reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny potrzebuje pomocy z racji tego, że to moje pierwsze dziecko sama nie wiem co robić..
Koleżanka 12.10 urodziła synka i zaprosiła nas do siebie, ale kompletnie nie wiem co mogła bym kupić dla małego Bartusia.. chciałabym coś co się przyda .. odpadają kocyki, i zabawki ..i tu moje pytanie pomożecie mii ???? kompletnie nie mam pojęcia.. myślałam już o karcie podarunkowej np. do Smyka aby mamcia sama mogła zdecydować co wy na to ?
Gryzaczki dobre takie chłodzące na dziąsła, ale tak jak piszesz najlepiej kartę podarunkową dac. Są też śliczne pudełka na opaskę szpitalną, kosmyk włosów i pierwszy ząbek :)

reklama
Olka ma same wymioty. Olivka miala biegunke i wymiotowala, dzis jej przeszlo. Mąż od wczoraj też chory (biegunka i wgmioty), a mnie wzięło dziś ale same rewolucje żołądkowe.. moze temu ze od wczoraj pije smecte bo mnie krecilo juz wczoraj i wolalam wypic zapobiegawczo niz ryzykowac biegunke

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Boze nienawidze jelitowki!!!
Filip jest na to cholerstwo tak podatny ze masakra. Jak sie pojawia to nie ma bata on musi ja zalapac.

Wspolczoje. Zdrowka dla was

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu całą noc Olka wymiotowala.. posciel zmienialam chyba z 5 razy, zabrudzila prawie wszystkie reczniki, masakra.. nie spalam bo wymiotowala co 5 minut, a ona nie panowala nad tym przez sen i dwa razy by mi sie udusila bo obrocila sie na plecy i zaczela wymiotowac.. w koncu wzielam ja do siebie do lozka bo przeciez juz nie mialam sily chodzic. Brzuch mnie bolal, skurczy dostalam, kregoslup mi odmawial posluszenstwa. I tak dobrze ze byl maz to mi pomagal.. Zasnelam dopiero o 8 jak Ola wstala i ogladaly bajki z Olivia, mąż z nimi siedzial a ja musiałam odespac troche.. Teraz juz lepiej, brzuch nie boli, ale boli mnie zoladek, zarazilam sie jednak od corek :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko . Zdrowia dużo oby jak najszybciej przeszło:(

Wzielam prysznic dluzszy ale nie goracy troche lepiej jeszcze wzielam nospe przed chwila ... Poki co mam tylko twardy brzuch
Co do nospy moja mama cala ciaze z moja siostra brala nospe bo miala ciaze zagrozona i nie miala zadnych skutkow ubocznych

thgfflw1k3inkyc3.png
Jak twardnieje to się bierze i nie myśli o skutkach ubocznych.
Bardzo cie boli?

Majka no ja przepowiadacze tqkie bolesne dziady to niedługo przed porodem.

Aha mam wynik wymqzu. GBS +

Dziewczyny potrzebuje pomocy z racji tego, że to moje pierwsze dziecko sama nie wiem co robić..
Koleżanka 12.10 urodziła synka i zaprosiła nas do siebie, ale kompletnie nie wiem co mogła bym kupić dla małego Bartusia.. chciałabym coś co się przyda .. odpadają kocyki, i zabawki ..i tu moje pytanie pomożecie mii ???? kompletnie nie mam pojęcia.. myślałam już o karcie podarunkowej np. do Smyka aby mamcia sama mogła zdecydować co wy na to ?
Ja myślę, że najbardziej będą mnie cieszyły pampersy [emoji1] karta to super pomysł

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry