reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej :-)
z tą glukozą to widze nie tylko ja mam problem :-) ale poprostu z dnia na dzien czuje sie coraz bardziej ociężała :-p
tak czytam o waszych problemach finansowych .... i..... co ja mam powiedziec :-) dziecko w drodze ... dwoje dorastających ... a ja sama , bez pracy :-) wiec nie zalamujcie sie dziewczyny .... zawsze moze byc gorzej :-)

reklama
czesc babeczki.
ja już po spacerku - dobrze, że słonko świeci to nie jest za zimno.
co do żelaza to ja łykam cały czas a wyniki mam średnie więc różnie bywa.
infekcji na szczęście jeszcze żadnej nie miałam no i z basenu zrezygnować nie umiem - zbyt duża ulga dla mojego obolałego kręgosłupa :)

a tak w ogóle to postanowiłam - lecę w niedzielę do mężulka!!! nie wytrzymałabym chyba. co prawda wizyta przez to odbędzie się 2 tygodnie później ale sam lekarz dał mi zezwolenie patrząc na wyniki więc skorzystam. nie ukrywam, że trochę się obawiam ale mam nadzieję, że będzie ok. oczywiście cała rodzinka mi marudzi, że po co, że mogę zaszkodzić, ze powinnam zrezygnować... ale nikt nie patrzy na to, że jak jestem z mężem to jestem dużo spokojniejsza i to chyba ma lepszy wpływ na dzidziolka. tylko on mnie pod tym względem bardzo wspiera. nie wiem tylko czy lecieć na tą Majorkę - bardzo bardzo chcę ale boję się już tylu lotów hehe jejku i byle do października. potem jak mąż już do mnie wróci na dobre to już nigdy więcej żadnej rozłąki - na szczęście.

Kurcze, tyle mam roboty, a łażę po Allegro i po forum i nic nie ruszyłam... Jeszcze będę płakać, jak mi te zlecenia przepadną. Idę coś zjeść i biorę się do roboty, bo będzie źle...

dziewczyny mam problem wczoraj zaczelo mnie drapac gardlo a dzis dostalam katar jakie leki moge przyjąć? czy jest mozliwosc ze dostane bialko w moczu??? gorączki niemam

monia:) na gardło woda z solą do płukania ze dwa razy dziennie a na katarek mleko z ząbkiem czosnku i miodem raz dziennie wystarczy:)

Martyna100:) widzę że mój Borysek ma imiennika:D Fajnie:-D

Ostatnia edycja:
Mam dziewczynki wieści od Wiolci,

czują się z Krzysiem lepiej, skurcze ( odpukać w niemalowane ) uspokoiły się troszkę,Wiolcia i Krzyś przesyłają serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowych dwupaków:D

Suuuper !! :D

Hej :-)
z tą glukozą to widze nie tylko ja mam problem :-) ale poprostu z dnia na dzien czuje sie coraz bardziej ociężała :-p
tak czytam o waszych problemach finansowych .... i..... co ja mam powiedziec :-) dziecko w drodze ... dwoje dorastających ... a ja sama , bez pracy :-) wiec nie zalamujcie sie dziewczyny .... zawsze moze byc gorzej :-)
Margolcia ale mam nadzieje ze "tatus" dzieci ci pomaga finansowo?????????
Martynka masz racje-wszystko si ejakos ułoży... Tunia nie łam sie... Teraz masz czas na odpoczynek... szykowanie sie do slubu-kiedy bys to robila jakbys byla robotą zawalona??? Jeszcze sie napracujesz zobaczysz i bedziesz wspominala jak milo bylo miec tyle czasu na BB :D Korzystaj z chwili dla siebie
Gosia to uwazaj na siebie i ciesz sie wspolnymi chwilami z mezulkiem... Na Majorke to aj bym sie juz nie porywała... ale zrobicie jak uważacie...
ewa sio do roboty;)

Yvona ojciec chlopcow nie placil nigdy , dostaje alimeny i zasilek rodzinny :-)
ojciec tego dziecka jak narazie wywiązuje sie i płaci mi 300 funtow miesiecznie :-)

Piszę również tutaj, żeby potrzebującym nie umknęło. W carefourze w Bydgoszczy, wszystkie ciuchy po 29zł/kg. Dla kobiet, mężczyzn, dzieci i niemowląt. W dziecięcych widziałam nawet kombinezony:szok::tak:! Pełno oryginalnych disneya i nie tylko, śpioszków, pajacyków, body, innych firm maleńkie dresiki kurteczki itd. Zajrzyjcie w Waszych miastach, może też coś takiego jest!

Dla przykładu: za body z puchatkiem zapłaciłam niecałe 1,50zł!:szok:
Za śpioszki 1,60 zł!:szok:

reklama
No więc dziewczyny, przypomnialam sobie o znajomej, która jest lekarką. Sama mi poleciła Macmiror i przepisała mi całe opakowanie :) Pierwsza tabletka już zaaplikowana, a mi na sercu lepiej, przynajmniej wiem, że coś tam już się dobrego zaczyna dziać :)

Do góry