reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć dziewczyny ;)

krolcia - kurcze współczuję strasznie jeśli to szkarlatyna, sama przechodziłam, nie wspominam za miło (musiałam dostawać zastrzyki w tyłek). Oby szybko z tego wyszedł.

missiiss -
100 lat !

A ja napisałam na ciążowym wątku, ale wkleję tutaj:
Wróciłam od lekarza: Maks osłuchowo czysty, gardło ok, trochę jeszcze odkaszluje, ale podobno to normalne.

Gorzej ze mną, mam cały czas chrypę i katar, który leczę od tygodnia, dodatkowo rzęzi mi coś w oskrzelach, jeśli do poniedziałku-wtorku mi nie przejdzie to będę musiała dostać antybiotyk :/ No i nie mogę nigdzie wychodzić :/
Mam brać mucofluid, sinupret, płukać gardło solą emską i na kaszel/chrypkę homeovox.
:/

reklama
missis tylko sił pozostaje Ci życzyć i aby ta sytuacja już wam się nigdy nie powtórzyła, mężowi została w pamięci na długo, a Tobie natychmiast się ulotniła!
Krolcia czyli po tygodniu już będzie zdrowy na dzień Babci? współczuję szkarlatyny, ale może antybiotyk szybko ją pokona?
Ainah no to i tu Ci życzę zdrówka!

No niestety występy na dzień babci i dziadka odpadają. Cały przyszły tydzień będzie w domu siedział:tak:. Trudno. Najważniejsze, żeby wykurował się do balu który jest 24. Strój kupiony, gęba mu się cieszy na sam widok stroju:-D, po domu lata prawie non stop z maską na głowie:-D. Oj byłby straszny płacz, gdyby nie mógł go założyć i się pokazać w przedszkolu.:sorry:

No i po szczepieniu :-p Lolo kłuty i pił nie płakał, Fifi chwile tylko. No to kwietnia z głowy :-) Uff
A u as na zmiane, snieg i sloce i jeszcze grad :szok:
Krolcia oby to nie szkarlatyna była!!! Jezeli to to, to lepiej zeby w lóżku siedział..To cholerstwo ma koszmarne skutki uboczne....Tzn. może miec..Mnie (na szczęscie) poszło tylko na zeby, mam zniszczona miagze i co bym nie robiła to sie psuja na potege...

dzieki jeszcze raz

gosia
kiedys jak mialam te problemu to mialam badany poziom prolaktyny i ok bylo wszystko pozniej czasu nie mialam na chodzenie po lekarzach z reszta teraz tez go nie mam a musze jeszcze wyjasnic moje omdlenia i bol po calym kregoslupie

sie zerwal wiater i posypalo troche... oby jutro tego nie bylo bonie pojade z malym nigdzie:no:

krolcia
jak ja bym chciala zeby jas byl juz taki duzy :-)

Bodzia no co Ty gadasz:szok:?! A przechodziłaś to mając już stałe zęby czy jeszcze mleczne? Matko ja tu świra dostaję na punkcie zębów u chłopaków. Chyba bym się pochlastała jak by coś się stało:szok:!

Missi jeszcze trochę poczekaj:-D. Daję Ci rok a dostaniesz takiego świra na punkcie Jasia, że zobaczysz! Ja cały czas uważam, że dzieci od 2 roku są najlepsze!!!:-D

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził :-p Madra kobietka powiedziała mi ostatnio, że nawet Bogu sie to ie udało, więc napewno nie uda sie to mnie, szarej myszce :-p

reklama
Do góry