reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny. Nocka całkiem, całkiem, mąż się kręcił w nocy bo go gardło bolało-teraz jego bierze- więc przeniosłam się do syna i nawet się wyspałam, potem byłam w laboratorium zrobić OC, sprzątanko a teraz chwila odpoczynku.

no ja walcze z tymi leukocytami od poczatku ciazy

Ja też od początku mam bakterie i leukocyty, brałam urosept i po nim było lepiej. U Ciebie całkiem sporo tych leukocytów więc pewnie jakaś infekcja.

Miłego dzionka wszystkim:)

Hej dziewczyny. Nocka całkiem, całkiem, mąż się kręcił w nocy bo go gardło bolało-teraz jego bierze- więc przeniosłam się do syna i nawet się wyspałam, potem byłam w laboratorium zrobić OC, sprzątanko a teraz chwila odpoczynku.

Ja też od początku mam bakterie i leukocyty, brałam urosept i po nim było lepiej. U Ciebie całkiem sporo tych leukocytów więc pewnie jakaś infekcja.

Miłego dzionka wszystkim:)
pewnie znow furaginum zaleci, mam zapas w domu

dzwonili ze sklepu, ze fotelik z adapterami dojechal, mysle,ze w przyszlym tygodniu pojedziemy odebrac na spokojnie, bo dosc daleko tam mamy :)

U mnie na przykład za taka usługę płaci się przy wyjściu ze szpitala... Więc jeśli nie skorzystasz- nie dojedzie to poprostu nie płacisz :)

W moim tak samo. Pozapisywałam się na wszystko: poród w pojedynczej sali, mąż przy porodzie, sala poporodowa osobna etc. A z czego nie skorzystam to po prostu nie zapłacę i tyle.

Jeszcze nie widziałam tej umowy, więc nie wiem jak dokładnie to wygląda, ale powiedziała mi, że płacę dopiero po porodzie, więc podejrzewam, że jak zacznę rodzić w innej miejscowości, nie będzie miejsc w szpitalu lub babeczka nie dojedzie, to zwyczajnie nie płacę. Tak mi się wydaje, ale dziś wieczorem będę wiedziała więcej, to mogę dać znać
emoji4.png

A jeśli o cenę, to zależy jaka położna ceny tak od 2000 do 3000zł.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

ILE??? Rany boskie położna 3 tysie. Toż to rozbój w biały dzień! U mnie starczyłoby to na 3 porody!

reklama
W moim tak samo. Pozapisywałam się na wszystko: poród w pojedynczej sali, mąż przy porodzie, sala poporodowa osobna etc. A z czego nie skorzystam to po prostu nie zapłacę i tyle.

ILE??? Rany boskie położna 3 tysie. Toż to rozbój w biały dzień! U mnie starczyłoby to na 3 porody!
Ja płacę 2000, ale mam nadzieję, że nie będę żałować i że będę miała komfort psychiczny. Cóż chyba wolę ciut zaoszczędzić na wyprawce i mieć położna.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry