reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

w ccig we wrocławiu pracuje.. ale nie juz na sluchawce tylko w biurze jest nas kilka osob i wprowadzamy umowy z Orange i aktywacje umow robimy :tak: ogolnie fajna praca nie powiem bo light jest tylko jak sie non stop klika to samo przez 12 godzin to mozna pasc na pysk z reszta bez spania lub z takim spaniem jakie mam po nockach zazwyczaj to wiadomo ze ciezko jest szczegolnie pod koniec tygodnia. ale nocki chce robic bo wiecej kasy jest :-)
opiekunka jest juz wiec ja ide spac
dobranoc !!!;-)

reklama
Doberek
Antyolpka mój w żadnym razie!!! Ale on dziwny jest ;-)
Ag
spoznione 100 lat!!!
U mnie była kolezanka na kawusi a teraz ide zrobic herbatke sobie i owine sie kocykiem bo pogoda do nieczego innego nie nastraja..

Ainah fajnie! w sumie mozę już za 4-5 tygodni powitamy Twoją księżniczkę. A masz już wszystko kupione?
z tym wiciem gniazda za bardzo nie przesadzaj, by malutka nie stwierdziła skoro gotowe to ona sprawdza...

Missi - praca po nockach... podejrzewam że ciężko, a nianię masz już nową?
życzę miłego wieczorku wszystkim!

Ainah no przygotowania to pewnie już na końcówce:happy:. W sumie to juz za dwa tygodnie to już będzie ok. Jak to zleciało....:rolleyes2:A jak dziś pamiętam jak pisałaś, że nie masz @ i trzeba potwierdzić testem brak ciąży i pójść do lekarza. A tu niespodziewajka!!!! :-D
Kciuki, kciuki za Was!!!!!

Starszak podniósł mi ciśnienie:wściekła/y:. Za długo w domu siedzi. Zdecydowanie za długo!!!!:crazy:

Missi właśnie, jak nowa opiekunka? Sprawdza się?

wrublik
no ciezko czasem spie po nocce 2 godziny i siedze z jaskiem caly dzien i znow na nocki ale nie zamienilabym tego na siedzenie w domu bez pracy :no::-) czasem jestem tak styrana i wnerwiona z niewyspania ale i tak jestem szczesliwa ze pracuje ;-) umowa zlecenie bo umowa zlecenie ale praca jest...

a opiekunka jak narazie swietna tfu tfu :tak: jak ja jestemw domu ona go wyciaga i i tak lazi i gada duzo do niego i w ogole sie wyglupiaja... w porownaniu do aski to niebo a ziemia poprzednia to czekala zawsze az wyjde do pracy a i to nie jestem pewna czy w ogole go wyciagala. ta widac ze ma podejscie do dzieciaczkow a ma nie cale 20 lat :) jestem zadowolona i mam nadzieje ze bede caly czas . co do grafikow tez nie ma problemow wiec narazie jest ok zeby nie zapeszac :rofl2:

ainah ty jeszcze poczekaj co? przecież ja jestem w przyszłym tygodniu w domu więc niech mala nie wyłazi jeszcze bo się spotkac trzeba :-D

missiiss no to dobrze, że opiekunka się spisuje jak należy.

reklama
Do góry