reklama
a w pochwie jaka mialas gdy zaszlas?Ja mierzyłam temperaturę przez cały cykl, aż do dnia wykonania testu. Tyle że mierzyłam wtedy w pochwie. A teraz tylko bezdotykowym sprawdziłam czy choć trochę cieplejsza jestem.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Antiope, co do tej imprezy to ja bym zrobila to samo co Ty. Ja tez mialam podobna sytuacje w drugiej ciazy ze lezalam w szpitalu a maz sobie poszedl na impreze, ale potem sie to skonczylo. Moj jest bardzo zazdrosny wiec odczekalam kilka miesiecy i pewnego dnia zaczelam sie wybierac do kolezanki na impreze, ze niby sama ide, ale sie wsciekl. Zrozumial choc w czesci jak ja sie czulam, i teraz juz beze mnie nie chodzi bo boi sie ze ja pojde bez niego ;-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
agnesis
Fanka BB :)
a w pochwie jaka mialas gdy zaszlas?
Do 37,3 był max. Po przebudzeniu wiadomo.
A w ciągu dnia to nawet 37,8 było, ale to się nie liczy bo w ciągu dnia zawsze wyższa. Ale jak ktoś histeryk to sprawdza caly czas
kuzwa my na leb dostajemy pod BogiermDo 37,3 był max. Po przebudzeniu wiadomo.
A w ciągu dnia to nawet 37,8 było, ale to się nie liczy bo w ciągu dnia zawsze wyższa. Ale jak ktoś histeryk to sprawdza caly czas
dokladniekuzwa my na leb dostajemy pod Bogierm
ja nie wiem jak moja psychika do grudnia przetrwadokladnie
xXxIzuLQaxXx
Ja mam dopiero 17 maja ale wybieram sie w poniedzialek z racji okropnych wymiotow, zawrotow glowy i bólu nóg
reklama
xXxIzuLQaxXx