reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

wozy umyte, pora zrobic jakis makijaz, na 13-ta mamy byc w restauracji, rodzice pewnie juz beda na miejscu : ) zgage mam, kurcze noooo
co do porzadkow to ja wczoraj chate ogarnialam, ale i tak sie znow robi syf, to jest koszmar jakis

reklama
Hohoho wiem o czym mówisz. U mnie z ogarnięcie domu przy jednym maluchu, który rozwala wszystko wokół graniczy z cudem. Ale czasem daje radę.
A co do tarczycy i tsh nie pomogę, bo mało co o tym wiem.

Wez wozek, najleiej jesli masz to taki spacerowy z mozliwoscia opuszczenia oparcia. Jak juz synus bedzie zmeczony to posadz go w wozku z Wami przy stole i daj mu jakies ulubione zabawki, bedzie sie bawil, sluchal jak rozmawiacie i padnie w pewnym momencie [emoji6] wtedy tylko rozlozysz oparcie i drzemka gotowa. Nic mu przez ta chwile sie nie stanie a przynajmniej nie bedzie marudzil. Jak tak usypialam mlodsza jak bylismy w zeszlym roku na wczasach bo wieczorami robilismy grilla na kolacje i siedzielismy na polu a balabym sie ja zostawic w pokoju, wiec siedziala z nami, zasnela, a potem jak szlismy to ja zanosilismy do pokoju i spala juz potem cala noc [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wypróbuję ten patent na wczasach :) Ruszamy za tydzień w niedzielę

Syndrom wicia gniazda jeszcze nie nadszedł. A to dlatego że w planach mamy remont przedpokoju. Mamy piwnicę ale tam brak miejsca na ciuchy. Strych fajna sprawa przydałby się. Zdecydowanie muszę zrobić porządek w mojej szafie tylko kiedy :/

Trochę zazdro zmiany pogody. U nas jeszcze ukrop. Basen pomógł na chwilę, w domu mam patelnie
cb7wugpju04jz4q8.png

Balam sie ze w ciazy przytyje, a pierq 5 kg schudlam teraz jem tyle co dziecko a jak juz nie moge a chce dojesc to zwracam. Zastanawiam sie czemu nie toleruje jogurtow i słodyczy....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Balam sie ze w ciazy przytyje, a pierq 5 kg schudlam teraz jem tyle co dziecko a jak juz nie moge a chce dojesc to zwracam. Zastanawiam sie czemu nie toleruje jogurtow i słodyczy....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Sancia ja generalnie bez nabialowa jestem , a w ciąży już wogóle. Teraz jak mdlosci monely moge wcisnac tylko naturalny .
Nie wiem czy pisalas juz czy bedziesz miala chlopca czy dziewczynke , ale Twoje preferencje smakowe wskazuja na.synka.:-)

Sorki ale nie przebre przez 21 stron.
U nas intensywny weekend. W piątek zakończenie roku i tyle tylko co wróciłam do domu a mama zadzwoniła, ze moj tata miał udar. Więc szybko w samochód i 120 km. Ale i tak nie pójdę do szpitala bo kobiet ciężarowych nie wpuszcza na OIOM.
W sobotę maraton rowerowy. Syn zajął 1 miejsc w swojej kategorii. Jestem z niego dumna. [emoji106]
A dziś taki upał, że szkoda gadać. Dobrze, że w weekend czuje się dobrze ;)
Miłego dnia.

reklama
To weekend pełen wrażeń... dawka i stresu i radości, mam nadzieje, że z tatą wszystko dobrze... a dla syna wielkie gratulacje, w takich warunkach wygrać maraton to nie lada wyczyn ! :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry