reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@Tuiles lece wlasnie do sklepu i dzis bedzie tiramisu. obiecuje! tylko nagly porod moze mnie powstrzymac:)))

@Majka... no mi tez ciagle slinka leci na te paczki..ale chyba jest prosty sposob zeby znikly - wystarczy wstawic tu kolejne zdjecie. moze jabluszko?;)))
1480675867-1d1mld.jpeg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
A ja Cię gonię ;) my czekamy do środy. Wiesz już co zrobisz, gdy Ci się zwolnienie skończy? Stawiasz się do ginekologa po skierowanie do szpitala czy czekasz aż akcja się sama rozwinie?

A ja do piątku czekam. Całą ciążę myślałam, że na Mikołajki to już spokojnie mała będzie w domu a tu może jej w ogóle jeszcze nie być na świecie.

@mojeboje u mnie ma sie zjawic bratowa i moja mama po pracy pomoc Tomkowi :) zeby nie bylo, nie narzucaly sie, sama poprosilam i po porodzie tez tu beda :) ale sie ciesze!!!!
@lenam77 jak ja czekam na Twoj porod, doczekac sie nie moge!!!!!!
@Grama80 mam caly worek jablek plus skrzynke i jem jem i jem, sa pyszne :)

Ech... ja dokładnie tak samo podchodziłam do sprawy. Teraz tracę resztki nadziei, bo nawet skurcze mnie żadne nie łapią. Brzuch nie twardnieje, nie boli, nie ciągnie - nic! A dla nas każdy dzień jest na wagę złota, bo wciąż myślimy nad świętami... chcielibyśmy jechać do rodziny, ale jeśli przenoszę Malutką, to obawy o dłuższą podróż będą jeszcze większe. No i wizja wywoływania porodu mnie przeraża jak nic innego chyba.
Zaczynają mnie też stresować pytania o to kiedy rodzę, albo komentarze, że wszystko jest gotowe, a Zośki jeszcze nie ma... jakby takie gadanie miało mi wyczarować poród na zawołanie :p już nie wiem co mam odpowiadać na takie teksty. Ech, dzisiaj mam chyba marudny dzień, wybaczcie.

@anio0 stawiam się do szpitala bo mój gin prowadzący chce.mnie ciąć. Zwolnienia nie wystawi. A i ja muszę mieć poczucie bezpieczeństwa po ostatnim ktg. Ale chyba w poniedziałek wypije rycyne...zobaczymy

@mojeboje to co olałaś planowane cc i czekasz na akcje? Zuch z ciebie :)
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
Do góry