reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka. Ja nie mam czasu zazwyczaj zagladac tutaj, ale na chwile weszlam odwiedzic...

wiolcia
ja ide do pracy... dzisiaj mam koszulke z napisem na plecach: szukam kontaktu...21 dni bez ładowania :-D w pracy sami studencji az sie boje co sie bedzie działo :-p ale kij tam musialam ja ubrac bo prania nie zrobilam a to koszulka z myphona...
to do pracy rodacy papa

Musi być fajna ta koszulka (wyobrazilam ja sobie) :D

No przecież Bodzia otworzyła sobie główny - zamknięty . Nie wiesz?
ag29 spóżnione życzenia urodzinkowe. A nie zaprosiły Cię dziewczyny do swojej grupy? przecież jesteś fajną dziewczyną...neutralną - ale przede wszystkim nie należącą do "grupy weteranek".
Sarka A ty? przeciez w sporze o weteranki stałas po stronie "nie weteranek" - też Cię tam nie ma?
missii ty też biedna nie wiesz nic o nowym głównym? przecież na weterankach nie napialaś ani jednego posta... no tak ale Bodzia o tym nie wie przeciez - a Ty będąc do tej pory na liście weteranek jesteś tą ZŁĄ.
A co z Sunflower?? Asia1981?? Hannah?? hejcz? Smile? mają sobie dodatkową grupę założyć?

przecież nie ma dla Ciebie Bodziu podziału na lepsze i gorsze?

Czyżby coś się zmieniło?
Zresztą co mnie to obchodzi.
Brrrr strach się bać - zaraz zostanę po raz enty zrugana za chęć wyrażenia własnej opinii, za posta, za treść, za to że żyję, i w ogóle ( bo jestem weteranką przecież !). heheh już mi się chce śmiać:D

Zalosne. Zawsze staram sie byc pokojowo nastawiona i nie chce klotni. Nie rozumiem po co takie posty piszesz, bo widze tylko po to by komus sie zrobilo przykro lub by kogos obrazic. Szukanie sobie teraz kozla ofiarnego (np. Bodzinki) tez nie jest chyba dobrym wyjsciem. Skoro tak cie to bawi i nie rusza, to nie atakuj innych chociaz...

Niektore posty sprawiaja przykrosc, potem wiec nie ma sie co dziwic, ze ktos od nas sie odwraca. Lepiej chyba najpierw pomyslec, a potem pisac.

Ainah zegarek cyka :D dzis mialam na rekach 2 miesiecznego maluszka ooo matko jak to dziwnie :D cala sztywna bylam poczatkowo,

Nie wierze ze bylas sztywna z powodu malenstwa na rekach, przeciez po swoim juz powinnas byc wprawiona :)
Swoja droga troche zazdroszcze Aniah :) cudowne przezycia znow przed nia :) trzymam kciuki by bylo dobrze wszystko :)

reklama
Anka dziękuję :) A co do Salomii to wcale się jej nie dziwię :p Mimo, że mam za sobą opiekę nad Maksiem, to gdybym miała potrzymać cudze 2-miesięczne maleństwo to chyba też bym była cała sztywna, choć na pewno w mniejszym stopniu niż przed urodzeniem Maksia :-D

No przecież Bodzia otworzyła sobie główny - zamknięty . Nie wiesz?
ag29 spóżnione życzenia urodzinkowe. A nie zaprosiły Cię dziewczyny do swojej grupy? przecież jesteś fajną dziewczyną...neutralną - ale przede wszystkim nie należącą do "grupy weteranek".
Sarka A ty? przeciez w sporze o weteranki stałas po stronie "nie weteranek" - też Cię tam nie ma?
missii ty też biedna nie wiesz nic o nowym głównym? przecież na weterankach nie napialaś ani jednego posta... no tak ale Bodzia o tym nie wie przeciez - a Ty będąc do tej pory na liście weteranek jesteś tą ZŁĄ.
A co z Sunflower?? Asia1981?? Hannah?? hejcz? Smile? mają sobie dodatkową grupę założyć?

przecież nie ma dla Ciebie Bodziu podziału na lepsze i gorsze?

Czyżby coś się zmieniło?
Zresztą co mnie to obchodzi.
Brrrr strach się bać - zaraz zostanę po raz enty zrugana za chęć wyrażenia własnej opinii, za posta, za treść, za to że żyję, i w ogóle ( bo jestem weteranką przecież !). heheh już mi się chce śmiać:D

Missii bardzo się cieszę że opiekunka jest w porzadku, i oby w tym temacie nic się nie zmieniło.
Aniah fajnie z tym wiciem gniazda:) uwielbiałąm ten moment w moim życiu - tyle energii co wtedy nie miałam chyba nigdy.

Ewwe hehhe ja sie wypisalam bo grupa przestala miec sens i moge sobie pocytac glowny :D z tymi dziewczynami ktore jeszcze jakos tu isnieja a z kikoma innymi na weterankam zamienie slowo i tyle mni pasi :D Ewwe nie krzycz tu na Bodzie ona pragnela ratowac forum i za nic nie dopuscilaby do rozpadu i nie zrobilaby nic celowo widzialas ze sie zasmucona tesknota snula "po katach" musiala cos z tym zrobic.

Missiiss i oby zostala juz taka opiekunka i okazala ise idealna na dluzsy czas

bedziesz miala wesolo w robotce, ja wlasnie wrocilam i jutro na rano znow wiec bredze literowkami

Ainah zegarek cyka :D dzis mialam na rekach 2 miesiecznego maluszka ooo matko jak to dziwnie :D cala sztywna bylam poczatkowo,
Gufi pokaz z pewnocia bedzie uroczy, moja chrzesnica chodzi na wspolczesny i zaczela majac 2,5roku :D teraz ma 6 lat i zadziwia :D
Wiecie co ZOSTAŁAM POPROSZONA o otworzenie nowego watku..Przez dziewczyny, które bały sie wlasnie takich tekstów...
Ale nie będe się zniżac do WASZEGO poziomu i tego komentowac bo po porostu nie ma po co...

Dzień dobry, ale nie wiem czy jeszcze dobry... nie miło mi się zaczął...

Missiiss jasne że sie ktos wypisuje potem wraca ale żeby hurtowo sie wypisywać??? Oj szkoda moich słów...

Missiiss to powodzenia w pracy - widze że będziesz miała wzięcie :) Hheheheh na sama myśl usmiecham sie sama do siebie :)
no ciągle jeszcze jestem

Grupa stworzona przez Bodzię, to nie jest główny zamknięty, ale miejsce gdzie spotykamy się z tymi dziewczynami, które niestety nie były mile wdziane tutaj, jedną z tych proszących o ten nowy zamknięty byłam również ja... jak chcecie to mnie możecie wywalać, a nie tylko atakować Bodzię, jej zależało żebyśmy jeszcze przetrwali, a nie rozeszły się każda w swoją stronę.

oooo matko.
BODZINKE ZOSTAWCIE W SPOKOJU!!! ona nie jest niczemu winna...
ewwe normalnie żal mi ludzi twojego pokroju, którzy czerpią radość z tego, że sprawiają innym ból, specjalnie wywlują kłótnie i na siłe rozwalają coś co było fajne... i pomyśleć, że cię w całej sytuacji na początku broniłam - o jaka ja byłam głupia i jak bardzo się pomyliłam.

aaa i może Twoim drugim celem bylo skupienie uwagi na sobie i wywołanie powodów do dyskusji u kawoszek - nie udalo ci się bo szkoda czasu, zeby gadać o Takich osobach...
żadna z dziewczyn nikogo nie chciała obrażać, a Ty z grubej rury...

reklama
Jeżeli chodzi o ten konkretny temat - to ja mam już dosyć rozdrapywania tego, ewwe, salomii, wiolcia po co to robicie? - wrzućcie na luz, ok

Doskonale was rozumiem ale sposób jaki to robicie nie jest fajny, naprawdę. I to o czym Gosia pisze również rozumiem- ale uważaj na słowa. Kiedyś sunflower napisała, że ma jako moderator pewne uprawnienia i ja też z nich skorzystam jeżeli takie coś się jeszcze raz powtórzy. Zrozumiałyście?? Jestem na was zła- zachowujecie się jak dzieci

Nie wszystko mi się podoba, np to że naskoczyłyście na nas że jest założona "druga" grupa a same w końcu założyłyście swoją i to już jest jak najbardziej w porządku. Uważam że głupio postąpiła np. cwietka,ewa która powiedziały że odchodzą by za chwilę znaleźć się w waszej grupie tak jakby ktoś kazał im odchodzić- to była ich decyzja a potem czytam że wasza grupa była założona po to by mogły te dziewczyny pisać- to jest naprawdę przykre z waszej strony.

Wiolcia założyła grupę kilku dziewczyn z którymi coś więcej ją łączyło( swoją drogą co z missiiss - u nas się nie udziela- nawet jednego posta nie zostawiła- trochę głupio co??) . Wy nie założyłyście grupy kilku bliższych słowem i sercem przyjaciółek ale zebrałyście wszystkie "nieweterankowe" dziewczyny. I to jest wg mnie nie fair. Czuję się jak głupi troll

Już wcześniej zauważyłam że dwie grupy skupiły wszystkie grudniówki- i nie widzę potrzeby istnienia trzeciej- wątku głównego zamkniętego. Szkoda mi tych wszystkich rozmów, zdjęć,komentarzy ale istnienie wątku widma uważam za zbyteczne- wręcz mnie razi i ciągle przypomina że wszystko się skończyło. Jeżeli jesteście również tego zdania napiszcie mi proszę na priva czy mam go zamknąć- przychylę się większości.

Życzę miłego weekendu

Ostatnia edycja:
Do góry