reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
No i u nas jednak gardło czerwone.Dostała syrop ELOFEN i póki temperatura to siedzieć w domu..A jak jej spadło do 37.7 to już szaleje i krzyczy więc może gardełko nie boli tak bardzo. Domyślam się skąd taki problem- wczoraj mój szanowny włączył klimę w aucie do 15 stopni....a na zewnątrz 28...mówiłam zmniejsz, ale jemu było gorąco i efekt taki, że jego boli gardło no i Lenę. Ech no coż, faceci to przecież duże dzieci:)

Frulo zwariował. Najpierw spał 3 godziny, do 15.30, a potem zjadł to, co zostało po wczorajszym obiedzie, dzisiejszą porcję, wypił cały kubek wody i dobił się jeszcze owsianym ciasteczkiem...:/

A teraz łazi po pokoju i robi bajzel. Już wyrzucił wszystko ze swojego pudełka na zabawki, wyjął swoje ciuchy z najniższej szuflady w komodzie i powyrzucał zapasowe kosmetyki (typu szampon, płyn do kąpieli), które stają na dolnej półce w przesuwnej szafie...:/ Teraz dobiera się do Tatowego plecaka, który leży na kanapie. Chyba czas pójść na pole :/

hej,
rolcia - bardzo dobrze zrobiłaś!!! a co do rajstop - to chyba od dzis w
lidlu promocja - po 6,99

my wracamy do domu jutro jednak, ojej, pierwszy raz sami!!!! zawsze mama albo siostra z nami jechała... i teraz nie wiem - siadac z tyłu z dziećmi?? czy z przodu? pewnie z tyłu..
i taka długa droga przed nami:no:

Dzień dobry i niestety do widzenia :) Jutro wyjeżdżamy na weekend do zakopanego!! W końcu zasłużony odpoczynek... tylko czy z moim dzieckiem to napewno będzie odpoczynek??:/

Dziewczyny zapowiadają piekny weekend więc korzystajcie z pięknej pogody i bawcie się dobrze!!:)

Wiolcia bawcie sie dobrze;-)Na pewno wypad bedzie udany:tak:Czekamy na relacje po powrocie:tak:
Jeszcze raz wszystkiego naj Krzysiu na 9 miesiecy!!Duzy buziak!!
P.S Wiolcia sliczna fotka na suwaczku:tak:

Franus ja zauwazylam ze ty zawsze tak po jedzeniu szalejesz:-DEwa co ty mu dajesz?:-D

Agaj oby Lence szybko przeszlo.Dorosly sie meczy jak go gardlo boli a co mowic takie malenstwo:tak:

Asjaa jak my jestesmy w podrozy to ja zazwyczaj siedze z tylu z dziecmi no chyba ze Jas spi to przechodze do przodu zeby wesprzec meza:-DNo a jak ja prowadze a w tym czasie Jas sie zbudzi to hamowanie, zmiana kierowcy i ruszamy dalej:tak:

Właśnie Wiolcia wszystkiego dobrego dla Krzysia. ;)
Agaj zdrowka dla Leny i gratuluję nowego słówka. ;)
26-08 odbieram syneczkowy paszport i w końcu będziemy szykować się do wyjazdu na Litwę. ;))))))))))))))))))))))))))

Wszystkiego naj dla Krzysia.
Ja dłuższej podróży sobie nie wyobrażam teraz. Z tyłu z dwoma wielkimi fotelikami nie zmieszczę się ze swoim grubym dupskiem a inna opcja nie wchodzi w grę.

reklama
Hejka!
My dzisiaj na dworze trochę mimo upąłu posiedziałyśmy. W cieniu oczywiście. Nie ma co w domu siedzieć, bo jeszcze deszcze mogą powrócić.

Ja też z tyłu siedzę podczas podróży. Wolę cały czas kontrolować. Z resztą ona czasem się rozbudza i wtedy trzeba smokiem zapchać i śpi dalej.

Podróżującym - szczęśliwej podróży.
Chorującym - zdrówka. Agaj - na 15 stopni???? Toż to zamarznąć można.

Idę szykować kaszkę, bo się Potwór domaga łóżeczka.

Do góry