reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

no właśnie każdy mi mówi,że "teraz to ci się będzie ciągnąc czas" a mi ucieka sama nie wiem,kiedy :]
do 20tc to jeszcze w miarę się ciągnęło, a teraz?

dzięki, muszę w takim razie poszperac w necie
Oj taaaak! Czekanie na połówkowe, potwierdzenie płci, sprawdzenie organów, itd. A teraz już bieganie po sklepach za ciuszkami, termometrami, smoczkami, butelkami i innymi takimi. Jakoś mi się wierzyć nie chce, że teraz będzie się czas dłużył... w końcu czeka nas pranie, prasowanie, układanie wszystkiego na półeczkach, pakowanie torby do szpitala... na pewno będzie co robić ;)

reklama
Dzięki wielkie.
Wiesz najgorsze że nie liczą się z moimi uczuciami, szczegolnie w ciazy. Wszystko zwalają na innych, już nawet przyjaciele się od nich odlaczyli. A potem będzie płacz że dzieci nie utrzymują kontaktu.
Dobrze, że teście się zachowali właściwie... Rodzicom na pewno przejdzie, ale muszą sobie przemyśleć na spokojnie swoje czyny i słowa. Wiem jak to jest powiedzieć rodzince o kilka słów za dużo lub takich słów usłyszeć.

Spokojnie jeszcze wam się będzie dłużyć szczególnie od 36 tc ;)

Wrzesień idzie i dobrze że w domu jestem bo popołudnia będę mieć zawalone angielskim. Do południa na spacery placyki z dziećmi a wieczory ogarnianie wyprawki.
Fotelik muszę kupić
Jakiś nowy kocyś
Karuzele zrobić
No i dziś może zajmę się sortowaniem ubranek

Ja na 56 mam kilka i więcej mi nie trzeba. Moja córa chodziła w tym rozmiarze tylko w szpitalne dni.

cb7wugpju04jz4q8.png

Ja za dwa dni będę miała już 26 tydzień skończony i zaczynamy z Zosieńką 7 miesiąc! :D Kiedy to zleciało... jesteśmy już razem na forum prawie pół roku :D
My wczoraj wkroczylismy w 26 tydzien :D nie wiem kiedy to zlecialo i cos czuje, ze pozostale tygodnie zleca jeszcze szybciej.

Co do wyprawki ja jeszcze namietnie poluje na uzywane mebelki a jak na zlosc NIC nie moge znalezc. Nie zalezy mi, zeby byly w super stanie bo i tak chce je poprzerabiac, ale no totalnie nic w ogloszeniach sie nie pojawia :( Juz mnie to irytuje, bo farba czeka i chcialabym pomalowac, poustawiac i zaczac wypelniac :D

Bank holiday w poniedziałek???

Mi ubranka 56 na bardzo długo starczyly. Dużo się zniszczyło bo żółta siara wzera się mocno w materiał.
Na ból ucha to krople do oczu że świetlika. Ale nie pamiętam które bo jest jedną firma która produkuje i do oczu i do ucha
Zazwyczaj Bank Holiday przypada na poniedzialek :)

A ja się dzisiaj kiepsko czuje ... Zaraz smigam na spacer nad morze bo dzisiaj chlodniej to nie ma co liczyć na opalanie moze jak się dotlenie będzie lepiej brzuch mnie boli ale tak jakoś cały nie jak na skurcze i ogólnie słabo się czuje dawno tak nie miałam totalny brak chęci do czegokolwiek
Ktoś jeszcze tak ma ?
W czwartek pyknie nam 26tydz też nie wiem kiedy to zlecialo i zaraz trzeci trymestr się zaczyna

A ja się dzisiaj kiepsko czuje ... Zaraz smigam na spacer nad morze bo dzisiaj chlodniej to nie ma co liczyć na opalanie moze jak się dotlenie będzie lepiej brzuch mnie boli ale tak jakoś cały nie jak na skurcze i ogólnie słabo się czuje dawno tak nie miałam totalny brak chęci do czegokolwiek
Ktoś jeszcze tak ma ?
W czwartek pyknie nam 26tydz też nie wiem kiedy to zlecialo i zaraz trzeci trymestr się zaczyna

Chłodniej? Zazdroszczę u mnie 30 stopni... Ledwo żyje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki wielkie.
Wiesz najgorsze że nie liczą się z moimi uczuciami, szczegolnie w ciazy. Wszystko zwalają na innych, już nawet przyjaciele się od nich odlaczyli. A potem będzie płacz że dzieci nie utrzymują kontaktu.

Lola ostatnio tez miałam przeboje z rodzicami... Opisywałam po weekendzie. Powiedzialamnim potem wprost, ze nie życzę sobie takiego traktowania i chyba do nich dotarło przynajmniej na jakiś czas [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry