Lola Lolitta
Fanka BB :)
I będziesz tego miała dosyćCzekam na tego typu bezsenność
Odpoczywaj puki można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I będziesz tego miała dosyćCzekam na tego typu bezsenność
Kurde, ja znowu usnąć nie mogę. Jak już usne to raczej się nie budzę, ale ja usupiam między 3-5:00.[emoji44] Zgłupieje niedługo.Kurrrrr to ja bede miala przerabane
Dzis wstawalam co godzine!!!!!
Rowniotko jak z zegarkiem.
Nie wiem czemu .nie tyle co siku co po prostu sie budzilam [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tak piecze po prawej stronie właśnie. ale to już od dawna..Oooo i ja tak mam chwilami...
Mnie jeszcze piecze pod piersiami pół nocy i wieczorem że spać to dziecko nie daje :/
To już chyba nasza psychika nam spać nie daje no i dochodzą dolegliwości i gotowe...ja wyglądam jak bym cała noc nie spalaKurrrrr to ja bede miala przerabane
Dzis wstawalam co godzine!!!!!
Rowniotko jak z zegarkiem.
Nie wiem czemu .nie tyle co siku co po prostu sie budzilam [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby oby [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To tyle będzie twoje dziecię wstawało [emoji14]
Huehuehue [emoji14]
Nie no żarcik. Myślę że to poprostu nerwy
Na 8 grudniaKurdde laski to chyba jakas bujda, bo ja jak zasne kolo 1 to do 7 moge spac
@creativo moze to tuz tuz? ja teraz też jak wstalam to poczulam okrrrropne klucie w kroczu, ogolnie ze wstawaniem z lozka coraz wiekszy problem.. Teraz zauwazylam ze sluz jest rzadszy niz ostatnio a poza tym wszystko mi siada... Wiec chyba tez lada chwila a na kiedy masz termin? Bo my na 2 grudnia