reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Czy tylko ja rzucilam spanie?:)

Denerwuje się przed dzisiejsza wizytą jakos tak dziwnie. Musze poprosic lekarza o pełno skierowań i zaswiadczen i pobranie.krwi a on jest strasznie niechetny jak ja go o cos prosze. No ale musze bo za tydz ide do tego sZpitala na Genurtsplannung i cale te zwiedZanie i wypenianie dokumentow. No i zaswiadczenie do urzedu i to glupie swedzenie. O zyc mi to nie daje po prostu. Czy chodze czy leze swedza mnie stopy i dłonie. Powolutku sie zbieram i zaraz ide mierzyc cukry i snoadanie jeść

Anetka bedzie dobrze!
Czy ty wiesz ze mi ustalili termin na meldunek w szpitalu dopiero 29 listopada [emoji23] masakra. Jeden rodzony 33 tydzien drugi 36 a Oni mnie zapraszaja 2 tyg przed terminem.noz qurwa ja nawet niewiem czy dotrwam do konca listopad.
I tez to mnie meczy I martwi.
Ja z twoIm pracodawca ? Zaczol przelewac wkoncu twoja wyplate?
Gdzies mi miglo ze dostalas kase na wyprawke. Napisz kochana jakie papiery wymagali. No chyba ze cos mi sie snilo kurcze.
A zaswiadczenie do urzedu w jakim celu? Ze to kazda ciezarna musi?
Kurde z tymi papierami tutaj. Chyba nigdy ich nie ogarne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeju.. az sie poplakalam ze wzruszenia [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] kochane jestescie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177] juz lece opisywac co i jak

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No nie placz [emoji7] to hormony !
Tule mocno [emoji171]

Witam sie [emoji8] kochane my sie juz rozpakowalismy [emoji87][emoji85] wczoraj o 21.15 Polly przyszła na swiat. Moja infekcja ktora mialam wywolala skurcze i dla malej bylo lepiej sie urodzic jak być w brzuszku przez ta infekcje. Malutka cala zdrowa i silna! 2340g i 47cm dluga [emoji41][emoji16] urodzilam silami natury ;) i muszę przyznać ze bylo spoko :D ale to opowiem gdzie indziej... w ogole to juz chyba powinnam w innym wątku byc.. bo już ze mnie żadna Grudniowa mama... Buziaki cioteczki

Olgi ! Wielkie gratulacje, super, że z malutką wszystko dobrze :) trzymajcie się :*

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Anetka bedzie dobrze!
Czy ty wiesz ze mi ustalili termin na meldunek w szpitalu dopiero 29 listopada [emoji23] masakra. Jeden rodzony 33 tydzien drugi 36 a Oni mnie zapraszaja 2 tyg przed terminem.noz qurwa ja nawet niewiem czy dotrwam do konca listopad.
I tez to mnie meczy I martwi.
Ja z twoIm pracodawca ? Zaczol przelewac wkoncu twoja wyplate?
Gdzies mi miglo ze dostalas kase na wyprawke. Napisz kochana jakie papiery wymagali. No chyba ze cos mi sie snilo kurcze.
A zaswiadczenie do urzedu w jakim celu? Ze to kazda ciezarna musi?
Kurde z tymi papierami tutaj. Chyba nigdy ich nie ogarne.

Joshi o wyprawce gdzie skladakam coni jak na priv napisze ok? Jak tylko troche sie obrobie z synkiem bo zaraz wychodzimy :)

Witam sie [emoji8] kochane my sie juz rozpakowalismy [emoji87][emoji85] wczoraj o 21.15 Polly przyszła na swiat. Moja infekcja ktora mialam wywolala skurcze i dla malej bylo lepiej sie urodzic jak być w brzuszku przez ta infekcje. Malutka cala zdrowa i silna! 2340g i 47cm dluga [emoji41][emoji16] urodzilam silami natury ;) i muszę przyznać ze bylo spoko :D ale to opowiem gdzie indziej... w ogole to juz chyba powinnam w innym wątku byc.. bo już ze mnie żadna Grudniowa mama... Buziaki cioteczki

Wielkie gratulacje :) nie uciekaj od nas! Opowiedz cos wiecej jak juz bedziesz na silach :)

ja na sam widok mam odruchy wymiotne :D

mam dokladnie to samo...

Ale super gratulacje !!!!! Teraz trzeba zalozyc watek o porodach hihi
I nie uciekaj !!!! Masz tu zostac i nam kibicowac no i na zdjecia czekamy prawda dziewczyny ?

W sumie to zazdroszcze ale moja drobina by pewnie do inkubatora trafila jakby sie juz urodzila :(

thgfflw1k3inkyc3.png

Cudnie, gratulacje dziewczyny!! :) Brawo.

reklama
Do góry