reklama
Właśnie siedzę i czytam i wyczytałam, że w ciąży nie można pracować dłużej niż 4h przy komputerze i dłużej niż 3h na stojąco. Ale o takie udogodnienie żeby sobie usiąść to chyba sama będę się musiała dopominac, bo moja szefowa nie płaci za siedzenie. Dodatkowo oczy od monitora to mi wypływają już, ale nie da się zsumowac czasu który spędzam przed komputerem, bo raz jest bardzo dużo pacjentów, a raz tyle co kot naplakal dochodzi do tego jeszcze receptura i substancje chemiczne... Z niektórymi też nie można mieć styczności w ciąży. Się okaże, że w ogóle nie będę miała co robić w pracy
Właśnie... ja mam bite 8h przed komputerem, bez żadnego wstawania. a pracodawca chyba nawet nie mialby co wymyslec dla mnie na pozostale 8h... nie wiem, co mam zrobic.
Malika90
Początkująca w BB
Tak Wam dziewczyny zazdroszcze tych skanow i badan. Ja musze czekac do 12tyg... Nawet nie wiem czy wszystko ok... A dodatkowo pracuje w lodowce. Fakt ze za biurkiem, nie fizycznie, ale jest 5 stopni i tez chodze czesto w jedna i druga...
Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
agnesis
Fanka BB :)
Szczerze mówiąc nie chciałabym zostawić pracodawcy na lodzie, że tak powiem, bo wiadomo że dziurę ciężko załatać, chciałabym żeby szybko sobie kogoś znaleźli w zamian, mogłabym podszkolic nowa osobę i iść spokojnie na l4
Ale wiadomo, że jak będą wskazania żebym poszła wcześniej na zwolnienie, dla dobra dziecka nie będę tak na to patrzeć.
Oby się wszystko toczyło po naszej myśli zawsze
Ale wiadomo, że jak będą wskazania żebym poszła wcześniej na zwolnienie, dla dobra dziecka nie będę tak na to patrzeć.
Oby się wszystko toczyło po naszej myśli zawsze
ooo jak nas duzo . super
nie wiem jak Wy ale ja juz szaleje z zakupami hihi ... dwie chusty juz kupiłam a dzis moj mnie zabrał do sklepów z akc.dla dzieci i upatrzyl sobie wózek kojec i fotelik
Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom
nie wiem jak Wy ale ja juz szaleje z zakupami hihi ... dwie chusty juz kupiłam a dzis moj mnie zabrał do sklepów z akc.dla dzieci i upatrzyl sobie wózek kojec i fotelik
ooo jak nas duzo . super
Ja kupiłam pajacyka... symbolicznie. I obiecuję sobie, że na tym się na razie skonczy ;-)
Antiope
Ja na razie nie kupuję nic. Zresztą większość rzeczy i tak mam po starszym. Nie chcę się potem rozczarować, że na marne. Myślę, że jeśli czegoś będzie mi brakować, to jakiekolwiek zakupy zacznę w 2 połowie ciąży, może nawet dopiero w III trymestsze
reklama
aneta_ck
Ja na razie nie kupuję nic. Zresztą większość rzeczy i tak mam po starszym. Nie chcę się potem rozczarować, że na marne. Myślę, że jeśli czegoś będzie mi brakować, to jakiekolwiek zakupy zacznę w 2 połowie ciąży, może nawet dopiero w III trymestsze
Ja tak samo. Do 7 miesiaca nie kupuje nic . mam sporo ubranek po starszym mam łóżeczko w ktorym nie spi mlody bo ulokowal sie do 18 w naszym łóżku wozki mam dwa chce tylko podwójny i wanienke bo po synku mi pekla.