reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam dziewczynki :)
Ja wlasnie zaliczylam druga drzemke z maluchem moim i biore sie za obiad a potem idziemy na plac zabaw niech sie wybiega a mama posiedzi na ławeczce:)
Teczowa o ktorej wizyta? Juz po czy jeszcze przed?
Miłej niedzieli życzę:)

reklama
A ja juz po spacerze.. Później obiadek u rodziców (jeszcze nic im nie mówiłam, czekam na wizytę u gina, więc ciężko będzie mi utrzymać język za zębami ;) ). Miłego, słonecznego i pozytywnego dnia dla Was :)

4e1d490c0d60185794906a9f9ef0995f.jpg

taka sukienke na sesje sobie kupiłam; )

Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom

Chciałabym juz dołączyć go Was kobietki. Jeszcze 100% pewności nie ma , a wizyta dopiero w czwartek w Polsce jak bede. Tylko 1200km niepewności do pokonania :) a na testach blade kreski wiec nadzieja jest ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Chciałabym juz dołączyć go Was kobietki. Jeszcze 100% pewności nie ma , a wizyta dopiero w czwartek w Polsce jak bede. Tylko 1200km niepewności do pokonania :) a na testach blade kreski wiec nadzieja jest ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witamy!
Kiedy miałaś @? A kiedy powinnaś się spodziewać kolejnej? Ja dzisiaj powinnam się spodziewać ;-) a w środę wyszła mi blada krecha, piątek sobota już widoczna dopiero w czwartek beta potwierdziła że to 3tc, jutro idę zobaczyć czy beta dobrze przyrasta.

Bardzo fajna sukienka Gabinia, miałam w takim stylu na swoim weselu :-)
Redvelvet witaj!

Mnie dziś dopadła gorączka tak żebym miała full atrakcji , a przed chwilą mój 9-cio letni syn wyprowadził mnie z równowagi tak że brzuch mi stanął dęba ;-( eh uroki rodzicielstwa

Dzień dobry, Kobitki :) Wczoraj zrobiłam sobie wolne od forum, pochłonęły mnie przygotowywania mieszkania do stanu użyteczności. Staram się oczywiście wykonywać jak najmniej prac różnych, ale stresu i pośpiechu trochę mamy, bo do 15.04 musimy się przenieść już na swoje - właściciele obecnego mieszkania, które wynajmujemy mają już innych chętnych i "trochę" nas poganiają...
Jak się czujecie? Ja dzisiaj budziłam się w nocy z wielkim bólem jajnika. Czy to normalne? Zaczęłam panikować, a że przeprowadziłam się z Torunia do dwukrotnie mniejszej mieściny, to nawet do ginekologa się zapisać nie można. Grrr! I chodzę ostatnio wściekła jak osa. Na wszystko dosłownie.

reklama
anio hej :) a gdzie się przeprowadzacie? Nie wiem, jak wielki ból jajnika jest normalny a jaki nie ... jak tpo nie mozna sie zapisac? Nie ma gina czy terminow nie ma?

Do góry