reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
Ja jutro idę robić hbs.Mamy, czy wy macie zrobiony już HBs? Moi lekarze jeszcze nie zlecali. Zapomnieli? Hm
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Ja nawet nie słyszałam o tym jeszcze... w czwartek mam usg i wizytę, może wtedy coś lekarz napomknie.
Nonkatoja
Ja miałam robione w maju badanie na antygen hbs i teraz lekarz kazał mi powtórzyć przed porodem.Ja nawet nie słyszałam o tym jeszcze... w czwartek mam usg i wizytę, może wtedy coś lekarz napomknie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jadwiga orłowska
A ja się pochwale bo zrobiłam pierwszy raz pyzy, wyszły jak u babci. I jeszcze Murzynka na kefirze, tez wspomnienie z dzieciństwa. Gdzie było mleko prosto od krówek. Wiadomo teraz z butelki
mmmm pysznosciA ja się pochwale bo zrobiłam pierwszy raz pyzy, wyszły jak u babci. I jeszcze Murzynka na kefirze, tez wspomnienie z dzieciństwa. Gdzie było mleko prosto od krówek. Wiadomo teraz z butelki
reklama
LisiaMama
A tej mojej kolezance która niedawno urodzila doktorka polecila wkropic sól fizjologiczna po jednej kropli do każdej dziurki i dziecko wtedy samo kicha i cale glutki mu wylatuja. Widziałam to na własne oczy
Nam tez tak doradzała [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom