reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wiolcia
to chyba juz taka przypadłość że co jakiś czas każda się wypisuje i pozniej wrac i tak w kółko jak w modzie na sukces :-D;-)
nie no dziewczyny dajcie spokoj ochłońcie i wracajcie, przeciez to my to forum stworzylysmy wszystkie nie :tak:

ja ide do pracy... dzisiaj mam koszulke z napisem na plecach: szukam kontaktu...21 dni bez ładowania :-D w pracy sami studencji az sie boje co sie bedzie działo :-p ale kij tam musialam ja ubrac bo prania nie zrobilam a to koszulka z myphona...
to do pracy rodacy papa

Missiiss jasne że sie ktos wypisuje potem wraca ale żeby hurtowo sie wypisywać??? Oj szkoda moich słów...

Missiiss to powodzenia w pracy - widze że będziesz miała wzięcie :) Hheheheh na sama myśl usmiecham sie sama do siebie :)

Cześć dziewczyny :)
Dziękuję za życzenia :*
U nas dziś rano świeciło słonko a teraz straszna śnieżyca :(, myślałam, że nie uda nam się wrócić ze sklepu, biała ściana. Byliśmy kupić coś słodkiego babciom a dziadkom coś mocniejszego ;). Koleżanki dziś były w tym jedna z 6 miesięcznym Alankiem. Mateusz zachwycony kolegą ;), przynosił mu wszystkie zabawki i koniecznie chciał się bawić, słodki widok :).Poza tym moje dziecko szaleje, zaczyna biegać, nie patrząc pod nogi i wspinać się na wszystko :/.
Mississ no to miłej pracy życzę i żeby Ci szybko zleciało :)
Spokojnego wieczoru

Czołem,

ale długo mnie tu nie było, przygotowania do porodu pełną parą :) Instynkt "wicia gniazda" załączony :))
dobre;) chyba nie wicia, tylko rozbudowywania;D

U nas to raczej nie zęby. Ot gorsza nocka i tyle.
Antylopka, mój nosi swetry zrobione przeze mnie.
mojego wszystko gryzie, wiec pomyslalam o kaszmirze, bo on nosi swetry, no ale marudzi jak gryzie

Doberek
Antyolpka mój w żadnym razie!!! Ale on dziwny jest ;-)
dlatego ze kaszmirowy by nie zalozyl, czy dlatego ze w ogole swetrow nie nosi?

Prostu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????
na moje jest za duzo roznych watkow, ja nie mam czasu wszytskiego ogarniac i rozdzielac mojej wypowiedzi na drobne
a jak tego nei robie, to jestem posadzana o zasmiecanie watku jeszcze...

Prostu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????

No przecież Bodzia otworzyła sobie główny - zamknięty . Nie wiesz?
ag29 spóżnione życzenia urodzinkowe. A nie zaprosiły Cię dziewczyny do swojej grupy? przecież jesteś fajną dziewczyną...neutralną - ale przede wszystkim nie należącą do "grupy weteranek".
Sarka A ty? przeciez w sporze o weteranki stałas po stronie "nie weteranek" - też Cię tam nie ma?
missii ty też biedna nie wiesz nic o nowym głównym? przecież na weterankach nie napialaś ani jednego posta... no tak ale Bodzia o tym nie wie przeciez - a Ty będąc do tej pory na liście weteranek jesteś tą ZŁĄ.
A co z Sunflower?? Asia1981?? Hannah?? hejcz? Smile? mają sobie dodatkową grupę założyć?

przecież nie ma dla Ciebie Bodziu podziału na lepsze i gorsze?

Czyżby coś się zmieniło?
Zresztą co mnie to obchodzi.
Brrrr strach się bać - zaraz zostanę po raz enty zrugana za chęć wyrażenia własnej opinii, za posta, za treść, za to że żyję, i w ogóle ( bo jestem weteranką przecież !). heheh już mi się chce śmiać:D

Missii bardzo się cieszę że opiekunka jest w porzadku, i oby w tym temacie nic się nie zmieniło.
Aniah fajnie z tym wiciem gniazda:) uwielbiałąm ten moment w moim życiu - tyle energii co wtedy nie miałam chyba nigdy.

Ostatnia edycja:
Ewwe hehhe ja sie wypisalam bo grupa przestala miec sens i moge sobie pocytac glowny :D z tymi dziewczynami ktore jeszcze jakos tu isnieja a z kikoma innymi na weterankam zamienie slowo i tyle mni pasi :D Ewwe nie krzycz tu na Bodzie ona pragnela ratowac forum i za nic nie dopuscilaby do rozpadu i nie zrobilaby nic celowo widzialas ze sie zasmucona tesknota snula "po katach" musiala cos z tym zrobic.

Missiiss i oby zostala juz taka opiekunka i okazala ise idealna na dluzsy czas

bedziesz miala wesolo w robotce, ja wlasnie wrocilam i jutro na rano znow wiec bredze literowkami

Ainah zegarek cyka :D dzis mialam na rekach 2 miesiecznego maluszka ooo matko jak to dziwnie :D cala sztywna bylam poczatkowo,
Gufi pokaz z pewnocia bedzie uroczy, moja chrzesnica chodzi na wspolczesny i zaczela majac 2,5roku :D teraz ma 6 lat i zadziwia :D

Ostatnia edycja:
Salomii nie krzyczę:D żeby jasność była - bo znów ma wypowiedż zostanie odczytana jako niemjarodajnie ogromyyyy atak, a tak wcale nie jest:) raczej mnie to wszystko bawi niż złości:D

reklama
Ano energii mam dużo :) niestety stopuje mnie Maksiu, z którym w dzień nie za dużo mogę zrobić, a wieczorem jestem padnięta, poza tym hałasować też nie za bardzo mogę :/ Gdybym tylko mogła wygnać gdzieś męża z małym, to miałabym wreszcie trochę czasu na konkretną robotę :p

Do góry