reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej babole!

joamar strasznie to dziwne. Ja jak pojechała z ciśnieniem to od razu bez szmerania mnie przyjęli, chociaż kilka razy pytałam czy to konieczne bo ja nie chcę. Przecież wysokie ciśnienie w ciąży i do tego skaczące jest bardzo niebezpieczne

olkale cudna córcia! Ta maść też mam. Smaruję na zmianę nią i bepanthenem. Faktycznie jest lepiej. W jej składzie jest 100% lanoliny.

ewwe super, że już jesteś! Borysek super. Oczka ma chyba Twoje -taaaakie duże:) i jak błogo śpi. Masz rację, że pusty brzuch jest do bani:(((

reklama
Olcia dlatego taka zdziwiona byłam reakcją tego lekarz, dosłownie rozłożył mnie na łopatki.
Olkale i Ewwe super dzieciaczki śliczności takie:-)

joamar, no zgroza co za lekarz!!! jak mi wysokie ciśnienia wyskoczyły na wizycie u ginekologa, to ten nawet nie pozwolił mi do domu pójść torbę spakować, tylko kazał, żeby mąż sam spakował i tu przywiózł i do szpitala od razu:no:
bodzinko trzymaj się tam ciepło!!

Hej oczywiście wpadam tylko na chwilkę:)

Dziękuję kochane dziewczynki za gratulacje:):)
Malutki jest tak kochany że aż mi dech w piersiach zapiera:) nie płacze w ogóle, ostatnio wczoraj płakał, jak nie mógł złapać za cyca:) w nocy nawet razu jak się na papu budził:) Jest uroczy, a ja jestem zakochana mamusia:):)
Jesteśmy już w domu, małemu spadło 200 gr, ale wczoraj ważył 2300 i waga poszła juz w górę więc się cieszymy, ale jest taki maleńki....
Cc zrobili mi o 23 kiedy skurcze miałam już co pięc minut i kiedy myslałam że wydrapię oczy każdej jednej położnej która wchodziła do mnie sale porodową, - ale tak późno mnie pokroili bo mieli " ważniejsze " cięcia, a samo cc.... nie polecam:)

ale mnie zaskoczyły te wody, że odeszły, dziewczyny... nie wierzyłam w to co się dzieje.... płakałam ze strachu, ze szczęścia...

nie zdążę Was pewnie nadrobić w najbliższym czasie, ale obiecuję pojawić się na bb, w miarę możliwości:)

Myślałam w ogóle że więcej nas się rozpakowało podczas mojej nieobecności...

A to mój syneczek:D

Zobacz załącznik 304812Zobacz załącznik 304813Zobacz załącznik 304814

Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie, i życzymy bezbolesnych rozwiązań pod naszą nieobecność...

PS pusty brzuch jest beznadziejny:)

Mały jest cudny!!!!!!
niezły model z niego :-D:-D:-D:-D
jeszcze raz gratuluję!!!

Joamar koszmar jakiś!!!!!!!!!!!!!!! No mnie wlasnie bałwan wkurzył nieziemsko na wizycie...brzuch boli...............To chyba tylko u nas pacjent to zło konieczne...
A w tym szpitalu kobieta to zywy inkubator!!!!

Ale się wyrzyłam:-)

Jak dla mnie to całkiem spokojnie opisałaś całą sytuację. NA Twoim miejscu, to chyba bym ich tam zjadła. Ale wiem też, że w sytuacji kiedy martwimy się w zasadzie o dziecko, a nie o siebie, trudno pokazać "pazur". Obserwuj się i w razie czego znowu do szpitala, ale teraz to niech coś zrobią. Albo umów się ze swoim lekarzem na szybszą wizytę.

Ewwe, Olkale śliczne maleństwa. Zielonooki potwór zazdrość chyba mnie pożre w całości ;-)

Bodzinka biedactwo, nie wiem nawet co Ci napisać. Trudno coś poradzić w tej sytuacji. &&&&&&&& za to, żeby sytuacja wyjasniła się jak najszybciej.

Sunnflower jeszcze ja jestem na forum i raczej tez nigdzie się nie wybieram na razie. Chociaż tak się dzieciaki znowu posypały, że zastanawiam się, która następna. Może jednak Ty?

reklama
Brak slow do tych niektorych lekarzy.Naprawde ja tez mam czesto wrazenie ze laske(nie mam polskich liter:-D) robia albo sa zli ze przyjmuja pacjenta:sorry:
Sun ja tez jeszcze jestem;-)I jakos ostatnio mam wrazenie ze przenosze te ciaze:eek:
Ewwe Borysek jest przeuroczy i nie dziwie ci sie ze jestes tak zakochana:tak:
Sarka milej i owocnej nauki wam zycze:-D
A ja juz uciekam molestowac meza.Moze cos przyspieszymy:-DDobranoc grudnioweczki;-)

Do góry