reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Bodzinka hehe :) powiem Ci że ja też widzę u siebie zacofanie po pierwszej ciąży :) a na dodatek dobiłam swój mózg drugą ciążą heheheh to teraz został mi "ptasi" móżdżek :)))))))))

reklama
Dzień dobry z kawką.;-)
Mały szaleniec padł koło 23.30:crazy:. Spacyfikowany na siłę. Trochę płaczu było ale trudno.

Aluśka no stwierdził, że z oznak szkarlatyny jest purpurowe gardło, powiększone węzły, obłożony język, gorączka i taka drobniusia wysypka na bokach ciała i policzkach. Dostał ją w nocy przed wizytą u lekarza. Pewności 100% nie miał no ale antyb jest. Ja jak zauważyłam tą wysypkę zaraz neta w nocy odpalałam i dr google w ruch poszedł. Byłam niemal pewna, że to różyczka, bo taka drobna ta wysypka a tu zonk:baffled:

Dostaliśmy przykaz za trzy tygodni zrobić badanie moczu w tym kierunku. Nie wiem czy może tam coś w moczu wyjdzie czy jak...

M ma jutro urodzinki może coś sklecimy dzisiaj...

Renia u nas śnieg ale nie sankowy, topniejący..zlaety mieszkania w miescie. Ty na wsi mieszkasz :-p ;-) to snieg masz hahahahahahahhaaaa

heja dziendoberek!
u nas za oknem biało, a Anula z katarem takim że skórę podnosem już ma zdartą :-(
mała mnie z łózka wywaliła o 7, ale ja się nie dałam:-D dałam jej pić przewinęłam dałam zabawki i poszłam lulu, jak za głośno rozrabiała to wstał mąż:-D
heja zima ma ten urok że jest owieeeele jaśniej nawet gdy jest pochmurno!

Antylopka, z tym zalaniem na prawdę pech:baffled:

ja tam niby w miasteczku ale na Mazurach normalna śnieżyca cały dzień! śniegu baaaardzo ładnie przybyło chyba będzie z 5cm, rzucić w kogoś śnieżkiem?

buuu a co tu takie pustki???
witam
Antylopka wspołczuje przejść z pralką...:( ale teraz będziesz miała nową...:)

strasznie się tu przerzedziło -gdzie są grudniówki ja się pytam??

po takim dniu jak dzisiaj współczuje przedszkolankom...:( ile to sie człowiek ogada-a często dziecko i tak swoje ech.... mamy starszaków tez tak macie???

gufi upolowałam płaszczyk w de facto-był ostatni i chyba na mnie czekał 0:-)

reklama
A ja właśnie wróciłam ze sklepiku. Desperadosa sobie sprawiłam. Wcześniej sałateczka przygotowana na zagrychę:-p, także czekam aż mały pójdzie spać(mam nadzieję, ze nie po 22.00:dry:) i się zluzuję troszkę:tak:.

Do góry