reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ale mam problem z tym debridatem.'
lekarka mi nie napisala przez ile dni mam podawac dawke 2 razy dziennie. tylko mi strzalke zrobila zeby przejsc na dawke 3x dziennie, ale nie napisala po ilu dniach yhy

reklama
Witam:-)
Ja nie wiem co sie dzieje z Jasiem ale jak lezy plasko na plecach to non stop steka, placze i kreci glowa, nie wiem co robic.Cala noc tak stekal i do tego przebudza sie co chwila z placzem.

Ewa snilas mi sie:-D a wiesz co robilas? Gotowalas:-DPieklas jakies pyszne pasztety:-DChyba za duzo piszesz o gotowaniu i taki tego skutek:-D

Mam pytanie, bo dzis w nocy zaczelam znowu krwawic a przestalam dwa tyg temu.Do tego to jest piaty dzien brania tabletek i czy to jest mozliwe by dostac @ podczas brania tabletek??

Dzis w planie generalne sprzatanie lazienki i pranie poscieli:tak:Ale czy Jas mi pozwoli to zobaczymy:-)

Milego dnia;-)

asia mocno krwawisz? bo ja krwawilam równe 6 tygodni!! po czym kilka dni spokoju i znowu było plamienie... ale to się okazalo, że jeszcze po porodzie. z tym, ze to było już leciutkie krwawienie. tak, że salomii z długim krwawieniem nie byłaś sama :-D

a ja mam pytanko o chrzciny - kto odpala świecę - ojciec czy chrzestny?? bo każdy mi inaczej mówi, a wczoraj na naukach ksiądz nie wspominał o tym i zapomniałam zapytać :/
no nic - trzymajcie kciuki, żeby ten mój maly krzykacz dzisiaj w kościele nie zagluszył księdza :-D teraz sobie jeszcze slodko śpi ten mój bobas a ja nie wiem nadal w co się ubrać na te chrzciny hehe muszę chyba wszystko zaraz wyrzucić z szafy i coś się wybierze :-D

Hejka.
U nas nadal chorobowo:-(. Ja masakra, plus taki, że nie zmienia się w nic gorszego u bąbelka. Cały czas jest to tylko zwiększona ilość wydzieliny z noska, bo katarem tego nie można nazwać:no:.
Słoneczko świeci pełną gębą:-D! Aż mi się wcześniej wstać chciało!!!:-)

Ja się zastanawiałam na walentynki nad kupnem "dowodu miłości":tak:, ale po ostatnich akcjach w domu z chorobami zapomniałam na czas zamówić:zawstydzona/y:. Może do kina się wybierzemy, bo M dostał urlop i będzie w domku trzy dni dłużej:happy2:.
Miłego dnia.

Świecę u nas odpala chrzestny.

podalam malej pierwsza dawke tedo debridatu i wiecie ze spi!!!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa spina sie jeszcze czasem, ale jest spokojniejsza ja to widze.
troche plakala jeszcze wczesnije, ale teraz hyba zadzialal ten lek, bo i pierdziala niezle a teraz spi mi na klacie. Boje sie ja odlozyc trpche yhy ale i tak jestem szczesliwa ze dziecko mi spi w koncu!
u nas niestety sie nie sprawdzil ale ciesze sie ze u Ciebie zaskutkował

Jak ja lubie weekendy :)))) moge sie polenic rano, bo maz jest w domku :D

u nas dzis piekne slonce, ale -5 st. i bardzo mocny wiatr. jak sie troche ociepli, to wyjde z mala. Ninka zostaje w domu, bo sie boje ja targac na taka pogode.

zycze milego dzionka!

reklama
Witam:)
u nas też bardzo słonecznie...ale mi wcale nie wesoło, raz że moje chłopaki już są w drodze (jada w góry na narty) a dwa mała ...ma katar:( w sumie to nie wiem, bo doświadczenia z katarem u takich maluszków nie mam - zaczęło się w nocy, co chwile charczała furczała, z nosa nic nie leci, pare gilków widocznych i takich co frida wyciągnełam no i cały czas tak jej tam furczy gdzies w górze w nosku. Zakraplam jej sola fiz. i psiknełam Nasivin soft ale jest napisane że od skończonego 3 mies. zycia więc nie wiem czy mozna??? no ale co mozna???? dziewczyny co macie katarki za soboa co podawaliście maluchom???? jak jej mogę pomóc??? Będę wdzięczna za pomoc bo do lekarza dopiero w poniedziałek o ile się w ogóle dostanę:/

Ostatnia edycja:
Do góry