reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Jeny co to za lekarka:szok:! Ewa!.
Sarka ja bym chyba na zawał zeszła:no:.
Zdrowia dla chorych oczywiście.

Wiecie co, byłam w sklepie wykorzystać te zniżkę na ciuchy. Wzięłam Matiemu 3 bluzki ale jaki rozmiar:szok:! 128:szok:! Na czterolatka:szok:! Oni powariowali chyba z tymi rozmiarami. 122 było na styk a chciałam, żeby do wiosny starczyły.

Mamolka, może powiedz jeszcze synkowi, żeby podszedł w razie czego do jakiejś pani z dzieckiem. Bo jak by sam stał, to się różni ludzie mogą przypałętać...:/ Oczywiście tfu tfu i oby nigdy do czegoś takiego nie doszło...

Odnośnie do Pulneo - Frulo wypił prosto z tego naparstka z miarką. Prawie mi wyrwał go z ręki. I jeszcze wylizał na koniec. Więc chyba mu smakowało :) Słodkie to i nie takie złe :)

sarka
dopiero przeczytalam ta historie dechy mam ale najwazniejsze ze sie znalazla mala zguba :)

w ogole jae jutro mieszkanie ogladac kolo placu grunwaldzkiego i co najwazniejsze 2 pokoje bez kaucji zwrotnej na 2 pietrze z balkonem kolo pasazu grunwaldzkiego tylko 1200 plus licznik za wode... mam nadzieje ze nie bedzie to jakas nora ponoc cieple zima wiec jeszcze raz prosze o kciuki :)

hej

ja właśnie wróciłam z zebrania. Jak ja to kocham:/// i oczywiscie kasy fuuuuul poszło i jeszcze pójdzie. Ale pani chociaż fajna się wydaje. Taka konkretna.

sarka szok!!! co za niekompetentna baba! Młody tez miał dzisiaj ciężki dość dzień. Cmoknij go od cioci Oli:)

krolcia oooo 128 to faktycznie już konkretny rozmiar! To on taki wyrośnięty, czy trefne rozmiary?

reklama
Nie wiem już sama, ale chyba rozmiary walnięte, bo niemożliwe, żeby taki rozmiar musiał nosić. No te 128 to trochę za duże ale 122 z kolei na styk. On szybko rośnie mi ostatnio i na pewno nie wystarczyły by wtedy do wiosny.

Do góry