Tuiles
Fanka BB :)
a moze zmienilas proszek do prania, plyn do plukania?
Nie, to odpada. Ale próbuję sobie przypomnieć co jadłam wczoraj, może jakieś dziadostwo pryskane mnie uczuliło!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moze zmienilas proszek do prania, plyn do plukania?
moze jakies owoce lub warzywa?Nie, to odpada. Ale próbuję sobie przypomnieć co jadłam wczoraj, może jakieś dziadostwo pryskane mnie uczuliło!
No jak tylko przeczytałam twojego posta to pierwsze co pomyślałam o rozstepach. Niewiem jak to wygląda u ciebie .ale ja też szybko dostałam i dzięki Bogu w miarę delikatne. Teraz już prawie ich nie widać.ja dostałam w drugiej ciąży na piersiach, na pośladkach i na udach z przodu. Z tym że dosłownie kilka.Nie mam jak teraz niestety. Wieczorem w domu wrzucę. Ale no już teraz rozstępy? i to takie? Ech...
mi duzo osob mowi, ze dziolcha, bo cera brzydka, pryszcz na pryszczu, wlosy tluste, zaszlam kilka dni przed owu i prosze sie nie smiac, ale na usg zawsze mi wyglada na dziolcheLuxuorius ja też czuję dziewuche, staraliśmy się przy pierwszym o synka i się udało, teraz staraslismy się o dziewczynke.
Z mężem ciągle rozmawiamy o Dzieciątku w osobie żeńskiej hehe. Byłabym niesamowicie zaskoczona gdyby to był chłopak
Jednak przy kolejnym chłopcu długo nie musiałbym zmieniać mieszkania, przy dziewczynce to już za mniej więcej 9 lat???? Bo tak siostra i brat w jednym pokoju to długo że sobą nie wytrzymaja ;P
Ach biedny Filip, jak mu się nie polepszy jedzcie do pediatry. I na pewno podajesz mu dużo wody. Życzę zdrowka.
Odniose się do reszty później, Lecę na pocztę i do lekarza podziękować znajomej pielęgniarce za worek ciuszkow i to różowych!!!! Jakas wróżba na dziewczynkę czy co?????![]()
Tuiles, ja mam rozstępy na brzuchu, wrzuć fotke jak jedna forumowiczka powiedziała, to oceniamy. Jak chcesz oczywiście.
No jak tylko przeczytałam twojego posta to pierwsze co pomyślałam o rozstepach. Niewiem jak to wygląda u ciebie .ale ja też szybko dostałam i dzięki Bogu w miarę delikatne. Teraz już prawie ich nie widać.ja dostałam w drugiej ciąży na piersiach, na pośladkach i na udach z przodu. Z tym że dosłownie kilka.
Najpierw były ciemne czerwone takie jak blizna. Na słońcu robiły się takie bleeee wypukłe. Teraz są białe i prawie ich nie widać. Głowa do góry.
i sie nie denerwuj!!!!Postaram się wieczorem wrzucić. Ale jak teraz już się robią to można się spodziewać, że w ciągu następnych 6 m-cy to już będę jeden wielki rozstęp!