reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Gufi ja bym nie ryzykowala, obie sliczne i slodkie to z pewnoscia nabywca by sie znalazl no i wtedy klops :D

Ja wlasnie wrocilam od lekarza, jest ok mam psikac woda morska i sciagac frida i obserwowac, na spacerki chodzic jak najbardziej by sie wietrzylo dziecie.

aa mialam wczesniej napisac
w poniedzialek wybieram sie na pierwsze zajecia zzzzzzzz

YouTube - Zumba Fitness - Caipirinha Music Video

hehe mam nadzieje ze nie umre z wycieczenia ale cos czuje ze to bedzie to co do mnie przemowi z takich zajec, muzyka mnie porywa niesamowicie, zobaczymy

Tunia, ja po zabiegu w listopadzie ubieglago roku, wiesz no po stracie dzidzi tez mialam strasznie mocna miesiaczke i podobna krew, jakby ktos ze mnie spuszczal, i tez byla ona dosyc dziwna ale jesli masz jakies watpliwosci to pytaj lekarza ja tam jestem za tym by zapytac o 100 razy za duzo niz o jeden za malo.

Widzialam w polskiej tv przypadek tego chlopca z biegunka... :O :(((

Ewa :O woooowww tylko tyle moge powiedziec na Twoje talenty cukiernicze :)

Missiis ja nie moge znalezc szydelka tu :O tylko takie drutki na zylce widzialam narazie, musze bardziej poszukac ale nie mam jak narazie, wiec opaska jeszcze nie zaczeta :) jak nie bede sie sprawdzala w tej roli albo spoczne tylko na opasce to chetnie bym kupila kiedys cos od Ciebie jakbys wystawiala i rozmiar bylby akurat :)

reklama
Salomii to nie miesiączka niestety, ja nie pisałam, że obfite krwawienie tylko, że jest i że ma kolor krwi tętniczej, dzwoniłam do gina, powiedział - tak jak myślałam - że jak nie mam bóli czy gorączki to na razie mam się nie martwić i że mam przyjść na umówioną wizytę we wtorek, chyba, że krwawienie się powtórzy i dojdą ww. objawy,

NIE NADROBIĘ BOŚCIE SIĘ ROZPISAŁY A MÓJ Adaś wyjec się zrobił trzy razy gorszy niż był czyli ogólnie już nic innego nie robi tylko płacze albo je albo śpi
nawet 1 minuty nie poleży :(

ale zaliczyliśmy pierwsze szczepienie dziś
nawet dobrze było bo poszłam przed czasem potuliłam nakarmiłam byłam pierwsza i Adaś mało płakał choć kłuli dwa razy i tylko ja bidniejsza w portfelu o 410 zł :)

Tunia ja wczesniej nie spojrzalam... Zuza ma dopiero miesiac i 3 tygodnie wiec to jeszcze polog Ci sie ciagnie :/ ja mialam strasznie dlugo juz nawet nie chcialam sie was pytac bo bym dola miala ale jeszcze drobne krwawienia mialam w 9 tyg!!! Po porodzie.. masakra. Jak lekarz Ci tak powiedzial to sie nie martw moze sie cos tam jeszcze nie oczyscilo.

dzieki dziewczyny za slowa otuchy :-)

Mala nawet niezle zniosla noc,miala 'goraczke' ale termoemtr nie wykazal zeby bylo 38 wiec nie podawalam jej nawet czopka :-)
Dzis nawet spala na rekach przy cycku, i nawet 30 minut spala odlozona do gniazda uwitego z cieplutkiego kocyka :tak: :szok:
Martwi mnie ten brak jej snu :-(
Ale zaczela sie czesciej samoupokajac (co wczesniej nie mialo miejsca) wkladajac piastke do buzi, albo przyklada piastke i lize sobie przy paluszkach heh

tunia Ci twoi tescie moze sa troche cofnieci umyslowo? za przeproszeniem. albo nieswiadomie pewne teksty rzucaja. Moze trzeba im kiedy dosadnie zwrocic uwage, ze oni nie sa pepkiem swiata. Wspolczucia,bo wiem jak to moze denerwowac.

Hej dziewczynki, dziś nie miałam czasu zajrzeć do Was i niestety nie nadrobię bo zaraz kąpiel.
Madzia po wczorajszym bólu brzuszka wieczornym i podaniu sabsimplexu jak pisałam spała ślicznie od 21 do 5 i znów od 5 do 8 więc pięknie. A rano niespodzianka i kolejna kupka zrobiona bez podania niczego, wyszło więc, że kupka na 4 dzień super.
Dziś byłyśmy na spacerku 2 godz. padał deszcz ale taki całkiem niezły więc się nieźle spacerowało. Julci niespodziankę zrobiłam i kupiłam jej grę komputerową Scooby Doo (ulubiona bajka) i nareszcie udało sie dobrą grę wybrać i sobie grałyśmy razem.
Teraz Jula pojechała nocować u dziadków cała szczęśliwa.
Uwaga dziewczyny zima wraca, Gdynia już zasypana.

Ostatnia edycja:
podalam malej pierwsza dawke tedo debridatu i wiecie ze spi!!!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa spina sie jeszcze czasem, ale jest spokojniejsza ja to widze.
troche plakala jeszcze wczesnije, ale teraz hyba zadzialal ten lek, bo i pierdziala niezle a teraz spi mi na klacie. Boje sie ja odlozyc trpche yhy ale i tak jestem szczesliwa ze dziecko mi spi w koncu!

a zimy sie boje, bo juz tak fajnie na chdnikach bez sniegu bylo grrrrr.

a w poniedzialek walnetynki, planujecie cos romatycznego?

ja sie zdrzemnelam po powrocie meza 1,5 godz. i teraz wogole mi sie nie chce spac. zreszta Alicja lezy w lozeczku, gada z malpka i ani mysli spac. caly dzien najdluzej spala chyba 40 min - nie wiem jak jeszcze ma sile ...

ja tez chyba poprosze lekarke o recepte na debridat jak bede na szczepieniu w przyszlym tygodniu

Walentynki ... moj maz jedzie za Warszawe i wroci do domu pewnie wieczorem. jak mi sie uda, to zrobie jakas fajna kolacje. no i kupuje jak zwykle jakas kartke z zyczeniami ;)

reklama
czesc dziewczyny, nie pisałam daaaaawno, ale kolki i brak spania małego w dzień mnie wykańczaja, na kolki nie pomaga nic nawet słynny sab simplex, ewentualnie włączona suszarka do włosów i wtedy nawet z godzinke prześpi. za to w nocy śpi pięknie, calutka noc przespana, z 1 czasem 2 pobudki na mleczko i spowrotem spi...

Do góry