimi
Bo dla mnie to popieprzone :/

@karolinakato ale chore klimaty. Ja bym nie zdzierżyła i pogoniła kolesia szybko. A na dziecko na pewno bym się nie zdecydowała. Ale wiadomo, nie zawsze ciąża zaplanowana...

No u nas planowane nie było,ale też nie jest nie chciane..przynajmniej wtedy nie było albo tak mi wmawiał...

Serio? I ty sobie na to pozwalasz? On powinien biegac za Toba ,a to ,że ona znala babcie i co z tego? To ja mam teraz każdego ex zapraszac jakby co? No kur... Żenujące: /. Mi to sie w glowie nie miesci. Chodz sama tak wybaczalam 2 lata i uwazam ze to byla najgorsza glupota jaka moglam zrobić. Kopnij go w dupe. Moze on chcialby posłuchać o jakims twoim ex? Świnia no !!! Co to Ty z nim robisz? A moze umow sie z jego ex i niech ona Ci przedstawi sytuacje miedzy nimi

Jak ja bym ją dorwała to bym ją chyba zabiła..gdyby nie ciąża to uwierz mi..były by z niej strzepy...

Przepraszam Cie bardzo, ale sama wiecznie nie bedziesz kochana. Mam kolezanke ma 2 dzieci i w domu ani wody cieplej ani odplywu kanalizacji. Zyja jak na wsi wszytsko stare i grzyb na scianie. Ojciex alkoholik . Mama i 4 rodzeństwa w 2 pokojach. Czyli co masz byc nieszczesliwa bo jestes w ciazy? Nie q takich sytuacjach ludzie sobie radzili. Po 1 ma obowiazek placenia alimentow. Po 2 do wrzesnia 2017 masz 500 plus i dodatkowo kochana 1000 macierzynakiego co miesiąc. Nie poradziwz sobie? Uwierz mi przymykając oczy na to co on robi popadniesz w nerwicę i jakas depresje jak ja . ani ty ani dziwcko nie bd zadowolone. Moja kolezanka zostala w ciazy sama w tej chwili ma faceta a jej syn ma 6 miesięcy i mimio wszystko chodz nie jest z ojcem dziecka jest szczęśliwa. Nie czekaj na to az twoj facet sam Cie żuci albo legalnie bd zdradzal

Przepraszam Cie bardzo, ale sama wiecznie nie bedziesz kochana. Mam kolezanke ma 2 dzieci i w domu ani wody cieplej ani odplywu kanalizacji. Zyja jak na wsi wszytsko stare i grzyb na scianie. Ojciex alkoholik . Mama i 4 rodzeństwa w 2 pokojach. Czyli co masz byc nieszczesliwa bo jestes w ciazy? Nie q takich sytuacjach ludzie sobie radzili. Po 1 ma obowiazek placenia alimentow. Po 2 do wrzesnia 2017 masz 500 plus i dodatkowo kochana 1000 macierzynakiego co miesiąc. Nie poradziwz sobie? Uwierz mi przymykając oczy na to co on robi popadniesz w nerwicę i jakas depresje jak ja . ani ty ani dziwcko nie bd zadowolone. Moja kolezanka zostala w ciazy sama w tej chwili ma faceta a jej syn ma 6 miesięcy i mimio wszystko chodz nie jest z ojcem dziecka jest szczęśliwa. Nie czekaj na to az twoj facet sam Cie żuci albo legalnie bd zdradzal

No ja dlugo sie leczyłam z depresji i zaburzeń odżywiania..ale on uważał,że to moja fanaberia i przez niego przerwałam terapie i farmakoterapie..zaszłam w ciąże, ślub planowaliśmy..a teraz.. :(
Nie wiem sama co robić..z jednej strony mnie zapewnia a z drugiej ciągle coś o tej szmacie gada...

Cześć Grudniówki :) Aneta, trzymam kciuki jutro! Jestem z Tobą myślami rano.

Ja z moimi bólami poszłam do gina na NFZ, przyjął mnie błyskawicznie, ale że nie ma usg i podejrzewał jakąś kolkę nerkową/nerwową (nie zrozumiałam go dobrze, a i skierowanie jest po lekarsku wypisane) to wylądowałam w szpitalu. USG wyszło dobrze, ale zostawiają mnie na obserwacji, bo coś przebąkiwali o zapaleniu pęcherza i wyrostku, że lepiej dmuchać na zimne... i tak siedzę.

No ja dlugo sie leczyłam z depresji i zaburzeń odżywiania..ale on uważał,że to moja fanaberia i przez niego przerwałam terapie i farmakoterapie..zaszłam w ciąże, ślub planowaliśmy..a teraz.. :(
Nie wiem sama co robić..z jednej strony mnie zapewnia a z drugiej ciągle coś o tej szmacie gada...
No to nie jest normalne. . . Słuchaj jeśli pow mu ,ze masz dosc i tak nie moze byc i to koniec,a on nie zrozumie to chyba duzo znaczy. Bo powinien latac za Toba. Mialam to co Ty. Musialas cos przezyc co Cie wyniszczylo. Wiesz ogolnie wydaje mi sie, ze masz tak jak ja przyzwyczajasz sie do ludzi i boisz sie zmian. Myslisz ze chodz jest zle to bez niego bd jeszcze gorzej. Kazde rozstanie boli. Nie wiem ile masz lat,ale mysle ,ze jesteś mloda i masz cale zycie przed sobą i mozesz byc szcZęśliwa mimo wszystko.

reklama
Do góry