reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

w ccig we wrocławiu pracuje.. ale nie juz na sluchawce tylko w biurze jest nas kilka osob i wprowadzamy umowy z Orange i aktywacje umow robimy :tak: ogolnie fajna praca nie powiem bo light jest tylko jak sie non stop klika to samo przez 12 godzin to mozna pasc na pysk z reszta bez spania lub z takim spaniem jakie mam po nockach zazwyczaj to wiadomo ze ciezko jest szczegolnie pod koniec tygodnia. ale nocki chce robic bo wiecej kasy jest :-)
opiekunka jest juz wiec ja ide spac
dobranoc !!!;-)

reklama
Doberek
Antyolpka mój w żadnym razie!!! Ale on dziwny jest ;-)
Ag
spoznione 100 lat!!!
U mnie była kolezanka na kawusi a teraz ide zrobic herbatke sobie i owine sie kocykiem bo pogoda do nieczego innego nie nastraja..

Ainah fajnie! w sumie mozę już za 4-5 tygodni powitamy Twoją księżniczkę. A masz już wszystko kupione?
z tym wiciem gniazda za bardzo nie przesadzaj, by malutka nie stwierdziła skoro gotowe to ona sprawdza...

Missi - praca po nockach... podejrzewam że ciężko, a nianię masz już nową?
życzę miłego wieczorku wszystkim!

Ainah no przygotowania to pewnie już na końcówce:happy:. W sumie to juz za dwa tygodnie to już będzie ok. Jak to zleciało....:rolleyes2:A jak dziś pamiętam jak pisałaś, że nie masz @ i trzeba potwierdzić testem brak ciąży i pójść do lekarza. A tu niespodziewajka!!!! :-D
Kciuki, kciuki za Was!!!!!

Starszak podniósł mi ciśnienie:wściekła/y:. Za długo w domu siedzi. Zdecydowanie za długo!!!!:crazy:

Missi właśnie, jak nowa opiekunka? Sprawdza się?

wrublik
no ciezko czasem spie po nocce 2 godziny i siedze z jaskiem caly dzien i znow na nocki ale nie zamienilabym tego na siedzenie w domu bez pracy :no::-) czasem jestem tak styrana i wnerwiona z niewyspania ale i tak jestem szczesliwa ze pracuje ;-) umowa zlecenie bo umowa zlecenie ale praca jest...

a opiekunka jak narazie swietna tfu tfu :tak: jak ja jestemw domu ona go wyciaga i i tak lazi i gada duzo do niego i w ogole sie wyglupiaja... w porownaniu do aski to niebo a ziemia poprzednia to czekala zawsze az wyjde do pracy a i to nie jestem pewna czy w ogole go wyciagala. ta widac ze ma podejscie do dzieciaczkow a ma nie cale 20 lat :) jestem zadowolona i mam nadzieje ze bede caly czas . co do grafikow tez nie ma problemow wiec narazie jest ok zeby nie zapeszac :rofl2:

ainah ty jeszcze poczekaj co? przecież ja jestem w przyszłym tygodniu w domu więc niech mala nie wyłazi jeszcze bo się spotkac trzeba :-D

missiiss no to dobrze, że opiekunka się spisuje jak należy.

reklama
Do góry