(: Anka :)
Fanka BB :)
Hejka. Ja nie mam czasu zazwyczaj zagladac tutaj, ale na chwile weszlam odwiedzic...
Musi być fajna ta koszulka (wyobrazilam ja sobie)
Zalosne. Zawsze staram sie byc pokojowo nastawiona i nie chce klotni. Nie rozumiem po co takie posty piszesz, bo widze tylko po to by komus sie zrobilo przykro lub by kogos obrazic. Szukanie sobie teraz kozla ofiarnego (np. Bodzinki) tez nie jest chyba dobrym wyjsciem. Skoro tak cie to bawi i nie rusza, to nie atakuj innych chociaz...
Niektore posty sprawiaja przykrosc, potem wiec nie ma sie co dziwic, ze ktos od nas sie odwraca. Lepiej chyba najpierw pomyslec, a potem pisac.
Nie wierze ze bylas sztywna z powodu malenstwa na rekach, przeciez po swoim juz powinnas byc wprawiona
Swoja droga troche zazdroszcze Aniah cudowne przezycia znow przed nia trzymam kciuki by bylo dobrze wszystko
wiolcia
ja ide do pracy... dzisiaj mam koszulke z napisem na plecach: szukam kontaktu...21 dni bez ładowania w pracy sami studencji az sie boje co sie bedzie działo ale kij tam musialam ja ubrac bo prania nie zrobilam a to koszulka z myphona...
to do pracy rodacy papa
Musi być fajna ta koszulka (wyobrazilam ja sobie)
No przecież Bodzia otworzyła sobie główny - zamknięty . Nie wiesz?
ag29 spóżnione życzenia urodzinkowe. A nie zaprosiły Cię dziewczyny do swojej grupy? przecież jesteś fajną dziewczyną...neutralną - ale przede wszystkim nie należącą do "grupy weteranek".
Sarka A ty? przeciez w sporze o weteranki stałas po stronie "nie weteranek" - też Cię tam nie ma?
missii ty też biedna nie wiesz nic o nowym głównym? przecież na weterankach nie napialaś ani jednego posta... no tak ale Bodzia o tym nie wie przeciez - a Ty będąc do tej pory na liście weteranek jesteś tą ZŁĄ.
A co z Sunflower?? Asia1981?? Hannah?? hejcz? Smile? mają sobie dodatkową grupę założyć?
przecież nie ma dla Ciebie Bodziu podziału na lepsze i gorsze?
Czyżby coś się zmieniło?
Zresztą co mnie to obchodzi.
Brrrr strach się bać - zaraz zostanę po raz enty zrugana za chęć wyrażenia własnej opinii, za posta, za treść, za to że żyję, i w ogóle ( bo jestem weteranką przecież !). heheh już mi się chce śmiać
Zalosne. Zawsze staram sie byc pokojowo nastawiona i nie chce klotni. Nie rozumiem po co takie posty piszesz, bo widze tylko po to by komus sie zrobilo przykro lub by kogos obrazic. Szukanie sobie teraz kozla ofiarnego (np. Bodzinki) tez nie jest chyba dobrym wyjsciem. Skoro tak cie to bawi i nie rusza, to nie atakuj innych chociaz...
Niektore posty sprawiaja przykrosc, potem wiec nie ma sie co dziwic, ze ktos od nas sie odwraca. Lepiej chyba najpierw pomyslec, a potem pisac.
Ainah zegarek cyka dzis mialam na rekach 2 miesiecznego maluszka ooo matko jak to dziwnie cala sztywna bylam poczatkowo,
Nie wierze ze bylas sztywna z powodu malenstwa na rekach, przeciez po swoim juz powinnas byc wprawiona
Swoja droga troche zazdroszcze Aniah cudowne przezycia znow przed nia trzymam kciuki by bylo dobrze wszystko