reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mamolka, naprawdę dziwisz się, że min.Ewa, cwietka przestały tu pisać? NAPRAWDĘ??? :szok:po tej całej nagonce na Ewę?
dziwne i wybiórcze spojrzenie na sprawę..

co do drugiego wątku zamkniętego - to miałyście rację, bardzo fajnie jest mieć miejsce, gdzie można się wygadać - bez cenzury, krytykanctwa, podjudzania.. dla mnie takim miejscem przestał być ten wątek, a także wątek zamknięty grudniówek.
a jeśli chodzi o to, jakie osoby są zapisane do grupy, to po prostu fajnie się dogadujemy:tak:
faktycznie, są dwie główne grupy, ale tej, w której ja jestem na pewno by nie było, gdyby nie ta cała wojenka rozpętana przez dziewczyny, które teraz, mam wrażenie, próbuje tego po raz drugi.

reklama
Ja p.erdolne!! czy wy k.rwa innych problemów nie macie???? Wiecie jak cięzko mnie wyprowadzi z równowagi?? BARDZO ciężko!! Ale wam sie udało!!!
Nie macie innych problemów?? Bo moje zycie to jeden wielki problem!! Wchodzę tu żeby sie oderwac i spędzi chociaz chwile w miłych towarzystwie a wy k.rwa co robicie??????? No tak ale to pewnie was nie interesuje!
PRZESTANIECIE ROZTACZAĆ TU JAD?!?

Twórzcie sobie nawet 100 zamniętych wątków! Nic mnie to nie obchodzi!! Ale zacznijcie zachowywac się na poziomie!!

Dorosłe kobiety a zachowują się jak banda przedszkolaków - ja sie nie bawię z tobą, ja odchodzę ale jednak wrócę i calkiem przypadkiem wiem o czym rozmawiałyście i całkiem przypadkiem odezwałam się akurat teraz... bożeeeeeee

I oczywiście glupie wymówki "poproszono mnie o otwarcie wątku bo sie bały dziewczyny" a czego?? Że niby co im zrobimy?? Nakrzyczymy? ło matko - strach sie bac.
Z wami się juz w ogole nie da rozmawiac! jak wy się zachowujecie? Tworzycie sobie grupę wypisujecie sie z ogólnego wątku i jeszcze pretensje macie. Dobra widze że was nie interesuje co sie dzieje u innych dziewczyn.
Bo mnie interesuje co u was!! Szkoda że tylko mnie.

Jest we mnie wiele złości, może i założylam weteranki ale zawsze czytałam co u was i jak tylko mogłam to odpisywałam. Zawsze byłam w stosunku do was fair. Ale czy wy jesteście fair w stosunku do innych??
I co mnie najbardziej zaskoczyło - mam kontakt z niektórymi z was na FB większy niz z weterankami i tak mnie nagle traktujecie? Co ja jestem - zło konieczne?? Nie spodziewałam się takiego zachowania zwłaszcza po ostatniej awanturze.

Asjaa w odp na twojego posta - DZIWIE SIĘ OGROMNIE ŻE DZIEWCZYNY PRZESTALY TU PISAC.

Czy wy naprawdę nie macie problemów? Jak radzicie sobie z problemami w rzeczywistości skoro tutaj najlepsza obrona albo jest atak albo ucieczka??
NIE ROZUMIEM WAS albo o ja jestem z kosmosu albo powinnyście ochłonąc, pomyślec troszkę o tym i wrócic.

PS Mnie tez interesuje jak sie czuje Ewa czy Thinka - myslę że każda dziewczyna jest ciekawa. Szkoda tylko, że dziewczyny wolały odejśc z bb. Cieszę się że załozyłyście wątek aby miec z dziewczynami kontakt, to bardzo miłe z waszej strony. Pozdrówcie je ode mnie. Mam nadzieję, że ciąże przebiegaja im dobrze.

Nie wierze ze bylas sztywna z powodu malenstwa na rekach, przeciez po swoim juz powinnas byc wprawiona :) :)
zapewniam Cie, ze to cos "na nowo nowego" miec nowordoka na rekach po raz drugi

Jeżeli chodzi o ten konkretny temat - to ja mam już dosyć rozdrapywania tego, ewwe, salomii, wiolcia po co to robicie? - wrzućcie na luz, ok

Doskonale was rozumiem ale sposób jaki to robicie nie jest fajny, naprawdę. I to o czym Gosia pisze również rozumiem- ale uważaj na słowa. Kiedyś sunflower napisała, że ma jako moderator pewne uprawnienia i ja też z nich skorzystam jeżeli takie coś się jeszcze raz powtórzy. Zrozumiałyście?? Jestem na was zła- zachowujecie się jak dzieci

Nie wszystko mi się podoba, np to że naskoczyłyście na nas że jest założona "druga" grupa a same w końcu założyłyście swoją i to już jest jak najbardziej w porządku. Uważam że głupio postąpiła np. cwietka,ewa która powiedziały że odchodzą by za chwilę znaleźć się w waszej grupie tak jakby ktoś kazał im odchodzić- to była ich decyzja a potem czytam że wasza grupa była założona po to by mogły te dziewczyny pisać- to jest naprawdę przykre z waszej strony.

Wiolcia założyła grupę kilku dziewczyn z którymi coś więcej ją łączyło( swoją drogą co z missiiss - u nas się nie udziela- nawet jednego posta nie zostawiła- trochę głupio co??) . Wy nie założyłyście grupy kilku bliższych słowem i sercem przyjaciółek ale zebrałyście wszystkie "nieweterankowe" dziewczyny. I to jest wg mnie nie fair. Czuję się jak głupi troll

Już wcześniej zauważyłam że dwie grupy skupiły wszystkie grudniówki- i nie widzę potrzeby istnienia trzeciej- wątku głównego zamkniętego. Szkoda mi tych wszystkich rozmów, zdjęć,komentarzy ale istnienie wątku widma uważam za zbyteczne- wręcz mnie razi i ciągle przypomina że wszystko się skończyło. Jeżeli jesteście również tego zdania napiszcie mi proszę na priva czy mam go zamknąć- przychylę się większości.

Życzę miłego weekendu
sorki mamolka, ale moderatorki nie powinny do tego doposcic, wy prowadzicie watek nikt inny

mamolka dla mnie możesz zamknąć wątek główny

to, co wracało po świętach do normy zostało przez kilka osób (i to wcale nie ewwe, salomii, czy wiolcię) zepsute...na maxa i po chamsku

a co ze mną np? Ja uwielbiałam pisać na głównym. Na prawdę! teraz to co się to odgrywa od czau tej waszej grupki to jest FARSA i ja nie chcę brać w tym udziału...
weteranki to dziewczyny które rzadziej wchodzą na forum (to właśnie był jeden z głównych powodów powstania tej grupy) ja mam sporo wolnego czasu i bardzo lubiłam z Wami popisać (z krolcią, wrubikiem i kilkoma innymi)
...szkoda, że wszystko zepsułyście...bez kitu...
piszecie, że chciałyście mieć kontakt z ewą itd...szkoda, że np ze mną czy sarką nie...

Ostatnia edycja:
Olcia dokładnie o to mi chodziło!! Wypisały się z Grudniówek 2010 , utworzyły grupę bo chca miec kontakt z dziewczynami, które DOBROWOLNIE ODESZŁY. A my ?? Najwyraźniej nikt nas tu nie potrzebuje.

Mamolka rób co chcesz z grupą zamnkniętą, ja juz do niej nie należę.

Ostatnia edycja:
Mamolka ja w swoim imieniu proszę o zamknięcie wątku zamkniętego Grudzień 2010 - jego istnienie dłużej nie ma sensu. Ten fantastyczny okres jest za nami i już nigdy nie wróci. A szkoda, zawiera fantastyczne rzeczy ale najlepiej go CAŁKIEM USUNĄC.
I jeśli sytuacja będzie dalej taka a nie inna nie przejmuj sie tylko kasuj posty, blokuj użytkowników - rób co uważasz za słuszne.
przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc! to ani Twoj watek, ani mamolki. To jest forum publiczne i kazdy w dowolnym czasie ma sie prawo zapisac, albo czytac dzien w dzien bez dodanai jednego postu.
zacznijcie zyc czyms wiecej niz internetem i forum, a sie wszystko pouklada.

Olcia, Sarka - ja tez nie jestem codziennie po kilka godzin na forum i mi z tym dobrze. Jak mam czas i ochote to czytam i pisze, jak jestem zajeta czy tez mi sie po prostu nie che, to nie patrze co sie tu dzieje.

Antylopka ja nie żyje forum, mam wystarczająco problemów żeby się jeszcze przejmować wirtualnymi rzeczami. Mamolka prosiła o zdanie każdego uzytkownaika czy ma wywalic grupe zamknietą to jej odpowiedziałam - tak jak już to ujęłaś kazdy ma prawo cos napisac lub nie.
A tak na marginesie nie obrażaj mnie "zacznijcie zyc czyms wiecej niz internetem i forum, a sie wszystko pouklada" - nie no po prostu bardzo dziekuję.

Olcia, Sarka - ja tez nie jestem codziennie po kilka godzin na forum i mi z tym dobrze. Jak mam czas i ochote to czytam i pisze, jak jestem zajeta czy tez mi sie po prostu nie che, to nie patrze co sie tu dzieje.

...chyba się nie zrozumiałyśmy...
ja mam właśnie dużo wolnego czasu i lubiłam dużo z Wami pisać tym bardziej żal mi, że wszystko się rozpadło i że min sarka i ja zostałyśmy wykluczone z tego forum bo teraz wątek główny jest na tej waszej grupce, a na głównym od tygodnia rozgrywany jest bezsensowny teatr...

reklama
Cześć dziewczyny
Przepraszam, ale nie ogarniam :no:, trzy razy przeczytałam ostatnie strony i już nic nie wiem.
Nie miałam dostępu do zamkniętego, zaproszenia też żadnego do innego wątku nie dostałam, myślałam że ten jest najważniejszy:-( i taki dla mnie był i mam nadzieje, że dalej będzie.
Rano byliśmy już u teściowej babci a popołudniu jedziemy do mojej mamy. Mateusz śpi, zasnął już w samochodzie. Zmykam do męża, musimy wyczyścić filtr w pralce bo co chwile wyskakuje mi lampka "odkręć kran":confused: a kran odkrecony.

Krolcia zdrówka życzę a dla wszystkich miłego dnia.

Do góry