reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
:-D:-Dnie na pewno nie!!! jest nas sporo z terminem na koniec grudnia;-);-) cierpliwości, widocznie jeszcze Zuza zbiera siły:tak:

:-D:-D:-D

Ja chcę być jak najdłużej w dwupaku, w nowym mieszkanku jeszcze został pokój do pomalowania no i łóżeczko do skręcenia. Nie skręcamy żeby się nie kurzyło :-(
olkale, ewwe śliczne te Wasze dzieciaczki :tak:

Margaryt może lepiej skręcić, bo takie nowe ma specyficzny zapach i trochę czasu mija zanim on wywietrzeje. Lepiej maluszka nie narażać na takie atrakcje, tym bardziej, że zmysł węchu jest u noworodków dobrze rozwinięty

Margaryt może lepiej skręcić, bo takie nowe ma specyficzny zapach i trochę czasu mija zanim on wywietrzeje. Lepiej maluszka nie narażać na takie atrakcje, tym bardziej, że zmysł węchu jest u noworodków dobrze rozwinięty

zgadzam się :) jak się trochę zakurzy to trudno to idzie wytrzeć, ale wywietrzeć trochę musi...

Poza tym takie łóżeczko super nadaje się na schowek na rzeczy dziecięce ;) U nas przed skręceniem walały się po szafach i pudłach, a teraz ładnie wszystko leży w łóżeczku, torby spakowane do szpitala pod łóżeczkiem - wszystko w jednym miejscu :)

no na pewno trzeba przewietrzyc lozeczko i materacyk. a poza tym bez przesady z tym kurzem - przeciez jak maluszek bedzie w domu, to nie bedziemy codziennie myc lozeczka i na pewno tez sie bedzie kurzyc.

u nas snieg pada rowno calutki dzien :szok: ciekawe ile cm bedzie jutro rano ...

milej nocki!!!

Witam dziewczyny.
U nas to chyba jedyne miejsce w Polsce, w którym nie padało:no:!!! No padało wczoraj i napadało aż 1cm śniegu:dry:, wiatr zmiótł to na jedną stronę:dry:!!!! A tak chciałam, żeby się ładnie jaśniej zrobiło na dworzu:-(. Spojenie nie daje mi żyć:no:, z trudem się poruszam:sad:, myślałam, że chociaż widok z okna mi to trochę zrekompensuje, a tu d..a.

Boli... ja już chcę końca...:hmm:

reklama
W Krakowie z kolei biało niesamowicie :) Chyba ten śnieg dobrze na mnie działa, bo w ogóle nie wstawałam dziś w nocy - ani siku, ani kaszleć, ani dmuchać nosa :) Sukces.

Strasznie mnie tylko boli prawy bok pod żebrami. Zastanawiam się, czy to od kaszlu, czy Młody mnie tak skopał ;) Lepiej się już czuję, ale ucho mi się zatyka coraz mocniej. Słyszę siebie dwa razy głośniej. Już mnie to denerwuje... A nie mam siły iść do laryngologa na odetkanie. Ostatecznie podskoczę do niego jakoś z sali poporodowej ;)

Dziś leniwy dzień, bo zlecenie oddane, a kolejne (do zrobienia do końca tygodnia) Mąż dopiero przywiezie, więc zajmę się za nie dopiero jutro. A potem to już może wolne sobie zrobię do porodu. Zobaczymy...

Do góry