a co do stanikow to ja nie szaleje, kupilam najtansze bawelniane na okres ciazy a jak bede karmic to pewnie kupie ze 2-3 do karmienia a tak w domku to ja zawsze staralam sie bez stanika chodzic, niech sobie te brodawki poodychaja troche powietrzem, a stanik do karmienia to ja zakladalam jak gdzies wychodzilam albo ktos nas odwiedzal co by nie zasuwac z balonami na wierzchu
reklama
mamolka
Fanka BB :)
dobry wieczór
Szczerze jestem nieznośna- warczę na męża on na mnie... tragedia. Dziś 2 razy ryczałam: popołudniu ryczałam w stylu:" jak ja nienawidzę tego mieszkania i tego ciągłego syfu " i popołudniu gdy nie mogłam wsadzić naleśników z serem z obiadu do lodówki bo cała w browarach ( Dziś byliśmy na jakiś targach i tam mąż poszalał przy stoisku z piwem pasteryzowanym)..tak się wkurzyłam że stłukłam niechcący jedną butelkę a resztę wylałam...
jezu co się ze mną dzieje
Szczerze jestem nieznośna- warczę na męża on na mnie... tragedia. Dziś 2 razy ryczałam: popołudniu ryczałam w stylu:" jak ja nienawidzę tego mieszkania i tego ciągłego syfu " i popołudniu gdy nie mogłam wsadzić naleśników z serem z obiadu do lodówki bo cała w browarach ( Dziś byliśmy na jakiś targach i tam mąż poszalał przy stoisku z piwem pasteryzowanym)..tak się wkurzyłam że stłukłam niechcący jedną butelkę a resztę wylałam...
jezu co się ze mną dzieje
Witam,
jestem studentką Wydziału Psychologii UW i chciałam zwrócić się z serdeczną prośbą do wszystkich Pań spodziewających się dziecka o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy myśli i uczuć, jakie towarzyszą kobietom w ciąży, jest niedługa i, mam nadzieję, przyjemna
Przyszłe mamy, które chciałyby mi pomóc, bardzo proszę o kontakt pod adresem magisterska@interia.eu - prześlę wówczas ankietę.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość za wtrącenie się do wątku. I oczywiście zapraszam do kontaktu, każde zgłoszenie jest dla mnie nieocenioną pomocą
jestem studentką Wydziału Psychologii UW i chciałam zwrócić się z serdeczną prośbą do wszystkich Pań spodziewających się dziecka o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy myśli i uczuć, jakie towarzyszą kobietom w ciąży, jest niedługa i, mam nadzieję, przyjemna
Przyszłe mamy, które chciałyby mi pomóc, bardzo proszę o kontakt pod adresem magisterska@interia.eu - prześlę wówczas ankietę.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość za wtrącenie się do wątku. I oczywiście zapraszam do kontaktu, każde zgłoszenie jest dla mnie nieocenioną pomocą
mamolka
Fanka BB :)
pati trzymam kciuki !
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
sprawdziłam, i to jest seria mamabel
wrzucam kilka linków:
Triumph Mamabel Micro Stretch N - ten nie jest typowo do karmienia, ale jest elastyczny i bardzo wygodny
Biustonosz Mamabel Micro - Mamabel Micr : Triumph International - - a ten już do karmienia
ja mialam ten pierwszy tylko nie triumpha i wlasnie bez tych "klapek" do karmienia. ale masz racje, ze ten z klapkami wyglada rownie komfortowo musze przymierzyc.
sarka
trójkowa mama
Witam niedzielnie
ja zaraz zmykam do rodziców, maja ogród więc sie powyleguję na słonku
Od rana miałam zapierdziel bo pies mi sie zlał u dziecka na łóżko:####... musiałm prac materac, kołdrę, posciel, noż wkurzyła mnie gadzina:!
jeszcze piekę ciasto z truskawkami,chcę zabrac do rodziców.
Całe szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare kiecki bo u nas gorąco od wczoraj)
Miłej niedzieli Wam zyczę!!!!!! :*
ja zaraz zmykam do rodziców, maja ogród więc sie powyleguję na słonku
Od rana miałam zapierdziel bo pies mi sie zlał u dziecka na łóżko:####... musiałm prac materac, kołdrę, posciel, noż wkurzyła mnie gadzina:!
jeszcze piekę ciasto z truskawkami,chcę zabrac do rodziców.
Całe szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare kiecki bo u nas gorąco od wczoraj)
Miłej niedzieli Wam zyczę!!!!!! :*
Antylopka
Potrojna mamuska
cześć dziewczyny
my dziś po śniadanku wybraliśmy się do Luwru, ale po 2 godzinach się zmylismy, bo tak duszno, że trudno wytrzymać. Stwierdziliśmy, że mamy tak blisko, że nie ma musu zwiedzania wszystkiego w jeden dzień.
Teraz zjedliśmy obiad i ja padam... zalegam przed kompem w nic-nie-robieniu
chyba dzięki temu, że się uspokoiłaś
my dziś po śniadanku wybraliśmy się do Luwru, ale po 2 godzinach się zmylismy, bo tak duszno, że trudno wytrzymać. Stwierdziliśmy, że mamy tak blisko, że nie ma musu zwiedzania wszystkiego w jeden dzień.
Teraz zjedliśmy obiad i ja padam... zalegam przed kompem w nic-nie-robieniu
A mi dziś tempka wróciła do normy
chyba dzięki temu, że się uspokoiłaś
reklama
Witam po kilkudniowej przerwie, właśnie wróciliśmy z długiego weekendu, a tu widze, że czeka mnie dużo czytania w róznych wątkach, ale napewno nadrobie w najbliższych dniach.
Poproszę o kciuki jutro mam wizyte i znowu spotkam się z moją fasolką jutro tatuś teżsię z nami wybiera i napewno nic mu nie wyskoczy bo ma urlop :-)
Poproszę o kciuki jutro mam wizyte i znowu spotkam się z moją fasolką jutro tatuś teżsię z nami wybiera i napewno nic mu nie wyskoczy bo ma urlop :-)
Podziel się: