reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie,
Krolcia no ciekawe co Ci odpisze....pewnie,że się potargały?:/ to powiedz, że chcesz kasę:) Teraz miałam kupować Lence rajstopy i skarpety bo deficyt, ale na szczęście bratowa wysłała wczoraj paczkę tych rzeczy po 2 letniej kuzynce więc sprawa załatwiona. A ceny też powalają, oczywiście tych lepszych, bo nie sztuka kupić za 5zł, które zaraz się zmechacą lub potargają:/

Ja wczoraj byłam na zakupach, tym razem coś dla siebie bo żywcem nie mam ubrań...2 bluzki i jedne spodnie- ot, cała moja szafa...I kupiłam 2 bluzki....Niestety już po wyprzedażach, poza tym Lenka nie pozwalała na zakupy...Wieczorem dostała temperatury, dostała IBUFEN (ale pluła nim i naciagało ja na wymioty...) i puściło, ale o 5.30 znowu 38.5...Dostała czopek, ale temperatura cały czas podwyższona...teraz śpi, ale 37.6. Smarując jej dziąsła wyczułam mega spuchnięte dziąsła z tyłu na dole, więc pewnie ząb, ale na wszelki idziemy o 14 do pediatry.
Pogoda super bo 23 stopnie, ale jutro już niestety ponad 30stopni...I my w taki upał wyjdziemy po 16ej dopiero.

Buziaki dla Was i miłego dnia!

reklama
Asia, ja w zasadzie wychodzę codziennie, niezależnie od temperatury. Jak jest bardzo gorąco, to wychodzę po 16.

Zmulona jakaś jestem dziś... Zaniedbałam ćwiczenia przez ostatnie dwa dni :/
Pucek w końcu zasnął, więc mam chwilę spokoju. Ale roboty nie ma, więc siedzę i się nudzę. Powinnam zacząć obrabiać zdjęcia na sobotni wieczór panieński - przyszła panna młoda będzie musiała odgadnąć, na którym zdjęciu jest jej narzeczony. A na fot. będą tylko małe części ciała - stopa, ucho, ramię itp. Tylko trzeba to jeszcze przygotować...

Asia, ja w zasadzie wychodzę codziennie, niezależnie od temperatury. Jak jest bardzo gorąco, to wychodzę po 16.

Zmulona jakaś jestem dziś... Zaniedbałam ćwiczenia przez ostatnie dwa dni :/
Pucek w końcu zasnął, więc mam chwilę spokoju. Ale roboty nie ma, więc siedzę i się nudzę. Powinnam zacząć obrabiać zdjęcia na sobotni wieczór panieński - przyszła panna młoda będzie musiała odgadnąć, na którym zdjęciu jest jej narzeczony. A na fot. będą tylko małe części ciała - stopa, ucho, ramię itp. Tylko trzeba to jeszcze przygotować...

no to jak masz chwilkę spokoju to proszę foto new fryzurki zrobić i pokazać nam :-)))))))))))))) ihihih

Zdjęcie będzie jutro, bo wczoraj w przypływie rozpaczy nie chciało mi się już głowy myć i mam takie o - związane gumką, żeby jakoś było ;)
Kompletuję zdjęcia na wieczór pan. Brakuje mi jeszcze Mężowskiego pępka i pleców ;) Chyba będzie trzeba sesję zrobić ;)

czytam czytam ale nie wiele z tego pamiętam

nie pracując miałam mało czasu teraz prawie wcale :(
Adaś czołga się na całego
na raczkowanie ma jeszcze za słabe rączki
więc ogólnie jest jeszcze mniej czasu

reklama
krolcia ja dzis malej kupilam wlidlu rajtki. po 7zl akurat do raczkowania wkolorze brazowym kupilam :D:D:D

asia u mnie tez 30stopni - rano poszlam z nia na 1,5h ipo owockachjeszcze na 2h ale wrocilam po za goraco bylo. po obiedzie tez pojdziemy na tropche :)

cwietka ja sie wlasnie zastanawialam jak Twoja mala ukruszyla zabka yyyhy

Do góry