reklama
krolcia
Fanka BB :)
Dzień dobry z kawką.;-)
Mały szaleniec padł koło 23.30. Spacyfikowany na siłę. Trochę płaczu było ale trudno.
Aluśka no stwierdził, że z oznak szkarlatyny jest purpurowe gardło, powiększone węzły, obłożony język, gorączka i taka drobniusia wysypka na bokach ciała i policzkach. Dostał ją w nocy przed wizytą u lekarza. Pewności 100% nie miał no ale antyb jest. Ja jak zauważyłam tą wysypkę zaraz neta w nocy odpalałam i dr google w ruch poszedł. Byłam niemal pewna, że to różyczka, bo taka drobna ta wysypka a tu zonk
Dostaliśmy przykaz za trzy tygodni zrobić badanie moczu w tym kierunku. Nie wiem czy może tam coś w moczu wyjdzie czy jak...
M ma jutro urodzinki może coś sklecimy dzisiaj...
Mały szaleniec padł koło 23.30. Spacyfikowany na siłę. Trochę płaczu było ale trudno.
Aluśka no stwierdził, że z oznak szkarlatyny jest purpurowe gardło, powiększone węzły, obłożony język, gorączka i taka drobniusia wysypka na bokach ciała i policzkach. Dostał ją w nocy przed wizytą u lekarza. Pewności 100% nie miał no ale antyb jest. Ja jak zauważyłam tą wysypkę zaraz neta w nocy odpalałam i dr google w ruch poszedł. Byłam niemal pewna, że to różyczka, bo taka drobna ta wysypka a tu zonk
Dostaliśmy przykaz za trzy tygodni zrobić badanie moczu w tym kierunku. Nie wiem czy może tam coś w moczu wyjdzie czy jak...
M ma jutro urodzinki może coś sklecimy dzisiaj...
heja dziendoberek!
u nas za oknem biało, a Anula z katarem takim że skórę podnosem już ma zdartą :-(
mała mnie z łózka wywaliła o 7, ale ja się nie dałam dałam jej pić przewinęłam dałam zabawki i poszłam lulu, jak za głośno rozrabiała to wstał mąż
heja zima ma ten urok że jest owieeeele jaśniej nawet gdy jest pochmurno!
Antylopka, z tym zalaniem na prawdę pech
u nas za oknem biało, a Anula z katarem takim że skórę podnosem już ma zdartą :-(
mała mnie z łózka wywaliła o 7, ale ja się nie dałam dałam jej pić przewinęłam dałam zabawki i poszłam lulu, jak za głośno rozrabiała to wstał mąż
heja zima ma ten urok że jest owieeeele jaśniej nawet gdy jest pochmurno!
Antylopka, z tym zalaniem na prawdę pech
U
użytkowniczka r
Gość
Bodzia taaa na wsi hehehe,tez miastowa jestem i śnieg też znika pomalutku :/
Czacha dymi ((
Czacha dymi ((
Renia no nie pamietasz jak kiedys jakas staruszka Ewie powiedziała, że Wasze miasto to wieś?? ;-) Dlatego sie smiejeBodzia taaa na wsi hehehe,tez miastowa jestem i śnieg też znika pomalutku :/
Czacha dymi ((
Strażaków wezwij
U
użytkowniczka r
Gość
Renia no nie pamietasz jak kiedys jakas staruszka Ewie powiedziała, że Wasze miasto to wieś?? ;-) Dlatego sie smieje
Strażaków wezwij
Ach kompletnie z głowy mi wyleciało hehe
Już nie dymi :-)
buuu a co tu takie pustki???
witam
Antylopka wspołczuje przejść z pralką... ale teraz będziesz miała nową...
strasznie się tu przerzedziło -gdzie są grudniówki ja się pytam??
po takim dniu jak dzisiaj współczuje przedszkolankom... ile to sie człowiek ogada-a często dziecko i tak swoje ech.... mamy starszaków tez tak macie???
gufi upolowałam płaszczyk w de facto-był ostatni i chyba na mnie czekał 0:-)
witam
Antylopka wspołczuje przejść z pralką... ale teraz będziesz miała nową...
strasznie się tu przerzedziło -gdzie są grudniówki ja się pytam??
po takim dniu jak dzisiaj współczuje przedszkolankom... ile to sie człowiek ogada-a często dziecko i tak swoje ech.... mamy starszaków tez tak macie???
gufi upolowałam płaszczyk w de facto-był ostatni i chyba na mnie czekał 0:-)
reklama
krolcia
Fanka BB :)
A ja właśnie wróciłam ze sklepiku. Desperadosa sobie sprawiłam. Wcześniej sałateczka przygotowana na zagrychę, także czekam aż mały pójdzie spać(mam nadzieję, ze nie po 22.00) i się zluzuję troszkę.
Podziel się: