reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewwe powodzonka!!!!!!!!!&&&&&&&& i uwazaj z dźwiganiem, ja do dziś zbieram "po głowie" za swoja głupotę...

reklama
Mam dziewczynki wieści od Wiolci,

czują się z Krzysiem lepiej, skurcze ( odpukać w niemalowane ) uspokoiły się troszkę,Wiolcia i Krzyś przesyłają serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowych dwupaków:D

Suuuper !! :D

No to super :),pozdrowionka dla Wiolci :)
missiiss1301 nie przejmuj się kochana tym palantem i nie denerwuj,skoro woli mieć studentów to niech sobie ma,oby później tego nie żałował kretyn o!

Fajne te mieszkanka,to co my mieszkamy to masakra,ale i tak zadowolona jestem bo nie płacimy za wynajem tylko sam czynsz,fundusz remontowy gaz i media i finito,bo to lokum babci mena :) Ale pomarzyć sobie można o luksusikach małych :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss nie denerwuj sie...szkoda na ch**a Twoich nerwów. niech spieprza, tak się do ciężarnej odnosić....eeee na pewno czeka na Was jakieś super mieszkanie, i stąd takie kłody.... żebyście na to właściwe trafili... swoją drogą chciałabyś mieć do czynienia co miesiąc z takim burakiem?? Ja nie koniecznie.... Głowa do góry:) będzie dobrze zobaczysz:):)

Martyna ja też nie znam żadnego Boryska oprócz tego co go wymieniłaś oczywiście i to imię jako jedno z niewielu nie kojarzyłąo mi się ze znajomymi których nie lubię, albo znajomymi którrzy mieli pecha itp itd:) neutralne jak dla mnie i śliczne imię dla chłopczyka:)

Dzięki dziewczyny za skopanie tyłka:) zakupy zróbione, ledwo doniesione... sarkę wczoraj opierniczyłam a samej mi się dziś nazbierało z 10 kg.... :)

AAA!!! i kciuki poprosimy z Boryskiem, wizytujemy się dzisiaj:):) i mam taką ogromną nadzieję na 3d...... echhhh trzyamjcie kciuki:)

Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-). A imię Borys kojarzy mi się z bohaterem serialu "Na wspólnej":tak:. Piękny zresztą:rolleyes:!!! Facet idealnie w moim guście!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ewwe&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete :)

dzieki dziewczyny. ja sie nie napalam bo w sumie szkod ami miesiecznego biletu meza na pociagu i tych 300zl co za niego dalismy wiec wolalabym sie wyprowadzic naprawde w pazdzierniku. no mam plusy i minusy teraz wyprowadzki a poznije.
sarka te mieszkania super sa ale za drogie zobacz ze do kazdego 1400-1500 dochodza liczniki i oplata od zarzadcy czyli czynsz ok 250 zl wiec nie stac mnie na zadne z tych mieszkan. a i napewno nei od posrednika bo ja posrednikowi nie bede jeszcze kasy dodatkowej placic. mamy swoje wymagania: musi byc balkon, bez tapet wiadomo z emoje psy by juz sie za nie zabraly, musi byc centralne ogrzewanie, 2 pokoje, kuchnia i lazienka. jedno za tysiak plus liczniki kolo nosa nam przeslzo doslownie bo bylo cudne zdjecia wszystkiego byly i okien nawet i w szokubylam ze takie tanie ale sie spoznilam o 2 h niestety. cale umeblowane bylo i w ogole. a no i jeszcz etaki wymog mam ze jak bez windy to gora 2 pietro bo janie wejde bo mi po schodach nie wolno chodzic a pozniej z wozkiem tez nie bede zaiwaniala na gore.
szukalam na roznych stronach na allegro na ofertach net na tym co ty znalazlas jest mnustwo stron ale duzo jest z posrednikami. mam jedno strone ktora jest swietna i tam co godzina na bierzaco sie nowe oferty pojawiaja wiec przy niej zostaje bo na innych nic nie ma co mnie interesuje :)
jeszcze mnie n ikt z domu nie wygania wiec sie nie martwie . ;)
tylko ten dziad mi cisnienie podniosl

Martyna - gdzieś czytałam o jednym - ponoc skutecznym sposobie na zgagę, ale nie próbowałam, więc nie wiem ile w tym prawdy. Chodzi o.... spermę :laugh2: To nie żart - zresztą z biochemicznego pukntu widzenia jest bogata w białko, co by się zgadzało:tak:
Trzeba zrobic mężowi/chłopakowi loda - ale takiego z połykaniem ;-) Sposób podobno skuteczny i z pewnością spodoba się partnerowi:-)

o masakra dobrze ze zgagi nie mam :p chyba bym sie spawiowala bo ja raczejnie polykajaca jestem a jak mnie teraz muli to juz calkiem paw na bank by szedl haha:p ale szczescie z mnie nie pali choc maz pewnie by sie ucieszyl :p oczywiscie nie z pawia hahahaha

reklama
ja sie melduje - znowu dzis caly dzien na nogach :baffled: od rana mialam wizyte u kardiologa - ekg a normie, osluchowa jest lekka arytmia i w zwiazku z tym mam skierowanie na echo serca we wtorek, bo kardiolog chce zobaczyc, czy to rzezcywsicie wypadanie platka mitralnego jak kiedys zdiagnozowano. na razie mam lykac magnez i sie nie przejmowac :tak: wiec glukoze odlozylam na wtorek - przynajmniej dwa razy nie bede musiala jezdzic.

bylam dzis w lumpku, ale nic nie kupilam. wogole z kasa u nas w tym miesiacu kiepsko - juz nieplanowane 500 zl poszlo na naprawe samochodu i kolejne 500 zl na fotelik dla Ninki ... ja juz nie wem co sie dzieje z ta kasa. maluszek musi poczekac na swoja kolej ;-)

Do góry