reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a co do stanikow to ja nie szaleje, kupilam najtansze bawelniane na okres ciazy a jak bede karmic to pewnie kupie ze 2-3 do karmienia a tak w domku to ja zawsze staralam sie bez stanika chodzic, niech sobie te brodawki poodychaja troche powietrzem, a stanik do karmienia to ja zakladalam jak gdzies wychodzilam albo ktos nas odwiedzal co by nie zasuwac z balonami na wierzchu :D

reklama
witam daje znac że żyje i że jest ok
zmykam nyny.. padam na pysk jutro ostatni dzien zajec.. dzis zaliczylam cwiczenia z ubezpieczen a jutro mam egzamin z tego i licze ze znowu ustrzele dobre odpowiedzi :-D

dobranoc

dobry wieczór :)

Szczerze jestem nieznośna- warczę na męża on na mnie... tragedia. Dziś 2 razy ryczałam: popołudniu ryczałam w stylu:" jak ja nienawidzę tego mieszkania i tego ciągłego syfu " i popołudniu gdy nie mogłam wsadzić naleśników z serem z obiadu do lodówki bo cała w browarach ( Dziś byliśmy na jakiś targach i tam mąż poszalał przy stoisku z piwem pasteryzowanym)..tak się wkurzyłam że stłukłam niechcący jedną butelkę a resztę wylałam...

jezu co się ze mną dzieje :szok:

Witam,
jestem studentką Wydziału Psychologii UW i chciałam zwrócić się z serdeczną prośbą do wszystkich Pań spodziewających się dziecka o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej. Ankieta dotyczy myśli i uczuć, jakie towarzyszą kobietom w ciąży, jest niedługa i, mam nadzieję, przyjemna :)

Przyszłe mamy, które chciałyby mi pomóc, bardzo proszę o kontakt pod adresem magisterska@interia.eu - prześlę wówczas ankietę.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość za wtrącenie się do wątku. I oczywiście zapraszam do kontaktu, każde zgłoszenie jest dla mnie nieocenioną pomocą:)

Witam niedzielnie;)
ja zaraz zmykam do rodziców, maja ogród więc sie powyleguję na słonku:)
Od rana miałam zapierdziel bo pies mi sie zlał u dziecka na łóżko:####... musiałm prac materac, kołdrę, posciel, noż wkurzyła mnie gadzina:!
jeszcze piekę ciasto z truskawkami,chcę zabrac do rodziców.
Całe szczęście mieszczę się jeszcze w swoje stare kiecki bo u nas gorąco od wczoraj:))
Miłej niedzieli Wam zyczę!!!!!! :*

cześć dziewczyny:)
my dziś po śniadanku wybraliśmy się do Luwru, ale po 2 godzinach się zmylismy, bo tak duszno, że trudno wytrzymać. Stwierdziliśmy, że mamy tak blisko, że nie ma musu zwiedzania wszystkiego w jeden dzień.
Teraz zjedliśmy obiad i ja padam... zalegam przed kompem w nic-nie-robieniu:)

A mi dziś tempka wróciła do normy :)

chyba dzięki temu, że się uspokoiłaś:)

reklama
Witam po kilkudniowej przerwie, właśnie wróciliśmy z długiego weekendu, a tu widze, że czeka mnie dużo czytania w róznych wątkach, ale napewno nadrobie w najbliższych dniach.
Poproszę o kciuki jutro mam wizyte i znowu spotkam się z moją fasolką jutro tatuś teżsię z nami wybiera i napewno nic mu nie wyskoczy bo ma urlop :-)

Do góry