agbar
Fanka BB :)
Wczoraj byłam na zakupach. Okazało się, że tegoroczna moda (czytaj asortyment w sklepach) nie jest odpowiednia dla kobiet w ciąży, więc byłam zmuszona do zakupów w sklepie z ciuchami ciążowymi. Oczywiście mój wielgachny biust nie mieści się w część sukienek i to dokładnie tych, które mi najbardziej odpowiadały. Tak więc w końcu na weselu kuzyna wystąpię w bawełnianej białej sukni w czerwone kwiaty. Sukienka typowo na lato, więc chyba ją troszkę wynoszę.
Co do staników. Swoje kupowałam w atlantic'u i nie miałam problemu z dużymi rozmiarami (przypominam że u mnie aktualnie 75G!).
ainah nie martw się temperaturą. Sama skończyłam mierzyć w zeszłym tygodniu, ale od jakichś 2 -3 tygodni temperatura mi skakała. Teraz już sobie darowałam, bo i tak nic ciekawego nie dowiedziałabym się z wykresu.
Mam pytanie do Was dziewczyny. Od jakiegoś czasu moje sutki przez większość dnia stoją na baczność. Ma może któraś cos takiego?
Co do staników. Swoje kupowałam w atlantic'u i nie miałam problemu z dużymi rozmiarami (przypominam że u mnie aktualnie 75G!).
ainah nie martw się temperaturą. Sama skończyłam mierzyć w zeszłym tygodniu, ale od jakichś 2 -3 tygodni temperatura mi skakała. Teraz już sobie darowałam, bo i tak nic ciekawego nie dowiedziałabym się z wykresu.
Mam pytanie do Was dziewczyny. Od jakiegoś czasu moje sutki przez większość dnia stoją na baczność. Ma może któraś cos takiego?