Tak robię, tylko najgorsze jest to, że to dziadostwo jest z wymazu szyjki a nie w moczu... :/Miałam e coli i kuracja neofuraginum przez 10 dni wytępila [emoji846] pij duzo wody 2 litry minimum, zeby sie wypłukiwało, bierz żurawit x 1 i witaminę c 3 x dziennie zeby zakwasić organizm, bo w takim srodowisku bakterie sie nie rozwijają. Bedzie dobrze [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Masakra z dzisiejsztm dniem.
Zrobiłam jak Jadwiga radziła.
I oczywiście odwolalam imprezę, wszyscy kręci nosami, ale w życiu bym nie wariowala z takimi bólami. Niech się obrażają mam to w nosie.
Obrona za 12 godzin, uczyłam się, ale niestety nie dopuszcza mnie do obrony, bo recenzent znalazl jakiś błąd... Już po oddaniu pracy....
Idę na tą obronę, może ich wyblagam i się uda? Może mnie dopuszcza?
Trzymajcie kciuki oby nie było bóli, oby stres nie wywołał skurczy i obym zdała.
Jak na razie bolesny skurcz co godzinę.
To chyba przez stres....
Idę spać, koniec nauki na dziś. Wybaczcie że taki samolub dzisiaj że mnie....
Powodzenia! Oby Cię dopuścili i trzymam kciuki za zdany egzamin
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, tak się stresuje że na kiblu siedzę, ludzie durni jeszcze do mnie dzwonią i opowiadają jak się stresują....
Nosz kurde ja jeszcze bardziej nakręcona jestem ze stresu, dziewuchy na studiach chyba zapominaja ze jestem w ciazy...
I jak zawsze w głowie pustka. Może mnie oszczędza że względu na ciążę, no zobaczymy. Pierwszy raz nie zależy mi na 5, ale na jakimkolwiek zdaniu !!! Nawet na 3.
I tak, martwię się tymi bólami, jutro mam wizytę na 8.20 i oby lekarz coś doradził..
Bo się martwię nie na żarty....
Lux, wiesz czasem facet nie da sobie nic powiedzieć o swojej rodzinie, to delikatne tematy... Ale rozumiem Twój gniew.
Pamiętaj że złość piękności szkodzi.
Nosz kurde ja jeszcze bardziej nakręcona jestem ze stresu, dziewuchy na studiach chyba zapominaja ze jestem w ciazy...
I jak zawsze w głowie pustka. Może mnie oszczędza że względu na ciążę, no zobaczymy. Pierwszy raz nie zależy mi na 5, ale na jakimkolwiek zdaniu !!! Nawet na 3.
I tak, martwię się tymi bólami, jutro mam wizytę na 8.20 i oby lekarz coś doradził..
Bo się martwię nie na żarty....
Lux, wiesz czasem facet nie da sobie nic powiedzieć o swojej rodzinie, to delikatne tematy... Ale rozumiem Twój gniew.
Pamiętaj że złość piękności szkodzi.
Czarownica3006
Lola to tylko obrona! To nie jest najważniejsza rzecz na świecie. A Twoje dziecko jest! Opanuj stres choćby dla niego... a obrona to tak naprawdę w większości przypadków tylko formalność. Sama zobaczysz. A jeśli nie to są inne terminy. Wyluzuj Mamuska!!!!! Kciuki zacisniete!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
a jak sie synek ma dzis?Hej dziewczyny. Jestem padnieta. Wczoraj synek wymiotowal całe popołudnie. Chyba jakiegos wirusa od dzieci w szpitu załapał. Na szczęście dzis jest juz lepiej.
Lola kiedy masz kontrolę u lekarza? Te Twoje bóle to raczej nie są normalne. Powinnas to skontrolować. Chyba nie chcesz urodzic za wczesnie. Kciuki za obronę
Lux moja mała cały czas skacze w brzuchu. Synek byl grzeczniejszy
Nonkatoja
Po intensywnym wczorajszym dniu dziś mam dzień leniucha i dobrze mi z tym[emoji4]
Lola trzymam za Ciebie kciuki zarówno za obronę jak i żeby te skurcze to nic poważnego nie było.
Anetko, mam nadzieję, że z synkiem już dobrze.
Miłej niedzieli [emoji4]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Lola trzymam za Ciebie kciuki zarówno za obronę jak i żeby te skurcze to nic poważnego nie było.
Anetko, mam nadzieję, że z synkiem już dobrze.
Miłej niedzieli [emoji4]
Nonkatoja
Lux mam to samo[emoji7]aha zapomnialam pisac, moje dziecie oszalalo,, od kilku dni tak kopie, ze spac nie moge jak sie rozpycha tamte ruchy to nic w porownaniu z obecnymi hihi
reklama
moze beda pilkarzami co?