reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Olcia no coś ty rusza CIę to?:D

My jedziemy do rodziców, chwilkę nas nie będzie. Odpocznę trochę bo ostatnio Borys daje mi mocno w kość, jestem podwójnie psychicznie wykończona. Przyda mi się trochę "luzu":)

Tak piszę może ktoś to jednak czyta hehe

Ostatnia edycja:
reklama
ja przeczytałam kochana;-) odpoczywaj. Ja niestety weekend będę miała beznadziejny bo S. pomaga moim rodzicom w remoncie czyli sama buuuu z dukanem buuuu i zjadlabym jakieś węglowodany buuuu np frytki, pizzusię ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

p.s. wiesz ewwe trochę jeszcze rusza, ale pomału przestaje:tak:

Ostatnia edycja:
My jedziemy do rodziców, chwilkę nas nie będzie. Odpocznę trochę bo ostatnio Borys daje mi mocno w kość, jestem podwójnie psychicznie wykończona. Przyda mi się trochę "luzu":)
nie no dziewczyny za mało nas teraz co?:confused2:
ale ja podejrzewam pustki weekendowe, często przecież na week było max 2 strony
moja malusia wykąpana w łóżeczku usypia, starsza wykąpana, ale do łóżeczka jeszcze trochę
mężu się kąpie, a obiecał wieczór dla mnie... :-p

Ewwe zazdroszczę Ci trochę tego wyskoku odskoczni od codzienności, ale ja u swoich rodziców nie umiem wypoczywać, częściej atmosfera mnie tam bardziej dołuje niż relaksuje :sorry:

miłego weekendu wszystkim, obiecanka w TV padła że zima się opamiętała - obiecała powrócić, więc życzę udanych wypadów na śniegi!!! a ja wykorzystam męża obecność w domku i w te dni mam zamiar... się wyspać :zawstydzona/y: (inny relaks to co najwyżej książka) hehe

zdrówka wszystkim!

Cześć dziewczyny :)
MY dziś po kontroli, mały ok :). Ja jeszcze antybiotyk do środy no i mój chłopek też dziś dostał dawkę na tydzień :/.
Oby to nie było jakieś zamknięte koło, my zdrowiejemy, mąż zaczyna chorobę i potem znowu ja z małym tfu, tfu :confused2:.
Chyba zostawię męża z wałówką, a z małym odwiedzimy moich rodziców :tak:. Zobaczymy jak z pogodą jutro bo dziś to istne szaleństwo za oknem, raz słońce, za chwilkę zawieja no a w nocy mieliśmy burzę, grzmiało i błyskało sie jak w środku lata:szok:.
MIssi wszystkiego najlepszego, zdrówka no i spełnienia marzeń :tak:

Dla wszystkich chorowitków zdrówka i ogólnie miłego weekendu.
Zmykam kąpać małego bo już marudzi, no i może uda mi się obejrzeć "Na dobre i na złe" ;)

Ag zdrówka dla Twoich chłopków;-).

Mati dostał pierwszą dawkę antybiotyku i wszystkie objawy jak ręką odjął normalnie:dry:. Mam nadzieję, że mały nie podłapie, strasznie sie boję...
Ewwe udanego wypoczynku:tak:.

Wrublik nooo też słyszałam!! Zima ma być! Śnieg! No mam nadzieję, że w końcu uda nam się bałwanka zrobić w tym roku!
M wrócił do domu i od razu buch w kompa i te durne gierki na nk:crazy:. Ech faceci...

Krolcia ach faceci...
Wiecie wyobrazcie sobie, że nie siedze no stop na kompie grupy nie grupy , inne wątki nie inne watki :-p
Syn mnie wygryzl z kompa, z z powodu szczepionki miał dzis dzień dziecka....A ja kolczykowałam ufff. Wene mnie dopadła jak ta lala :-)
Missiiss 100 lat!!!
A co do grup to i owszem, zostala utworzona bo nie chcialam stracic kontaktu( i nie tylko JA) z osobami, które znikneły z forum. A żeby nie było niejasności to opusciłam zamkniety. Jestem nadal na glownym, udzielac się będę...Ale rozumiem, że ktos mógłby sie czuc nieswojo gdybym nadal "wsiała" na zamknietym.

Ostatnia edycja:
Ewwe ja tez czytam codziennie,ale nie zawsze pisze bo albo weny brak albo zmęczona jestem

Ag super że maluszek zdrowy i zdróweczka dla Was :*

Bodzia to dobrze że wena powróciła.Bodzia jaka grupa?

Sarka fajnie że wszystko się udało,powodzonka w interesie :-)

Miissiiss 100 latek,dużo zdrówka i żeby z mężem się układało cacy :)

eee tam, że zaraz na grupach. ja to bylam na zakupach i jestem wykończona. ale to chyba ostatnie bieganie po sklepach przed wyjazdem do Pl. mamy co jesc przez ten czas hehe

dzisiaj to jeszcze nawet słowem się nie odezwalam do mamusiek z Irl bo najzwyczajniej w świecie nie mialam kiedy...
teraz małego sępika trzeba iść położyć

Mój mały sępik spi od 16,30 po tym szczepieniu.. Ale jak hi hi hi. Spał na łózku brata, obudził się i w połowie schodzenia zasął na powrot:eek::szok:I spal taki wiszący ;-)
Ach kolano mi nawala..No wiadomo starosc nie radośc, młodośc nie wiecznośc :-p

reklama
Do góry