reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
heh Ewwe :))))) no jaki sloooodziak :))))))) na ostatnim zdjeciu usmiecha sie jak TY :D:p cudny jest i strasznie kruszynkunkowaty :) z pewnoscia latasz w powietrzu z uniesien, ja sama jak pomysle ze juz niedlugo to jakbym sie nacpala :O

a robili cos w zwiazku z paciorkiem?

zagladaj do nas jak najczesciej i oby nie bolaly Cie cycorki a bole po cesarce zniknely :)

a wogole to my grudniowki jestesmy hehe a juz mamy mnostwo dzieci wypakowanych:)

Salomii podali mi na paciorka 3 dawki antybiotyku dożylnie przed cc. a potem zrobili małemu badania i jest ok.
Co do cyców, bolały wczoraj aż płakałam z bólu, miałam nawał ( polecam okłądy z zimnych liści kapusty porozbijanych tłuczkiem, żeby były "soczyste" )
a ból po cc.... mam nadzieje że może jutro będę się juz w stanie samam podnieść z łózka bez używania rąk najbliższych:) choć dziś już jest super:)czas leczy rany jednak heh:)

Ja nie widzę podobieństwa żadnego ze mną hehe, ale za to wydaje mi się strasznie do męża podobny:)

W sumie to niech Wasze dzieciaczki siedzą jak najdłużej w brzuszkach, żebyście się nie musiały martwić że są takie malutkie jak mój.

kurcze i dzisiaj też się posypało i jutro planowane cc - właśnie jak męzowi powiedziałąm że kolejna rozpakowana - to zapytała czy tylko ja zostałam na tym forum... no właśnie chyba się na to zanosi ;)
ewwe - cudny!!!!

Ewwe - śliczny jest Twój Borysek, choć teraz malutki, nim się obejrzysz wyrośnie z tych ubranek, a Ty będziesz gnała do sklepu po większe ;-)
Wracaj do zdrowia szybko - jeszcze kilka dni i przestaniesz odczuwać ból, zobaczysz ;-)

Olkale - córeczka prześliczna, dawaj więcej fotek!! Mój Cypriano się zainteresował :-D

kurcze i dzisiaj też się posypało i jutro planowane cc - właśnie jak męzowi powiedziałąm że kolejna rozpakowana - to zapytała czy tylko ja zostałam na tym forum... no właśnie chyba się na to zanosi ;)
ewwe - cudny!!!!
:-D:-Dnie na pewno nie!!! jest nas sporo z terminem na koniec grudnia;-);-) cierpliwości, widocznie jeszcze Zuza zbiera siły:tak:

Olkale - córeczka prześliczna, dawaj więcej fotek!! Mój Cypriano się zainteresował :-D
:-D:-D:-D

czuje się jakbym miała się zaraz rozpuknąć jak wróbel po zjedzeniu ryżu - chyba za dużo na obiad zjadłam czy coś...
No mam nadzieję sarka że chociaż we dwie zostaniemy ;)

Sun - spokojnie, ja też jeszcze jestem i na razie nigdzie się nie wybieram, bo przyszła kryska na matyska...(co za durne powiedzenie...). Jestem zasmarkana a gardło mi zaraz odpadnie. No i stan podgorączkowy. Nie dałabym rady urodzić naturalnie teraz a pociąć się nie dam heheheh (no chyba że dam...).

Ja właśnie wróciłam z IP, tak mnie zdenerwowali, że nie wyraziłam zgody na hospitalizację i chyba dobrze zrobiłam. Poszłam na izbę przez to moje ciśnienie bo 145 od soboty nie było dla mnie niczym fajnym a już podchodzące do 159 rozwalały mnie na łopatki, pojechałam więc, ale już Pani w okienku z miną wielce obrażonej mnie rozwaliła. Zmierzyła mi ciśnienie 156/89 przyszedł lekarz powiedział, że mam iśc do lekarza prowadzącego i z miną łaskawca tylko, żeby mnie na KTG podłączyła pielęgniarka. Chyba się rozmyślił bo po KTG znów mi zmierzył i miałam 165 mimo, że myślałam że jest już ok. Zobaczył moje obrzęki i powiedział, że powinien mnie położyć na obserwację ale z taką miną jakbym mu krzywdę wyrządziła, umówiliśmy się więc że będę mierzyła ciśnienie i jak niższe będzie 100 lub ponad to wtedy na IP natychmiast. No ale makabra zrozumiałabym gdybym tam wpadła i okazało się że mam jakieś schizy. No nie wiem przepraszam lekarzy że żyję.
Ale się wyrzyłam:-)

ja tez przez najblizsze 2-3 tygodnie nigdzie sie nie wybieram :-)

joamar
- wspolczuje wizyty w szpitalu. to jest mega wkurzajace - czlowiek placi cale zycie zwodowe te cholerne skladki, a jak przychodzi co do czego, to laske Ci robia :wściekła/y: a wybierasz sie do swojego gina?

ewwe - Borys jest CUDNY!!! i rzeczywiscie malusienki :tak:

reklama
Gufi szczerze to jeszcze zobaczę jak będzie nadal skakać ciśnienie mimo tabletek to tak ale jak będzie ok to nie widzę potrzeby bo mam wizytę umówioną na 09.12 i na ten termin poczekam, no jeszcze zależy też od paciorkowca będzie czy nie będzie oto jest pytanie.

Do góry