reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Oj tam ja robiłam 6 testów. Pierwszy w 24dc pozytyw (taki z Rossmana na F coś nazwa ;)) dwa dni później Pink negatyw, kolejne dwa dni później Pink ledwo widoczny, znów dwa dni przerwy kupiłam trzy różnych firm, wszystkie pozytywne :D
Między czasie jeszcze bete zrobiłam i dopiero uwierzyłam :) choć ciężko to do mnie docierało ;)

reklama
Nie dziewczyny, ja tak tylko z ciekawości. Bo dziś rano sobie tak pomyślałam czy aby testy nie kłamią. Ponieważ objawy jak by zelzaly, tylko te mdłości przed śniadaniem miałam. No ale brzuch znowu się lekko odezwał to wierzę że wszystko dzieje się tak jak ma być [emoji14]
Dwa wyszły pozytywy, więc raczej trzeci sobie odpuszczę i za te 5 euro co bym na test dała, kupie sobie coś dobrego do jedzenia [emoji23][emoji23][emoji23].

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tam ja robiłam 6 testów. Pierwszy w 24dc pozytyw (taki z Rossmana na F coś nazwa ;)) dwa dni później Pink negatyw, kolejne dwa dni później Pink ledwo widoczny, znów dwa dni przerwy kupiłam trzy różnych firm, wszystkie pozytywne :D
Między czasie jeszcze bete zrobiłam i dopiero uwierzyłam :) choć ciężko to do mnie docierało ;)
teraz juz dociera? bo do mnie powoli tak

reklama
wlasnie-ile testow robilyscie? ja jeden tylko, ale krechy tak bordowe, ze nie mialam watpliowosci
Ja robiłam w każdej ciąży tylko jeden. Jak były 2 kreski, to uznawałam, że jestem w ciąży i już. Ale to może też dlatego, że ja mierzyłam temperaturę i w 2 pierwszych ciążach testy robiłam jak już była temperatura podwyższona przez 16 dni, praktycznie wiedziałam, że jestem w ciąży, a test był dla mnie tylko potwierdzeniem. Z kolei w tej ciąży test zrobiłam wcześniej, ale jak były 2 kreski (pomimo, że druga trochę bledsza), to uznałam, że jestem w ciąży. Jakoś nie wątpiłam w to. Z kolei testy negatywne, to ja w swoim życiu robiłam tylko 2 razy. Kiedy wyszło, że nie jestem w ciąży, to też nie powtarzałam, bo w przeciągu 1-2 dni temperatura spadała i dostawałam okres, więc już nie było po co robić kolejnych.

moje tez sa duzo wieksze, a jak ich dotykam to puchna jeszcze bardziej, wieczorem sa ogromne
A u mnie najśmieszniejsze jest to, że one mnie nawet jakoś specjalnie nie bolą, odczówam ból tylko przy silniejszym nacisku. Z Bazylim mnie bardzo bolały i były mega wrażliwe przez kilkanaście tygodni ciąży. Z kolei w mojej straconej ciąży nie bolały, nie były nabrzmiałe i nie urosły nawet o jotę do tego 9 tygodnia, więc to, że teraz są większe biorę za dobry znak. :happy2:

Do góry