reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A tak w ogóle, to byliśmy dziś u teściowej na obiedzie, a potem pojechaliśmy na zakupy. Kupiliśmy buty dla synka, buty dla córki D, stanik do karmienia, podpisałam przeniesienie umowy do Play. Tylko w smyku nie mieli zimowych czapek dla noworodka... Gdzie kupowałyście czapeczki zimowe na sam początek?
W HM sa :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak w ogóle, to byliśmy dziś u teściowej na obiedzie, a potem pojechaliśmy na zakupy. Kupiliśmy buty dla synka, buty dla córki D, stanik do karmienia, podpisałam przeniesienie umowy do Play. Tylko w smyku nie mieli zimowych czapek dla noworodka... Gdzie kupowałyście czapeczki zimowe na sam początek?
na ciuszku:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Polskim? Bo w sklepie online nie ma.
Chyba zostaje mi allegro, bo już nie mam siły po sklepach chodzić.

Antiope ja kupowalam online w HM. Na wyprawkowym dawakam jakie ale one Sa na ciepla zime / wiosenne szydelko plus polarek no chyba ze sie kaptur zalozy.am jeszcze jedna taka gruba Ta juz zimowa

O reczniki ktos pytal. Ja wziekam z motherhood z kapturkiem duze . Mam jeszcze heden babyono maly taki jak tetra.

W sumie to slabo czytam tutaj Bo mnie krzyz boli
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_160091.jpg

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_160091.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_160091.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 348
Ja też pół dnia u teściowej, najpierw mała drzemała, potem babcia się z nią bawiłam więc miałam trochę czasu dla siebie ale i tak teraz jestem zmęczona i znowu żebra bolą:/

Ja mam 26 lat i czasami czuje się jak gowniara w ciazy bo u mnie w rodzinie głównie decydują się na dzieci grubo po 30 a nawet i po 40. Wiec u mnie wszyscy byli zaskoczeni ze taka mloda i juz. Jesteśmy ze sobą kupę czasu, po ślubie 2 lata to na co mam czekac. Jakby dziecko oznaczało koniec wszystkiego. A poza tym trochę się balam że możemy mieć problemy z zajściem w ciążę i nie chciałam jeszcze tego odwlekac.

Kurcze jak tak was czytam to stwierdzam ze jutro kupuje nospe. Wiecie ze mnie przez cala ciaze jeszcze ani razu nie bolal brzuch (tfu tfu zeby nie zapeszyc) i nawet nie mam w domu nospy, ani paracetamolu przez cala ciaze nie kupowalam. Ale jutro kupie nospe. Teraz różnie może byc, może się przydać.
Dzisiaj byliśmy odebrać teścia z lotniska i powiem wam ze nawet dobrE znioslam podroz. Jechaliśmy 3 i pół godz.

A Jutro czeka mnie ciezki dzień, muszę odwiezc męża na 7 do pracy (czyli Nie pospie ) później muszę jechać w kilka miejsc zalatwic pare spraw meza bo niestety on się nie wyrobi a na 13 idę na praktyki. Oj ciężko bedzie mi tam wysiedziec.
Dlatego zmykam spac. Kolorowych snów kobietki

Polskim? Bo w sklepie online nie ma.
Chyba zostaje mi allegro, bo już nie mam siły po sklepach chodzić.
zapomnialam! w pepco sa! duzo i rozne. i tanio:)
Kurcze jak tak was czytam to stwierdzam ze jutro kupuje nospe. Wiecie ze mnie przez cala ciaze jeszcze ani razu nie bolal brzuch (tfu tfu zeby nie zapeszyc) i nawet nie mam w domu nospy, ani paracetamolu przez cala ciaze nie kupowalam. Ale jutro kupie nospe. Teraz różnie może byc, może się przydać.
Dzisiaj byliśmy odebrać teścia z lotniska i powiem wam ze nawet dobrE znioslam podroz. Jechaliśmy 3 i pół godz.

A Jutro czeka mnie ciezki dzień, muszę odwiezc męża na 7 do pracy (czyli Nie pospie ) później muszę jechać w kilka miejsc zalatwic pare spraw meza bo niestety on się nie wyrobi a na 13 idę na praktyki. Oj ciężko bedzie mi tam wysiedziec.
Dlatego zmykam spac. Kolorowych snów kobietki
po co kupowac na zapas? nie macie aptek calodobowych:))) nie wariuj jak cie nic nie boli nie kupuj! mnie tez nie bolalo i tfu tfu licze ze nie zacznie do porodu. malych twardnien brzuszka i rozciagania nie licze. poza tym mam wreszcie ksiazkowa ciaze! ...pominawszy ze na mocnych "wspomagaczach" i moze dlatego juz nospy ani zadnych dodatkowych lekow nie chce uzywac jak nie musze koniecznie.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja w tesco za 6,60zl kupilam na wyprzedazy jak latem biegalam za wyprawka ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry