Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Prostu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobre chyba nie wicia, tylko rozbudowywania;DCzołem,
ale długo mnie tu nie było, przygotowania do porodu pełną parą Instynkt "wicia gniazda" załączony )
mojego wszystko gryzie, wiec pomyslalam o kaszmirze, bo on nosi swetry, no ale marudzi jak gryzieU nas to raczej nie zęby. Ot gorsza nocka i tyle.
Antylopka, mój nosi swetry zrobione przeze mnie.
dlatego ze kaszmirowy by nie zalozyl, czy dlatego ze w ogole swetrow nie nosi?Doberek
Antyolpka mój w żadnym razie!!! Ale on dziwny jest ;-)
na moje jest za duzo roznych watkow, ja nie mam czasu wszytskiego ogarniac i rozdzielac mojej wypowiedzi na drobneProstu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????
Gufi dzięki tylko ja mam do tego internetowego, a tam nie widziałam aż takiej przeceny, choć jeszcze polukam
Prostu z mostu - co znowu do cholery się dzieje ze sie hurtem z grudniówek wypisujecie????