reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
aneta ale 5 tydzień ciąży, to nie jest wtedy, kiedy masz 5 tydzień i ileś dni, tylko wtedy, kiedy masz 4 tydzień i ileś dni. Jeśli jesteś np. w 5 tygodniu i 3 dniu, to znaczy, że jesteś już w 6 tygodniu, bo pięć tygodni ciąży już się skończyło i zaczął się 6 tydzień, czyli biegnie szósty tydzień co znaczy, że jesteś w 6 tygodniu. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi?

hej . Jak tam?
Antiope miałam to wytlumaczyć, ale mnie ubiegłaś :D ja np dziś 5t6d czyli 6 tydzień ciąży
ja dzisiaj przespałam cały ranek i śniły mi się pierogi z serem na słodko. Muszę je zrobić koniecznie dzisiaj :D

Wiem ;) ale sa dwie szkoły liczenia. Jedni lekarze licza zaczęty tydzien czyli jestem w 6 tyg a inni skonczone tyg wtedy mam skonczony 5 tydz. Mi tam obojetne jak liczą wazne zeby za tydz bylo serduszko ;)

Tęczowa błagam nie mów nic o pierogach :-D

Zjadłabym tonę ruskich, ale nie mam siły robić ;) a te kupne nie smakują tak samo :(

aneta do mnie jakoś bardziej przemawia szkoła z liczeniem zaczętych tygodni. :happy: I masz rację, najważniejsze, żeby wszystko było dobrze, a maluszek zdrowy.
Ja znalazłam taką fajną stronkę, może komuś się przyda: http://******************/#
Nie mówcie o jedzeniu, dopiero zjadłam obiad, a znów jestem głodna... Też zjadłabym sobie ruskich.

Myślimy pozytywnie ;) a ja nie zjadlabym właśnie nic. Nie mam apetytu w ogole. Gotuje wlasnie zupe ogorkowa i pulpeciki z ziemniakami ale nawet nie mam ochoty na to patrzec a co dopiero jesc :)

reklama
Do góry