reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

chce powiedziec ze udało mi się wyrwac na aerobik.... wracam a tu ogólny ryk-pannice biegają i wogóle... biedny mąż trzeba było je odseparować bo wspólne zaśniecie było nierealne...:no:
a ja co???? zjadłam własnie 2 kanapki i szukam bo szafkach czym by dopchać..... czyt.gdzie jest cos słodkiego...:-D ma się tą silną wolę co??

missis 100 lat
a chorowitkom zdróweczke
aaaa i aluska gupek z Twojego meża moja Alusia jeszcze cycka a ile juz razy antyb był w działaniu...

reklama
piatek 13. chyba chcial mnie przekonac do slusznosci przesadu o jedo domniemanym pechu i... wracamy do domu z zakupami a kuchnia i salon plywaja w wodzie... no i zamiast biegac za ciuchami po wyprzedazach bede wybierac jutro pralke...

Wrublik nooo też słyszałam!! Zima ma być! Śnieg! No mam nadzieję, że w końcu uda nam się bałwanka zrobić w tym roku!...
niech i bedzie, byle nie tutaj u mnie!

dzisiaj to jeszcze nawet słowem się nie odezwalam do mamusiek z Irl bo najzwyczajniej w świecie nie mialam kiedy...
dzisiaj? mnie na francuzkach nie bylo od polowy grudnia...

Olcia no coś ty rusza CIę to?:D

My jedziemy do rodziców, chwilkę nas nie będzie. Odpocznę trochę bo ostatnio Borys daje mi mocno w kość, jestem podwójnie psychicznie wykończona. Przyda mi się trochę "luzu":)

Tak piszę może ktoś to jednak czyta hehe
ja czytam:D

hejka
mnie też niestety piątek 13 dopadł miałam ochotę pofiglować z mężem a tu @ nawiedziła :wściekła/y:

Krolcia oby to nie szkarlatyna :no: a jakieś badania miał w tym kierunku? po czym to stwierdzili? Zdróweczka:tak:
Miissiiss wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-) naprawdę 23 latka skończyłaś:szok: to młodziutka jesteś ;-)
Mamolka to u mnie podobnie z ilością wziętych antybiotyków :sorry:
Bodzia było śpiochowi zdjęcie zrobić;-):-)

Dobry
Antylopka współczuje. :confused2:
Własnie mnie napada meeeeega wyspane dziecko:sorry::sorry:
Śnieg!!!! oby jeszcze nasypalo to sanki, sanki, sanki!!!
z4uhhuhuhfhhhhhhhhhhhhhhhycyydcx - pozdrowienia od Fifulca :-p
Aluska oczywiście zrobiłam ;-)
Umówiłam Lolka na 26 stycznia na konsultacje szpitala i is e dowiemy co i jak i kiedt ten dreaz. Oby jak ajszybciej bo maly slyszy coraz gorzej...
Ach kiedy o 7 będzie jasno???

Cześć,

a ja widzę, że stwierdzenie o kurczeniu się komórek mózgowych u kobiet w trzecim trymestrze sprawdza się u mnie w 100% ! Od jakiegoś czasu czytam forum, a jak przychodzi czas na mój post, to po prostu NIE PAMIĘTAM co kto pisał :zawstydzona/y: mój zasięg pamięciowy to maks bieżąca strona :sorry:

Co do zimy, to ja się cieszę !:)) jeszcze wczoraj prawie się modliłam o śnieg :-D

Ainah moje komórki mózgowe sie ie zregenerowały calkowicie po ostatniej ciazy :-p Tyle lat z dzieciakami w domu i sie cofam z rozwojem mowy ;-)

reklama
Hello
Ale fajnie że śnieżek jest,jutro idę z Miko na sanki :-) Dzisiaj dałam mu trochę z balkonu śniegu do ręki,trzymał i patrzył jak się rozpływa,podobało mu się,a później jak wychodziłam do pracy to machał mi przez okno :-)

Do góry