reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

U nas mikolaj przenosi paczki pod poduszke w nocy [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Zwykle jak chlopaki zasna Jarek lezie I zostawia paczki przy ich lozkach. Patryk stary kon juz w to nie wierzy. Ale Filip bardzo wierzy wieczorem zostawia w kuchni uchylone okno a na parapecie szklanke mleka I ciasteczka dla mikolaja w podziekowaniu za prezent.oczywiscie tato musi z jesc I wypic wszystko co by tylko okruszki zostaly [emoji23][emoji23][emoji23] jak na prawdziwego mikolaja przystalo.[emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez wycinałem zeszłego roku mufinki

reklama
duzo by pisac a nie chce dziewczynom ciagle watku zasmiecac swoimi problemami...widzisz, to wyglada tak, ze Rafal jest bardzo zzyty z matka i wystarczy, ze nie widzi jej godzine i wpada w szal i wszystko w mieszkaniu lata, szarpie innych, palce wykreca ludziom i inne cuda...kiedys kilka razy taki zaklad w miescie proponowal jej, ze beda go zabierac tam od 8-ej do 15-tej za darmo, jadlby tam i mial zajecie, ale ona sie nie zgodzila tlumaczac to tym, ze on ma juz swoje przyzwyczajenia itp....wiesz zycie z takim czlowiekiem jest trudne, bo on ma swoje zycie, wszystko jak w zegarku, jak sie tesciowa spozni 5 minut z obiadem to on zaczyna ją tam przestawiac i sie az siny robi z tej zlosci, jak przyjezdzamy to zabiera kawe, czajnik, cukier, zebysmy nic nie pili, wiesz my mu mu na to nie pozwalamy, zaraz go wyganiamy zeby w spokoju wypic kawe czy herbate, ale nawet jak sie jemu zrobi picie to wypije pare lykow p czym wyleje i zacznie sie czaic na nasze picie, zeby nam podpierdzielic i wylac, oczywiscie spijajac czesc....to trudne do wytlumaczenia dla kogos kto nie ma takiej osoby, ja juz przywyklam do niego bedac tyle lat z Tomkiem i wiem co on potrafi, i czasami az strach tam jechac bo on potrafi z nozem chodzic i wiele razy o malo do tragedii nie doszlo, cofa sie juz we wszystkim, je krem, lakier do wlosow, wode utleniona, proszek i inne cuda, tesciowa go pilnuje, no ale przeciez 24 godziny chodzic za nim nie bedzie...nocki tam to koszmar, bo on chodzi i zbiera szklanki po domu, potafi wyjac szklanke ze zlewu nieumyta i stac tak dlugo nad tesciowa czy szwagierka az mu ta szklanke zabiora i pojda umyc, nawet jesli to jest 4 w nocy, chodzi po glowach ich maca i po stopach po nocy...ale sie rozpisalam, sorki....tak wiec wracajac do tematu to mimo iz prosilismy tesciowa by go oddala do tego domu opieki to ona twierdzi, ze tego nie zrobi...
Moim zdaniem taki dzienny dom opieki by mu pomogl. Tam sa takie osoby jak on wiec potragia sobie radzic. Moze tesciowa powinna zobaczyc jak tam jest?
Poza tym z jego agresja tez powinna cos zrobic. Leki na to sa.
Przepraszam ale cala rodzina jest zaangazowana w opieke wiec nie rozumiem dlaczego wszystkie decyzje naleza do tesciowej? Przy najblizszym jego wiekszym wyskoku powinniscie zrobic rodzinna narade.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

PlayStation mój mąż kupił sobie jeszcze jak był syn mały ale teraz nie ma czasu grać. On ma takie okresy np musi przejść nową grę. . Dlatego mu nie kupuję bo by wieczory licho wzięło ;)

Moim zdaniem taki dzienny dom opieki by mu pomogl. Tam sa takie osoby jak on wiec potragia sobie radzic. Moze tesciowa powinna zobaczyc jak tam jest?
Poza tym z jego agresja tez powinna cos zrobic. Leki na to sa.
Przepraszam ale cala rodzina jest zaangazowana w opieke wiec nie rozumiem dlaczego wszystkie decyzje naleza do tesciowej? Przy najblizszym jego wiekszym wyskoku powinniscie zrobic rodzinna narade.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
cala rodzina? prosze Cie!!! szwagierka ma go w pipce, ciagle klotnie sa, nim sie opiekuje tylko tesciowa i Tomek jak tam jedzie i nikt poza tym....narada? a po co? zeby sie pozabijac? jak my tlumaczymy to tesciowa ma to gdzies

U mnie spadki tetno u Filipa skonczyly sie naglym.cc ale u mnie to tetno pewnie bylo mega niskie ze w nocy mnie cieli. U mnie tez bylo wysokie cisnienie stwierdzono stan przedrzucawkowy ( powiklanie po gestozie) .
U ciebie to inna bajka.
Dziwne ze nie znajduja przeczyn spadku tetna. Trzymaj sie tam kochana

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mialam dwa ktg pod rzad bo tetno bardzo spadalo. Drugi zapis wyszedl ciut lepiej i na razie mnie nie potna a juz straszyli.. kazali spac a jak cos sie bedzie dzialo to zglaszac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy playke od 2 lat i powiem Ci szczerze ze na poczatku cos tam gralismy, ale od tamtej pory stoi i sie kurzy. Czasem mąż na chwile zagra ze szwagrem ale rzadko bo nigdy nie ma czasu

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
My też mamy ps4 i często jest w użyciu. Dzieci, mąż tylko ja nie ruszam :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniu, dobrze pamiętasz. Ja prowadzę ciążę w przychodni. Nie zdradzę tu jak nazywa się położna. Nie wiem też w sumie czy ona by sobie tego życzyła... :) ale powiem ci, że chyba wszystkie położne w szpitalu mają dobre opinie.
Ja za jedną nie przepadam. :/ Starsza i ma kręcone włosy.
A nie denerwuje Cie remont? Ja już mam go dość. Ciągle odsylaja z gabinetu do gabinetu, ciągle zmiany recepcji itp. Masakra. A jeszcze min miesiąc został do końca :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry