reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Powiem Wam, że beznadziejny dziś dzień. Ale o szczegółach chyba na zamkniętym...

Obronił się tylko wieczór - obejrzeliśmy właśnie z Mężem "Bękarty wojny" i żałuję, że zrobiliśmy to tak późno - genialny film :) Nie ma jak Tarantino :)

reklama
Witam;-)
Oczy dzis mam lekko opuchniete bo sobie wczoraj troszke poplakalam ale to juz chyby zmeczenie materialu:tak:
Dziewczyny u nas straszny upal tj ponad 30 st i zastanawiam sie czy w ogole wychodzic dzis z Jasiem na zewnatrz.Jak myslicie?
Gufi u nas waga 7080;-)Ale jak na razie zadnych badan Jasiowi nie robili:no:

witam dziewczyny. wczorajsza wizyte u alergologa traktuje jako dobry znak, lekarka stwietrdzila ze maly ma bardzo ladna skóre. powoli przechodzimy na mleko ha z żóltkiem mamy sie strzymac do konca roku i od przyszlego roku sprobowac wprowadzic bo po wysokim przetworzeniu jaj reakcji alergicznych nie ma ale po samym podaniu jaja wysypka na calym ciele. przy okazji zważyła małego i waży 8,7 kg

Witam.
Wczoraj dałam czadu ze spacerem. Przedreptaliśmy jakieś 8 km:tak:. Pod koniec myślałam, że nie podejdę pod dosyć stromą górę z wózkiem:szok:.

Nawściekałam się wczoraj w polo markecie. 4 kasy otwarte a ja musiałam iść do tej gdzie najwięcej ludzi stoi:wściekła/y:(wspólna ze stoiskiem na ciasto) dlaczego? Bo tak wąsko poustawiali przejścia, że się wózkiem nie mieściłam:szok::wściekła/y:!!! I to nie o jakiś kawałeczek ale o dobre 15 cm!!! Idiota jakiś to chyba robił! Spacerówką z ledwością bym się zmieściła o ile bym się w ogóle zmieściła!!!!:crazy::angry: Oczywiście nikt z kolejki nie widział i nie słyszał, ze stoję z małym dzieckiem:crazy:.

Asia no proszę! Jaś już 7 przekroczył. To ile przybrał od ostatniego ważenia?

Hello
Ja dzisiaj miałam iść zanieść siusiu Mikołajka i pobrać krewkę,ale miałam jeden woreczek na siusiu i hm... jak ściągnęłam pieluchę to oprócz siusiu była kupolina :/ Badania odkładamy na jutro lub poniedziałek.Jutro popołudniu prawdopodobnie jedziemy nad wodę i siedzimy tam do niedzieli (o ile kupimy przyczepę kempingową heh)
A dzisiaj mam się spotkać z koleżanką z którą nie widziałam się lata :-)

Rozglądałam się za rajstopkami w sklepach, ceny takich lepszych powalają:szok:. Wkurzyłam się:wściekła/y: i napisałam esa do tej dziewczyny, która mi nie oddała rajstopek, że ma je poszukać i mi oddać bo potrzebuję. Ciekawa jestem czy je w ogóle ma:dry:. Nic mnie nie obchodzi ja ich potrzebuję.

reklama
Do góry